To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Lancer C6x i starsze - Spręzyny obnizające

Zielu - 23-04-2011, 23:49

Jedyna opcja to zakup innych, obniżanych sprężyn. Masz na allegro sprężyny MTS za ok. 350-400zł, ale jakość taka sobie, i są też b. dobre sprężyny firmy Eibach. Rosomak ma chociażby takie w swoim Diablo. Te drugie są podobno extra. Dobre trzymanie w zakrętach, w miarę komfortowa jazda. Cena też niezła...od ok.650zł-do ponad 800zł za komplet. Wybór należy do Ciebie. Nigdy nie próbuj kombinować z żadnymi lewymi patentami typu podgrzewanie palnikiem. Najlepiej zostaw sprężyny takie jakie są, a z czasem dokup większe felgi i jakieś szersze oponki.
rosomak1983 - 24-04-2011, 15:28

Zielu175 napisał/a:
Rosomak ma chociażby takie w swoim Diablo. Te drugie są podobno extra. Dobre trzymanie w zakrętach, w miarę komfortowa jazda.

potwierdzam, Eibach polecam, co pewnie jakims przełomowym odkryciem nie jest :lol:

Co do podgrzewania to naprawde sie niezle usmiałem :lol: :lol: :lol: Ale masz kuzyna :lol: :lol:
Sluchaj sie fprum nie zginiesz, jak jeden bedzie pisał głupoty to drugi wyporstuje itp. Dojdziesz do sedna.

R-Man - 25-04-2011, 09:17

Patenty typu cięcie sprężyn, podgrzewnie itp, oraz usztywnianie poprzez dawanie gum pomiędzy zwoje zostaw kolegom z VW society :lol:
rosomak1983 - 25-04-2011, 15:55

R-Man napisał/a:
Patenty typu cięcie sprężyn, podgrzewnie itp, oraz usztywnianie poprzez dawanie gum pomiędzy zwoje zostaw kolegom z VW society

powiedz to Edgarowi :D ja nigdy nie ciałem i sie nie wypowiadam ani za ani przeciw...