To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2,5 V6 99r. Chodzież, prośba o

Anonymous - 04-05-2011, 18:11

fj_mike, done

Derpin napisał/a:
Juiceman napisał/a:
migacze to samo tj. nowsze

a w sporty po lifcie nie miały już białych kierunków ?

Miały białe kierunki, grill chromowany, srebrną konsolę centralną i zegary High Contrast.

my5tek napisał/a:
Dziękuję bardzo za zdjęcia. Zastanowię się jeszcze i może się przejadę :)

Myślę, że warto się wybrać. Jeżeli samochód będzie w całkiem dobrym stanie za taką cenę bym brał.

my5tek - 07-05-2011, 14:47

Witam dostałem więcej zdjęć silnika. Jak możecie to luknijcie czy wszystko jest na swoim miejscu :)

ukaszo - 07-05-2011, 17:31

Na zdjęciach tego nie widać, ale czy zwróciłeś przy oględzinach uwagę na obszar nad kolektorem i na alternatorze? Chodzi mi o to czy jest tam olej?
Ja również przymierzam się do zakupu Galanta i dzisiaj zauważyłem takie zjawisko.
Sprzedawca powiedział, że "być może to pozostałości po wymianie oleju... :-)
Wychodzą powoli ładne kwiatki. Już nie mogę doczekać się wizyty w warsztacie. :-)

wookash83 - 07-05-2011, 19:59

kielichy wyglądają na zdrowe, śruby w stanie takim jak powinny być - troszkę podrdzewiałe ;) szkoda że zalany olejem 10W 40..ale da się to zmienić ;) przy tym przebiegu nadal powinien jeździć na full syntetyku..
polon - 08-05-2011, 00:30

Mnie nadal zastanawia jeden fakt. Przecież Galant w sporcie z silnikiem V6 jest bardzo mocno poszukiwanym egzemplarzem, więc dlaczego ten model tak długo jest wystawiany. ( coś chyba jednak jest nie tak ) poza tym pochodzę z kujawsko-pomorskiego i od zawsze ( "trójkąt bermudzki" SZAMOTUŁY-CHODZIEŻ-GNIEZNO był silnie reprezentowany przez różnej maści handlarzy-cwaniaków ) nie generalizuje teraz, że musi to być jakiś trefny egzemplarz, ale gdyby był ładny i pewny to by długo nie wisiał w ogłoszeniach. Przykładem są chociażby inne ogłoszenia, które przecież koledzy znamy na pamięć. ( sam poszukuję Gala V6 po lifcie od 3 miesięcy )

ps. dziwią mnie te zabiegi pisania na każdym elemencie kiedy i co było wymienione. Rozrząd jeszcze zrozumiem ale filtr powietrza :/ trochę taka "wiocha" mazać markerem gdzie się tylko da. ( przecież można pokazać paragon/fakturę zakupu )

SnowDevil - 09-05-2011, 00:38

a braliście pod uwagę, że właściciel jest przecież "kierowcą zawodowym" (tak mówił) i mimo tego że twierdzi iż auto stało to mogło równie dobrze jeździć jako taksówka i przebieg jest duuuużo wyższy? tak tylko polemizuje bo o tym aucie słyszałem już pare razy od kilku osób że było na allegro kilka razy i nadal jest na sprzedaż...