To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMi¶ki ;-) - proton 418 lrs coupe

wuerce - 12-05-2011, 17:32

Oj chyba że¶ przedobrzył. To że to auto jest rzadkie nie znaczy, że jedyne.
To chyba to samo auto w na obu zdjęciach, ale na pewno nie moje. Mój nie ma nakładek na końcówki wydechu, ale to piku¶, bo to można zdj±ć. Za to nie do pomylenia s± rzeczy których dokupić nie można: okleina kokpitu, oryginalne naklejki od dealera chyba z niemiec i przede wszystkim napisy na tylnej klapie. No i mój ma jeszcze dokładkę pod przednim zderzakiem.
Te zdjęcia co pokazujesz też kiedy¶ widziałem, chyba zaraz po kupnie naszego, jak szukałem informacji o nim.

Anonymous - 13-05-2011, 08:40

nie wiem jakie modyfikacje przeszlo miedzyczasie, dokladke wydech napisy to szczegół niestety wtedy jeszcze nie archiwizowalem tresci ogloszenia wiec nic iwecej Ci na jego temat powiedziec nie moge.2 udokumentowanego takiego protona nie widzialem.
JAN GLIWA - 27-09-2011, 21:31

Browar dobrze pisze o protonie 418 LRS z Krakowa,nastepny własciciel tego auta był ze Zgierza w 2007-2008,w pod koniec 2008 odkupiłem go Ja i teraz nim jeżdzę ,nawet w Kraku w 2010 Browar widział tego protona na własne oczy,bo rozmawiali¶my i o częsciach ,jeżdżę autkiem na co dzień i nietylko :badgrin: http://www.youtube.com/watch?v=Ww8WMUGbgO0
wuerce - 01-10-2011, 13:36

no wła¶nie!
ale to Ty ! raz widziałem na jakim¶ klipie wła¶nie protona .... ale się zdziwiłem!
fajnie, że wykorzystujesz autko do czego zostało stworzone.