To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - MITSUBISHI LANCER GTS-BLACK EDITION PART II

londolut - 13-04-2011, 21:02

Hmmm szczerze to nie miałem dostępu do neta przez kompa więc nie chciało mi się szukać ale teraz pogrzebałem i 150 kucy to ciut mało jak na GTS :P
capelush - 13-04-2011, 21:17

malo, malo-ale w porownaniu do 1,8 to i tak calkiem sympatycznie auto jezdzi- iiny zawias, hamulce, lepszy dol- a spalanie praktycznie takie samo.
jak jezdzilismy na jazdach testowych z panami z serwisu - byli pod wrazeniem samej jazdy. zamkniecie licznika 220- jest mozliwe bez wiekszych problemow.
fajnie jakby mial 180 km- mysle ze bylo by to optimum dla tego auta.

RoBSoN_97 - 13-04-2011, 23:27

pitbu77 napisał/a:
B Z D ura... Sprawdzałeś rozstaw osi i kół? Porównywałeś? LANCER jest pod tym względem większy niż GALANT EAx, pomijając, że buda jest krótsza o 10cm w Lancerze.

Tak się składa, że u mnie na uczelni jest taki sam (oczywiście bez tych modów i w kolorze wiśniowym ;) ) i miałem okazje zasiąść za kółkiem jednego i drugiego. Szczerze to oba nie są za duże- ciut większe od Carismy. A jeśli chodzi o miejsce to zdaje się być go trochę więcej w Galancie- może przez to że jest troszkę dłuższy i inaczej się to z tyłu rozkłada. A tak poza tym to wg specyfikacji i wymiarów producenta oba samochody mają prawie identyczne, nawet ten sam rozstaw osi, więc nie wiem skąd wyczytałeś że Lancer jest większy od Galanta :shock: Pomijając fakt, że porównywany Galant może być też w kombi a owy Lancer już nie... Z resztą oba samochody to nie samochody typowo rodzinne. Rodzinny samochód to może być Ford Mondeo- tam to jest dopiero miejsca, czuje się tą przestrzeń- jest znacznie większy od Galanta czy Lancera, na samym rozstawie kół jest większy o ponad 10 cm

pawliku - 14-04-2011, 01:19

capelush, odebrałes go już z serwisu bo przez ostatni tydznien bywania tam i stał stał :P fajny masz tłumik ;) wogóle z bliska niezle sie prezentuje ;)
capelush - 14-04-2011, 21:02

stal stal od soboty do poniedzialku wieczorem- montowali kamere i inne rzeczy. tlumik mi sie do konca nie podoba- troche za dlugi- za duzo wystaje. ale mam wrazenie ze troszke auto sie odblokowalo w sensie reakcji na gaz itp...
pawliku - 15-04-2011, 01:02

hehe jak bedziesz planował przyjechać znów do hergumu to daj znac bo bardzo bym chciał zobaczyc jak sie tym jezdzi oczywiscie jeżeli bedziesz miał ochotę bo wykonczenie wnętra 1000% razy lwpsze niż w zwykłych lancach europejskich
taurus2 - 22-04-2011, 20:49

Ładna furka. Wszystkie dobrego, szerokiej drogi, bezawaryjności i przyjemności z użytkowania. Pozdrawiam
capelush - 01-05-2011, 11:28

up.... wrzucilem w koncu normalne zdjecia
mkm - 01-05-2011, 11:53

capelush napisał/a:
normalne zdjecia

Moim zdaniem mocno przegięte (zdjęcia nie auto) :wink:

capelush - 01-05-2011, 20:27

czemu przegiete??
mkm - 01-05-2011, 21:26

Wg. mnie zbyt czarne i zbyt wyostrzone - chyba, że mi monitor pada :mrgreen:
capelush - 01-05-2011, 21:36

hmmm. musielismy troche rozjasniac - pomimo 2 lamp z parasolkami i sztucznego oswietlenia parkingu-ale fakt- auto jest czarne...mniej wiecej tak go widac w rzeczywistosci...
dodatkowo auto bylo swiezo po myciu.

mkm - 01-05-2011, 21:47

capelush, zawsze pytam o to "czernienie".
Posłużyłeś się "efektem maklakusa" :mrgreen: *

* http://forum.mitsumaniaki...p=528178#528178

krzychu - 01-05-2011, 22:29

Autko fajne, masz chyba dość podobny gust, ale foty faktycznie... Właśnie jak z linka od Audi, co ciekawe dalszy znajomy robił zdjęcia Audi i identyczne foty...... Foty niby fajne, ale musi ktoś lubić ten styl... żeby nie było i tak 100 razy lepsze niż były (przynajmniej coś widać :twisted: )

A hamulce coś modziłeś?

capelush - 02-05-2011, 11:30

krzychu hamulcow nie ruszalem-ale tak jak w poprzednim sa slabe... w tym moze troszke lepsze ale bez szalu- zeby wlozyc cos konkretnego trzeba by wlozyc cos w okolicach 6000 pln... a to troche duzo jak na taka moc.