To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW - REFLEKSJE...

Anonymous - 28-08-2005, 23:14

polsaler - 28-08-2005, 23:19

BOREK WYPAS PEŁNY !!!!!!O TO CHODZIŁO MORRRRDDDDDOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!
ROBIĘ Z TEGO TAPETĘ !!! ;)

wichura1 - 28-08-2005, 23:19

Firek na Prezydenta :!: :!: :!: :!:
Chooper - 28-08-2005, 23:26

BAmboocha :D
polsaler - 28-08-2005, 23:27

Chooper napisał/a:
BAmboocha :D

jak cholera !!!!

Rafal_Szczecin - 28-08-2005, 23:28

FIREK NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jackie - 28-08-2005, 23:30

Zatkało mnie....
Po prostu GENIALNE!! Stary, lepiej być nie mogło.
Pozdrawiam

polsaler - 28-08-2005, 23:32

Jackie napisał/a:
Zatkało mnie....

NIE TYLKO CIEBIE JACKIE !!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKIM ZROBIŁO SIE JAKOŚ TAK MILUTKO :)

Anonymous - 29-08-2005, 00:00

Jackie no bo LUBLIN RULEZZ :)
my tu mamy potencjal i szczere checi heheheh
sam wiesz...

Anonymous - 29-08-2005, 00:56

ja tak napisze "po krótce" bo jestem juz zleksza zmęczony po drodze powrotnej.
dla mnie zlot w zasadzie zaczął się o 23 kiedy przyjechał do mnie, a właściwie do kolegi - Mikołaja TommiCrazy... chwila rozmowy, Mikołaj pogrzebał przy skrzyni Tomka i mimo późnej pory i 40 stopniowej gorączki (przez którą nei pojechał na zlot) naprawił Tomkowi skrzynkę, i o 1:20 wyruszyliśmy w kierunku Tesco Tychy po zaopatrzenie - czytaj colę i baterie do Walkie-talkie - które TommyC zabrał żebyśmy mieli lepszy kontakt ze sobą w trakcie jazdy.
pierwszy cel to była jazda po Mikera, pod Lubliniec... w zasadzie bez przygód. potem dalej prowadził nas Miker, i jechaliśmy tak gdzieś do 6, aż dotarliśmy do jakiegoś miasteczka, którego nazwy, ani nawet przybliżonej lokacji geograficznej nie pamiętam.
tam ucięliśmy sobie krótką, półgodzinną drzemkę i ruszyliśmy w dalszą drogę. za kierownicą GalantCrazy zasiadł Miker, i...tyle go widziałem ;-) serio musiałem ostro gonić za nim żeby go "złapać" co przy wywalonej przekładni kierowniczej nie było łatwe.
jakoś dotoczyliśmy się do żnina, gdzie spotkaliśmy się z Brunem, a ja "zdałem" felgi ;-) . na miejscu byliśmy ok. 10, wyjechaliśmy stamtąd godzinę, półtorej później po "zwiedzeniu okolicy".
około 2 dotarliśmy do grudziądza, gdzie shovel oczywiście musiał zaliczyć jakąś przygodę - na polskich drogach rozpiął mi się kabel od wentylatora chłodnicy, i zobaczyłem jak wskaźnik temperatury szybuje w górę. momentalne wyłączenie silnika, potem tylko go odpaliłem, rozpędziłem do 50 i wyłączyłem, szukając najbliższego otwartego zjazdu / bramy. na szczęście skończyło się na strachu (jakoś jestem uczulony na szybujące w górę wskaźniki temperatury) i chwile później byliśmy juz na zlocie.

Co do samego zlotu - co tu dużo gadać. fajnie było was poznać. było nas więcej niż się spodziewałem, i było mniej "kameralnie" , ale generalnie było ok.
przy okazji wielkie "joł" i pozdrowionka dla tych z którymi miałem okazje więcej pogadać, czyli TommyCrazy, Miker, Sebastian_NKM, Krzyżak, Bartek, Seba i pewnie jeszcze kilka osób które niechcący pominąłem ;(

