Carisma - Ogólne - Kratka Zderzaka Pytanie...
Uwex - 14-04-2011, 09:09
No trochę tu jest zamieszania z tymi światłami - niepotrzebnie 2 pytania w 1 temacie. A co do świateł dziennych :
tomek_tom napisał/a: | światła do jazdy dziennej podłączamy bezpośrednio do aku, pod stacyjkę i do świateł mijania. |
Jeszcze nie tak- nic nie trzeba podłączać pod stacyjkę- w zestawie powinien być automat (bez niego bym nie kupował), który jak pisałem steruje światłami. Podłączamy wtedy tylko do akumulatora (ja podłączyłem jeden przewód do aku, drugi do masy- po co mają się pałętać aż 2 dodatkowe kable przy aku?), a 3 kabel do zasilanie św. postojowego przy jednej z lamp i to wszystko.
tomek_tom - 14-04-2011, 20:58
Uwex, oczywiście masz rację
SHARK1979 napisał/a: | Kolega juar_78, pytał o montaż halo a nie dziennych, halo też podłączysz tak by cały czas świeciły |
SHARK1979, przeczytaj uważnie jeszcze raz pierwszy post
Rebelias90 napisał/a: | Witam na początku chciałbym się przywitać ze wszystkimi Mitsumaniakami :) A teraz wracamy do mojego pytania otóż chodzi o kratkę w zderzaku w modelu 95-00 a konkretnie o kratkę pod halogen i chciałbym wiedzieć jaka jest średnica tego otworu na halogen ponieważ chciałbym sobie zamontować w te miejsce światła do jazdy dziennej.. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Łukasz.... |
SHARK1979 - 15-04-2011, 12:33
juar_78 napisał/a: | W jaki sposób zamontowałeś nowe halogeny - tylko do ramki, czy w jakiś posób do zderzaka. |
tomek_tom, pisałem też o tym ok kumamy się
tomek_tom - 16-04-2011, 23:14
SHARK1979, sztama
a co powiecie na umieszczenie świateł dziennych obok halogenów mnie więcej tak jak na zdjęciu
Rebelias - 17-04-2011, 02:13
coś mi się wydaje że za mało miejsca... światła dzienne mają od 7 do 9 cm średnicy. W sumie nie miałem okazji zmierzyć szerokości kratki ale wydaje mi się że ma ok 15cm także nie wiem muszę zmierzyć dzisiaj....
|
|
|