To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - JESTEŚMY OFICJALNYM KLUBEM MARKI MITSUBISHI W POLSCE

Anonymous - 29-08-2005, 13:28

Jackie napisał/a:
MMC będzie uczestniczyło w organizowaniu kolejnych zlotów (finansowo też ;) ) będzie propagować nas jako swój klub oraz mam nadzieję, będzie sponsorować jakieś specjlane opusty cenowe dla członków klubu. Tak czy inaczej - negocjacje trwają;)
Pozdrawiam

Uszczypnij mnie :mrgreen:

sen czy jawa ?

Skośne zwariowały 8) -dzwonie do działu reklamy :evil:

Jackie - 29-08-2005, 13:33

gumas_72 napisał/a:
Uszczypnij mnie

Czuj się uszczypnięty;) Po prostu bardzo chcą zmienić swój wizerunek i powoli im się to udaje.
Pozdrawiam

Matejko - 29-08-2005, 13:36

Jackie napisał/a:
gumas_72 napisał/a:
Uszczypnij mnie

Czuj się uszczypnięty;) Po prostu bardzo chcą zmienić swój wizerunek i powoli im się to udaje.
Pozdrawiam

czyli co :?: jednak nie przyjdzie nam czekac na nastepny zlot az do maja :?: :mrgreen:

Efa! - 29-08-2005, 13:46

No, my z Matejką już kombinujemy, w jaki sposób skombinować zaplecze paliwowe dla Maniaków ;-)
Anonymous - 29-08-2005, 13:55

Matejko napisał/a:
Jackie napisał/a:
gumas_72 napisał/a:
Uszczypnij mnie

Pozdrawiam

czyli co :?: jednak nie przyjdzie nam czekac na nastepny zlot az do maja :?: :mrgreen:

Pażdziernik-Listopad główna siedziba Mitsu na Polske-Warszawa-Okęcie :mrgreen:

ps.

parking mają duży

witek.w-wa - 30-08-2005, 02:30
Temat postu: Re: JESTEŚMY OFICJALNYM KLUBEM MARKI MITSUBISHI W POLSCE
Efa! napisał/a:
No wiem, że niektórzy jeszcze nie wrócili ze Zlotu w Grudziądzu, ale tak mnie korciło, że w końcu musiałam to wszystkim Mitsumaniakom wykrzyczeć!!!

Pan Tetsuya Oda w sobotę ogłosił Mitsumaniaki oficjalnym klubem marki Mitsubishi w Polsce!

Wszystko suuuper. 8)
Tylko taki klub trzeba jeszcze zarejestrowacw Krajowym Rejestrze Sadowym, aby wszystko mialo rece i nogi. Czyli statut, wladze ,zalozyciele ,skladki itp.
Jak by co moge sie podjac, pomoc w rejestracji klubu "stowarzyszenia" mitsumaniaki
:idea:

Firebee - 30-08-2005, 07:46

rejestracja klubu to na pewno, ale władze? składki??? Jestesmy Mitsumaniakami! Nie ma władzy, nie ma składek!! :) Jesteśmy MY!
Pozdrawiam
Firek

witek.w-wa - 30-08-2005, 07:58

bez wladz sie niestety nie zarejestruje. Musi być jakas reprezentacja klubu niestety. Wymagane jest to przez prawo :|
Firebee - 30-08-2005, 08:03

witek.w-wa Reprezantacja klubu oczywiście jest, jednak nie chcielibyśmy być nazywani zarządem, bo to brzydki wyraz;)...
Jeśli mógłbyś nam pomóc z rejestracją bylibyśmy wdzięczni, pozwolisz, ze dalsza rozmowe poprowadzimy na PW.
Pozdrawiam
Firek

Hubeeert - 30-08-2005, 08:03

witek.w-wa napisał/a:
Musi być jakas reprezentacja klubu niestety.

To się wybierze. Wszyscy wybiorą a nie sama się wybierze. Nie ma problemu.

igi - 30-08-2005, 09:26

Hubeeert napisał/a:
To się wybierze. Wszyscy wybiorą a nie sama się wybierze. Nie ma problemu.

To już mamy :) Patryk Schultz, Bartosz Świderski, Hubert Ciuruś i Jacek Łukaszewski :mrgreen:

Hubeeert - 30-08-2005, 09:32

Nie igi - mają być wybory.
Wyboru dokonają Mitsumaniaki.
Kandydatury zgłoszą Mitsumaniaki.
I tyle.

igi - 30-08-2005, 09:42

Hubeeert napisał/a:
Nie igi - mają być wybory.

Ależ ja tylko zgłosiłem kandytatury :mrgreen:

raddex - 30-08-2005, 10:06

Tez sie bardzo ciesze, ze jestesmy OFICJALNYM klubem. Dziekuje wszystkim organizatorom zlotu, to WY przyczyniliscie sie do tego.
Firebee - 30-08-2005, 10:12

Wieczorem postawimy nowy temat, w który będziecie wrzucać propozycje na

Naczelnego Mtsumaniaka

1 v-ce Naczelnego
2 v-ce Naczelnego (nazewnictwo jeszcze w fazie testów:))

Założyciele zostaną nadal Założycielami, ale to Wy wybierzecie kto będzie reprezentował Nas wszystkich...

No i miło mi poinformować, że dzięki witkowi.w-wa podejmujemy pierwsze kroki do wpisania naszego Klubu do Krajowego Rejestru Sądowego.

Pozdrawiam
Firek