Nasze Miśki - MITSUBISHI LANCER GTS-BLACK EDITION PART II
londolut - 13-04-2011, 21:02
Hmmm szczerze to nie miałem dostępu do neta przez kompa więc nie chciało mi się szukać ale teraz pogrzebałem i 150 kucy to ciut mało jak na GTS
capelush - 13-04-2011, 21:17
malo, malo-ale w porownaniu do 1,8 to i tak calkiem sympatycznie auto jezdzi- iiny zawias, hamulce, lepszy dol- a spalanie praktycznie takie samo.
jak jezdzilismy na jazdach testowych z panami z serwisu - byli pod wrazeniem samej jazdy. zamkniecie licznika 220- jest mozliwe bez wiekszych problemow.
fajnie jakby mial 180 km- mysle ze bylo by to optimum dla tego auta.
RoBSoN_97 - 13-04-2011, 23:27
pitbu77 napisał/a: | B Z D ura... Sprawdzałeś rozstaw osi i kół? Porównywałeś? LANCER jest pod tym względem większy niż GALANT EAx, pomijając, że buda jest krótsza o 10cm w Lancerze. |
Tak się składa, że u mnie na uczelni jest taki sam (oczywiście bez tych modów i w kolorze wiśniowym ) i miałem okazje zasiąść za kółkiem jednego i drugiego. Szczerze to oba nie są za duże- ciut większe od Carismy. A jeśli chodzi o miejsce to zdaje się być go trochę więcej w Galancie- może przez to że jest troszkę dłuższy i inaczej się to z tyłu rozkłada. A tak poza tym to wg specyfikacji i wymiarów producenta oba samochody mają prawie identyczne, nawet ten sam rozstaw osi, więc nie wiem skąd wyczytałeś że Lancer jest większy od Galanta Pomijając fakt, że porównywany Galant może być też w kombi a owy Lancer już nie... Z resztą oba samochody to nie samochody typowo rodzinne. Rodzinny samochód to może być Ford Mondeo- tam to jest dopiero miejsca, czuje się tą przestrzeń- jest znacznie większy od Galanta czy Lancera, na samym rozstawie kół jest większy o ponad 10 cm
pawliku - 14-04-2011, 01:19
capelush, odebrałes go już z serwisu bo przez ostatni tydznien bywania tam i stał stał fajny masz tłumik wogóle z bliska niezle sie prezentuje
capelush - 14-04-2011, 21:02
stal stal od soboty do poniedzialku wieczorem- montowali kamere i inne rzeczy. tlumik mi sie do konca nie podoba- troche za dlugi- za duzo wystaje. ale mam wrazenie ze troszke auto sie odblokowalo w sensie reakcji na gaz itp...
pawliku - 15-04-2011, 01:02
hehe jak bedziesz planował przyjechać znów do hergumu to daj znac bo bardzo bym chciał zobaczyc jak sie tym jezdzi oczywiscie jeżeli bedziesz miał ochotę bo wykonczenie wnętra 1000% razy lwpsze niż w zwykłych lancach europejskich
taurus2 - 22-04-2011, 20:49
Ładna furka. Wszystkie dobrego, szerokiej drogi, bezawaryjności i przyjemności z użytkowania. Pozdrawiam
capelush - 01-05-2011, 11:28
up.... wrzucilem w koncu normalne zdjecia
mkm - 01-05-2011, 11:53
capelush napisał/a: | normalne zdjecia |
Moim zdaniem mocno przegięte (zdjęcia nie auto)
capelush - 01-05-2011, 20:27
czemu przegiete??
mkm - 01-05-2011, 21:26
Wg. mnie zbyt czarne i zbyt wyostrzone - chyba, że mi monitor pada
capelush - 01-05-2011, 21:36
hmmm. musielismy troche rozjasniac - pomimo 2 lamp z parasolkami i sztucznego oswietlenia parkingu-ale fakt- auto jest czarne...mniej wiecej tak go widac w rzeczywistosci...
dodatkowo auto bylo swiezo po myciu.
mkm - 01-05-2011, 21:47
capelush, zawsze pytam o to "czernienie".
Posłużyłeś się "efektem maklakusa" *
* http://forum.mitsumaniaki...p=528178#528178
krzychu - 01-05-2011, 22:29
Autko fajne, masz chyba dość podobny gust, ale foty faktycznie... Właśnie jak z linka od Audi, co ciekawe dalszy znajomy robił zdjęcia Audi i identyczne foty...... Foty niby fajne, ale musi ktoś lubić ten styl... żeby nie było i tak 100 razy lepsze niż były (przynajmniej coś widać )
A hamulce coś modziłeś?
capelush - 02-05-2011, 11:30
krzychu hamulcow nie ruszalem-ale tak jak w poprzednim sa slabe... w tym moze troszke lepsze ale bez szalu- zeby wlozyc cos konkretnego trzeba by wlozyc cos w okolicach 6000 pln... a to troche duzo jak na taka moc.
|
|
|