To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT 2.5 V6 kombi , 1999r., niebieski, Lubań

robertdg - 18-04-2011, 23:20

tomek84 napisał/a:
Pieraś napisał/a:
o dobrym przestawieniu - zbieznosc moze byc ok kol przednich ale moze byc krzywy - ja w takiego v6 raz wsiadlem, a pozniej przypadkiem mowiac o jakiejs czarnej vce dowiedzialem sie ze byla bita dobrze ... a pozniej na poludniu polski dobrze zlozona

heheh, może moja :)

no, ale dalej nie kumam, jak zbieżność przestawiona na tyle to też da taki efekt, a to kwestia ustawienia, a niekoniecznie bicia, tak?

Pitolicie niezłe teorie, to że auto ciagnie na strone przy mocnym ruszaniu nie zawsze może oznaczac, że auto bite, znam nie jeden samochód co z fabryki wyjechał i po pewnym czasie miał takie objawy, wina była eksploatacyjna, ale muszę przynać, że teoria nadaje się na okładke AŚ :lol:

Pieraś - 19-04-2011, 03:39

Mówię o Vce spod Zielonej Góry.
Mówcie co chcecie, kupując auto odrzucam każde, które mi nie odpowiada.
Jeśli auto ciągnie w bok to odstawiam je na bok ;-)
Nie mogę sobie pozwolić na komfort finansowy brania w ciemno bo sie napaliłem na Vke itp. itd.

Cytat:
ale muszę przynać, że teoria nadaje się na okładke AŚ :lol:

Każda teoria dająca cień możliwości/prawdy jest sensowna.
Ironie Robercie schowaj do kieszeni.

Tomek - 19-04-2011, 07:37

moja Vka ciągnie na bok delikatnie, a wiem, że to przednie opony
choć nie wiem co im dolega, to na zimówkach tego nie było, a na letnich ciągnie na prawo, choć przekładałem opony stronami
jak założyłem tylne na przód to ustało

Pieraś - 19-04-2011, 08:42

To co ja mowilem, to bylo tak ze jak wcisnalem gaz to musialem trzymac kiere bo prawie od razu pol obrotu w lewo robila. U mnie na letnich auto tez jedzie inaczej jak na zimowkach (tj. gorzej bo o rozmiar szersze).
robertdg - 19-04-2011, 09:35

Pieraś, chodzi o to, że w tym dziale podpowiadamy jednakże zachowujemy obiektywizm, gdyż nie zawsze jak puścisz bąka zostawisz sobie pas startowy, czasem rzeczy są bardziej oczywiste niż się wydaje.
SPIDER-ek - 19-04-2011, 11:12

Widzę że kolor i przód Misia tak jak w moim:) PIĘKNY KOLOR:) oczywiście jak jest czysty.
D91 Fjord blue metalic.

danielxc717 - 22-04-2011, 12:49

Wygląda ok. Czy kupował ktoś galanta od tego właśnie użytkownika? Bo kiedy w końcu sprzedam swoje poprzednia autko zamierzam się do niego przejechać po jakiegoś sedana 2.0 w benzynie kupić. Z tego co wiem on wyłącznie sprowadza galanty.

[ Dodano: 28-04-2011, 22:14 ]
up :)