[XX-92]Lancer C6x i starsze - Spręzyny obnizające
Zielu - 23-04-2011, 23:49
Jedyna opcja to zakup innych, obniżanych sprężyn. Masz na allegro sprężyny MTS za ok. 350-400zł, ale jakość taka sobie, i są też b. dobre sprężyny firmy Eibach. Rosomak ma chociażby takie w swoim Diablo. Te drugie są podobno extra. Dobre trzymanie w zakrętach, w miarę komfortowa jazda. Cena też niezła...od ok.650zł-do ponad 800zł za komplet. Wybór należy do Ciebie. Nigdy nie próbuj kombinować z żadnymi lewymi patentami typu podgrzewanie palnikiem. Najlepiej zostaw sprężyny takie jakie są, a z czasem dokup większe felgi i jakieś szersze oponki.
rosomak1983 - 24-04-2011, 15:28
Zielu175 napisał/a: | Rosomak ma chociażby takie w swoim Diablo. Te drugie są podobno extra. Dobre trzymanie w zakrętach, w miarę komfortowa jazda. |
potwierdzam, Eibach polecam, co pewnie jakims przełomowym odkryciem nie jest
Co do podgrzewania to naprawde sie niezle usmiałem Ale masz kuzyna
Sluchaj sie fprum nie zginiesz, jak jeden bedzie pisał głupoty to drugi wyporstuje itp. Dojdziesz do sedna.
R-Man - 25-04-2011, 09:17
Patenty typu cięcie sprężyn, podgrzewnie itp, oraz usztywnianie poprzez dawanie gum pomiędzy zwoje zostaw kolegom z VW society
rosomak1983 - 25-04-2011, 15:55
R-Man napisał/a: | Patenty typu cięcie sprężyn, podgrzewnie itp, oraz usztywnianie poprzez dawanie gum pomiędzy zwoje zostaw kolegom z VW society |
powiedz to Edgarowi ja nigdy nie ciałem i sie nie wypowiadam ani za ani przeciw...
|
|
|