To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - My Blue Cari :)

Rebelias - 28-04-2011, 18:27

Dzisiaj doszła mi folia do lamp :) Więc korzystając z urlopu porobiłem coś przy Miśku :)

Niestety zamówiłem za wąską folie i musiałem troche "sztukować" ale z daleka nie rzuca się tak w oczy:) komentarze mile widziane..

Plany na najbliższy czas to wymiana samej kocówki tłumika:)

szuwar - 29-04-2011, 17:19

Rebelias90, ładna sztuka :) faktycznie łudząco podobna do mojej :) robi wrażenie ... jak będziesz robił ciekawe przeróbki/modyfikacje daj znać. Pozdrawiam i szerokości
Rebelias - 29-04-2011, 17:40

Oczywiście będę wszystko umieszczał w tym temacie jak coś będzie przy miśku robione:) rewelacji to nie będzie Bóg wie jakich ( odkładam na Galanta :) ) ale takie drobne stylistyczne modyfikacje na pewno będą :)
Rebelias - 27-06-2011, 22:51

No dzis wrzuce troche fotek z ostatniej sesyjki z lexem mojego brata :)

By rebelias90 at 2011-06-27

A tu z klubowa naklejka :twisted:

No i 130 stuknelo :ANAL:

Z modyfikacjami narazie sie wstrzymuje bo wyjechalem za granice i okazja aby pojezdzic misiem bede mial tylko przez 1 week w miesiacu :shock:

Rebelias - 24-10-2011, 21:50

Ojojoj dawno mnie tu nie bylo juz zapomnialem ze mam tu temat a dzialo sie ostatnio w okol Carismy.. Moze nic takiego razacego w oczy ale zawsze cos:P

Po tym jak podjalem prace w Austri Miskiem jezdzilem jakies 4-5 godzin w miesiacu wiec po glowie przechodzily mi straszne mysli sprzedazy samochodu naszczescie szybko mi to wylecialo z glowy :P i postanowilem ze bede nia jezdzic do wiednia co miesiac trasa do mnie do domu i z powrotem ok 800km takze akurat autko jezdzilo i nie stalo...
Jednak zblizal sie koniec przegladu a bylo dosc duzo do roboty takze powymienialem to i owo:

- koncowka drazka kierowniczego prawa i lewa
- sworzen wachacza dolnego prawa i lewa strona przod
- kable zaplonowe NGK
- Swiece NGK
- Olej Castrol 10W40 + filtry oleju powietrza i kabinowy
Jeszcze jest do zrobienia wymiana tuleji wachaczy z tylu naszczescie Pan co robil mi przeglad powiedzial ze tam z tylu nic nie stuka i nie ma luzow wiec jest ok dobrze ze sie nie przejechal po jakis wybojach to by wiedzial wiecej niz po badaniach na podnosniku :lol:

No i jeszcze w sobote udalo mi sie kupic nowiusienki komplet opon na zime Sawa bodajze Eskimo 3 czy jakos tak 175/65/r14

z modyfikacji wizualnych to Mitsumaniaki co byli na Spocie w Lipnicy zauwazyli w grillu 4 stroboskopy czerwono niebieskie :twisted: ale sie rozpisalem jak wroce do domu to wrzuce jakies fotki.... 8)

Rebelias - 31-10-2011, 19:30

A tu filmik z LED'ami

http://www.youtube.com/watch?v=ZBwoYdyoPI0

Marcin-Krak - 31-10-2011, 20:31

Rebelias napisał/a:
A tu filmik z LED'ami

Ekhm :roll: A po co to :?: :twisted:

Rebelias - 31-10-2011, 20:50

Kupilem i zamontowalem to a pozniej specjalnie wyczekiwalem w ciemnej uliczce na mojego kumpla ktory wracal z pracy wtedy zaczął się pościg :D jego mina po zatrzymaniu bezcenna :twisted: :twisted: :mrgreen:
Rebelias - 23-03-2012, 22:07

Ludzie wiosna idzie:) A razem z początkiem tej pięknej pory roku nowe pomysły :mrgreen:

Po wielu przemyśleniach o kupnie Galanta a później Accorda postanowiłem zostać przy Cari :D
Jako że podjąłem taką a nie inną decyzję postanowiłem na początek odświeżyć lakier i tak to zaraz po Świętach Wielkanocnych jestem umówiony u lakiernika na poprawki lakiernicze czyli pomalowanie obydwu zderzaków zrobienie wgniotki pod tylną lampą, i tu mam kolejny problem czy lusterka pomalować pod kolor auta czy też dać je w "chrom" ?? Taki patent jak w AUDI S-Line mnie osobiście się to podoba ale czy będzie to w Carismie pasować??

kamil88 - 23-03-2012, 22:31

Po pierwsze gratulacje za piękną cari :)
S-Line według mnie nie pasuje tutaj,lepiej już w kolor. Chodź ja osobiście bym ich nie malował ;)

sveno - 23-03-2012, 23:42

Rebelias, ja bym na Twoim miejscu wszystko pomalował w kolor tzn progi, lusterka i listwy na drzwiach, zobaczysz inne auto :)
wojzi - 24-03-2012, 00:45

Tylko i wyłącznie pod kolor - tak jak pisze sveno, chrom pasuje tylo do rovera 75
xluki - 24-03-2012, 08:53

Cari zadbana. Nie podobają mi się tylne lampy. Pewnie kierunek ledwo ledwo widać jak świeci :roll:

Nie szkoda Ci Carismy do upalania?

szuwar - 24-03-2012, 13:04

Cytat:
Kupilem i zamontowalem to a pozniej specjalnie wyczekiwalem w ciemnej uliczce na mojego kumpla ktory wracal z pracy wtedy zaczął się pościg :D jego mina po zatrzymaniu bezcenna :twisted: :twisted: :mrgreen:

ciekawe jakbyś trafił na patrol drogówki, kto by miał "bezcenną minę" :)

ale chwali się, że dbasz o autko :)

wojzi napisał/a:
Tylko i wyłącznie pod kolor - tak jak pisze sveno, chrom pasuje tylo do rovera 75

:) dobre i Amerykanie się lubują :) .......

Rebelias - 24-03-2012, 22:02

xluki napisał/a:
Cari zadbana

Dziękuje staram się

xluki napisał/a:
Pewnie kierunek ledwo ledwo widać jak świeci

Widać bardzo dobrze w nocy jak i w dzień nawet przy mocno świecącym świetle przepuszczalność folii 99% wg danych producenta :P

xluki napisał/a:
Nie szkoda Ci Carismy do upalania?

Mitsubishi jest niezniszczalne :lol:

sveno napisał/a:
ja bym na Twoim miejscu wszystko pomalował w kolor tzn progi, lusterka i listwy na drzwiach,

to może lusterka w Carbon ?? Czy to już nie modne :?:

A i jeszcze jedna sprawa chyba najważniejsza :D Chcę kupić nowe felgi do Miśka wg najlepiej będą pasować coś ze stylu JDM http://moto.allegro.pl/4x...2226596713.html będą się nadawać?? Rozmiar 17" bo teraz mam 15" i boje się że przy 16" nie będzię widać dużej różnicy..