[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Spojler
Uki_NH - 22-04-2011, 12:31
Wszystko już wiem, montaż jest banalnie prosty.
Dzwoniłem do ASO spytać o jakiś szablon, ale powiedzieli, że nie ma żadnego szablonu i wysłali mi instrukcję jaka jest załączana do spojlerów.
W skrócie ta instrukcja brzmi tak, po obu stronach klapy od wewnątrz są po 2 wytłoczenia, które trzeba przewiercić narpier fi3mm, później rozwiercić do fi9mm.
No i mamy dziury do montażu spojlera:)
Buldi - 04-09-2012, 17:24
Długo się zastanawiałem, ale w końcu zamówiłem spojler - "sportive" lub "typ sportowy". Mam nadzieję, że misiek będzie ładnie wyglądał
QaDo - 05-09-2012, 16:21
Sedan musi mieć spoiler Kupowałem na all. nie drogo w designie fabrycznym. Powiem tak wykonanie rewelacyjne, ale materiał już słabo.. na podwójnym podkładzie jest ok, musi dobrze wyschnąć. Koszta : Spiler ok 200zł, Lakier fabryczny 35zł, Malowanie z podkładem ok 250zł. Montaż 0zł ! Wystarcza wiertarka, punkty montażowe są gotowe na klapie, pilniczek. Następnie pomalowanie dziur, trochę masy żeby zaizolować śrubę i już. Efekt rewelacyjny A i spoilery od jednej firmy od spodu mają super wyżłobienie "LANCER"
tyku - 26-01-2013, 19:36
Czy ktoś wie jaki spojler zderzaka przedniego pasuje do Lancera Sportback? Może coś od sedana podejdzie?
mjsystem - 26-01-2013, 21:52
tyku napisał/a: | Czy ktoś wie jaki spojler zderzaka przedniego pasuje do Lancera Sportback? Może coś od sedana podejdzie? |
Rafał, zawsze możesz sprawdzić w Wojtmarze w Myślenicach.
http://www.wojtmar.pl/skl...grill-brewki-cb
Mi się wydaje, że czy sedan czy SB to ta sama dokładka
|
|
|