Małopolskie - Jakiś spot???
Rebelias - 18-04-2011, 21:16
Tak wiem rozumiem też nie chce tu robić zbyt wiele szumu o to bo jestem tu nowy także na razie będę siedział cichutko w kąciku :P Będę czekał z niecierpliwością na jakieś info w sprawie spotu w KRK oczywiście
Adaho_krak - 19-04-2011, 00:52
Rebelias90, w "luźnych" napisałem ale napisze i tu Spot planuje na połowę maja. Wcześniej nie ma sensu ze względu na święta i długi majowy weekend. Jeśli ktokolwiek ma pomysł, chęć zorganizowania, zmiany dnia, miejsca, godziny proszę o konstruktywne wypowiedzi. Temat wałkowany kilkanaście razy - polecam lekturę małopolskiego forum. Jeśli są jakieś propozycje co do majowego spotu chętnie przyłącze się do dyskusji do której to gorąco namawiam.
Marcin-Krak - 19-04-2011, 20:17
Mam nowe miejsca spota, ale trzeba by się spieszyć.
Golfiarze mieli spota ostatnio na wyłączonym pasie przy Rondzie Ofiar Katynia
Rebelias - 19-04-2011, 20:35
ja tam jestem za każdym dobrym miejscem na spota tylko żeby nie był 8 maja bo wtedy bratanek ma komunie...
jaca71 - 20-04-2011, 20:24
Rebelias90 napisał/a: | tylko żeby nie był 8 maja bo wtedy bratanek ma komunie... |
Bratanek powiadasz A u mnie 8 maja w domu jest własna "komunistka" - tak że ósmego ja odpadam.
Adaho_krak - 20-04-2011, 20:29
Początek maja ogólnie odpada bo jest sporo komunijnych imprezek. Obstawiałbym raczej ostatni week maja (niedziela 29.05). Co Wy na to ??
wojzi - 20-04-2011, 20:58
Wilhelm Ockham powiedział, że "nie należy mnożyć bytów nad niezbędą konieczność". Więc tak spytam głupio, skoro i tak szykuje się spot marek japońskich:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=63082
i jak widać trochę ludzi jest chęŧnych, to może by tak po prostu spiknąć się trochę przed i wjechać tam razem.
Zyskujemy:
spota
fajny efekt jak Miśki wjadą razem a nie każdy z osobna
Tak, że proponuję jak już spot japońców się wyklaruje i będzie wiadoma jego godzina zgadać się tak godzinę, dwie wcześniej.
Pozdrawiam
I do zobaczenia
sieegurd - 20-04-2011, 21:06
Adaho_krak napisał/a: | Obstawiałbym raczej ostatni week maja (niedziela 29.05). Co Wy na to ?? |
No dla mnie póki co to najlepszy termin, bo cały maj mamy imprezy w weekendy Pasowałoby coś ruszyć ten nasz leniwy region
mkm - 20-04-2011, 21:45
Adaho_krak napisał/a: | Obstawiałbym raczej ostatni week maja (niedziela 29.05). Co Wy na to ?? |
Dla mnie może być
Marcin-Krak - 20-04-2011, 22:21
Jak dla mnie termin bardzo odległy żeby się jasno mógł określić - ale jak zawsze, jeśli tylko dam radę - będę
Jackall - 20-04-2011, 22:43
I znów ta niedziela ale obiecuję, że postaram się przybyć.
sieegurd może uda się spotkać to obczaisz sobie mojego EA?
wojzi - 20-04-2011, 23:26
Dla mnie 29 maja może być
sieegurd - 21-04-2011, 07:09
Jackall napisał/a: | sieegurd może uda się spotkać to obczaisz sobie mojego EA? |
Właśnie na to liczę Póki co czterokołowa miłość jest poza moim zasięgiem, ale popatrzeć zawsze można
Jackall - 21-04-2011, 10:45
sieegurd napisał/a: | Właśnie na to liczę Póki co czterokołowa miłość jest poza moim zasięgiem, ale popatrzeć zawsze można |
Więc tym bardziej dołożę wszelkich starań żeby przybyć i nawet umyję "bestyjkę"
sieegurd - 21-04-2011, 12:36
Jackall napisał/a: | sieegurd napisał/a: | Właśnie na to liczę Póki co czterokołowa miłość jest poza moim zasięgiem, ale popatrzeć zawsze można |
Więc tym bardziej dołożę wszelkich starań żeby przybyć i nawet umyję "bestyjkę" |
Ja mam tydzień wcześniej wesele w Krasnymstawie, więc planujemy z Elką wyprawę tygodniową bez Małej. Póki co nie mogę się określić na 100% czy będę. Ale dołoże wszelkich starań
|
|
|