Chcę kupić Lancera! - Poszukiwania Lancera
Color - 09-05-2011, 14:30
krzychu napisał/a: |
Cena zaporowa jak na 1,6. Nawet jak jest tan igła to i tak sporo. Ja nie wiem czy za 2.0 tyle bym dostał - wątpię. |
Eeee... chyba trochę przesadzasz. Swojego długo nie szukałem, ale dałem dokładnie tyle samo i to z manualną klimą. Tyle, że miałem 99% pewności, że samochód ma pewne pochodzenie, dokładnie taki przebieg jaki deklaruje sprzedawca (podobny do tego z linka powyżej) itd.
cefaloid - 16-05-2011, 15:35 Temat postu: Re: Poszukiwania Lancera
Mike-M napisał/a: | Witam serdecznie na początku,
Po rozstaniu z poprzednim autem, postanowiłem wrócić do samochodów japońskich. Początkowo poszukiwania skupiły się na Toyocie - dobre wspomnienia ze starszym modelem Corolli, ale Lancer okazuje się znacznie ciekawszą alternatywą. Najchętniej byłby to Lancer z silnikiem 2.0, krajowy, z udokumentowaną historią, no i jak najmłodszy Pytanie gdzie najlepiej szukać ? Na serwisach aukcyjnych jest parę egzemplarzy po 2004 roku, wyglądających ciekawie - czy to dobre źródło ? Znalazłem też ofertę w "komisie" dealer'skim (wprawdzie nie Mitsubishi) zdjęcie poniżej, ale ten jest trochę dłubnięty... Na co zwrócić uwagę przy zakupie ? Z góry dziękuje za informacje, wszelkie rady, uwagi będą pomocne. Pozdrawiam !
Michał
Obrazek |
Tankuję czasem obok i byłem go zobaczyć.
Powiem tak: Dzwon podstawą tuningu. Stąd te światła. Zamiast spinek nadkola na jakichś śrubach, miernik wykazał malowanie przodu, wygląda na delikatnie zmęczony poprzednim właścicielem.
Igła to to nie jest.
|
|
|