To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - czy regulacja lusterek jest podświetlana

tomibr - 01-07-2011, 22:24

a'propo podswietlenia deski... jak dostac sie do zaroweczek w regulacji nawiewu w wersji przed liftem? pokretlo sily nawiewy wychodzi bez problemu, ale temperatury i pozycji ani drgna;/ jest jakis sposob?
Bizi78 - 01-07-2011, 23:00

Podobno należy wyjąć cały element sterowania nawiewem i dostać się do żarówek od tyłu. Ale najpierw trzeba zdjąć cały panel konsoli środkowej, pod którym znajdują się śrubki trzymające element nawiewu. Mnie też to czeka ale jak na razie nie mogę wyjąć radia, które blokuje panel (mam jakieś klucze ale radio dzielnie się trzyma) :evil: .
tomibr - 02-07-2011, 00:01

u mnie ze sciagnieciem panelu nie ma problemu, po pdkreceniu srubek element sterowania i tak sztywno trzyma sie na linkach wiec chyba bede musial pogrzebac ;] z calej wymiany oswietlenia tylko ten element mi zostal :) a z radyjkiem (klucz wyglada jak V lub U) klucz wkladasz na glebokosc ok 1cm i brzuszkami rozchylasz do zewnatrz i ciagniesz smialo :)
Bizi78 - 02-07-2011, 09:53

Tutaj krótki opis jak wyjąć panel:
http://forum.mitsumaniaki...ghlight=konsola
Klucze mam tylko myślałem, że po samym włożeniu puszczą zaczepy i radio wyjdzie a o tym rozchyleniu kluczy na zewnątrz nie pomyślałem.
Pozdrawiam.

tomibr - 02-07-2011, 14:49

u mnie juz wszystko swieci jak nalezy, ale do zarowek dostalem sie na okolo, tzn odczepilem kable, odczepilem linki calkowicie uwalniajac panel, ustawilem frontem do gory i wyciagnalem przez dziure powstala po kratkach nawiewu. dzieki temu mialem nieograczony dostep do wszystkich zarowek:) pozdrawiam