Ja niestety padlem bardzo szybko i niespecjalnie wiem co się działo w nocy (zresztą co niektórzy wyspani pewno też nie do końca pamiętają ;-) )
w niedziele rano grill którego w końcu nie zjedliśmy, trochę rozmów i przejażdżka "terenowa" do drugiego ośrodka gdzie przewiozłem drugi raz Krzyżaka trochę "ożywionym" galem ;-) , chwilka rozmowy i zwijaliśmy się, z Mikerem do domku.
tym razem sensowniejsza trasa - na łódź - jechało się dużo szybciej i przyjemniej. po drodze spotkaliśmy 2 auta z Mit-Auto.
w Łodzi się przesiedliśmy z Mikerem i on miał okazję poujeżdżać "gieteja"... zrobił przy tym akcję dnia, jadąc ponad 140 km/h dwupasmówką, podjechał pod tył radiowozu i mignął im światłami i migaczem żeby mu zjechali... dopiero jak się go spytałem co robi, zauważył błąd ;-) ale policjanci wykazali się poczuciem humoru i nie zatrzymani dotarliśmy pod Lubliniec. tam sobie zrobiłem krótką przerwę w podróży, miałek okazję podziwiać M3 Mikera...
ludzie którzy piszą źle o tej BeeMce bez widzenia jej - dajcie sobie spokój. to auto wymiata, inaczej tego nazwać się nie da! i na jego miejscu też zamieniłbym Eclipsa, nawet Eclipsa Turbo na tą bejcę, bo to po prostu idzie jak marzenie! dla mnie to była masakra, czułem się jak w Rollercosterze, mimo że GTi nie jest wcale taki słaby, a na zakrętach - miodzio... 200 km/h na wąskiej drodze a opony nawet nie zapiszczały!
Jak będziesz chciał miker tą bejce sprzedawać, to wiesz do kogo masz uderzać :]

aa.
no i dojazd do domku ;] parę ostatnich kilometrów (coś około 100, bo mi trochę z trasy "zeszło" i lekko śląsk objechałem) minęło mi bardzo pozytywnie, i chyba za bardzo się przyzwyczaiłem do predkości "Bawarki" bo z Katowic do domu [ w tychach] dojechałem w około 8 minut...

a teraz karaluchy pod poduchy i idę spaaaać! nareszcię! do zobaczenia następnym razem!

aaa.
zapomniałem napisać
20 km od domu Mikera misiek nagle zgasł i nie dawał znaku życia. przerażenie w moich oczach, ale co się mogło stać najgłupszego.... spadła klema z akumulatora, i nie miał prądu ;-=) rotfl, ja to mam przygody ;] zaczne klucz dynamomentryczny, lutownice, uszczelkę pod głowicę i kawał drutu wozić ze sobą na dłuższe trasy :]

edit:
w katowicach jeszcze jakiś łysy w alfie 146 chciał się ścigać ;] wyszło zabawnie ;]

Rafal_Szczecin - 29-08-2005, 01:12

to poki mam czas to sie moze troszke rozpisze .

zlocik naprawde bardzo udany, codziennie odliczalem ile dni do niego zostalo i wkoncu doczekalem sie, poznalem baaardzo wiele osob, i chcialbym je tutaj pozdrowic, ale nie chcem wymieniac, poniewaz nie chcialbym kogos pominac, i szczerze powiedziawszy, jeszcze nie dokonca wiem kto jest kim ;) , mam takie swoje 3-4 osobki ktore znam a jednak nie potrafie powiedziec jaka maja ksywke, lecz ktore to niech to pozostanie moja tajemnica .
bardzo sie ciesze ze mnie przyjeliscie jak przyjeliscie (jak swojego) mozna sie bylo z Wami napic wodki czy tez wscieklych (Pol(d)ek polewaj ;) ) w galerri ktora sie jeszcze robi (wgrywam zdjecia) zobaczycie wiele (ponad 200 :) ) fot, w wielkiej mierze jest na nich starszy siersciuch ktorego tutaj GOOOORACO POZDRAWIAM i dzieki za przejazdzke colcikiem (juz wiem jakie bede miec auto ;) ) chcem jeszcze dodac ze Starszy Siersciuch ma nie tylko zdolnosci w prowadzeniu aut, lecz jest i czarodziejem - niektorzy wiedza o czym mowie inni juz sie dowiaduje, natomiast wyczarowal dla mnie kieliszek (zebym mial do czego nalac coca-coli ;) - fotki w galerii ;) )

co tutaj duzo pisac bylo poprostu wspaniale niech zaluja Ci co nie byli, ach ta orientacja w terenie Jacka i Grzeska oraz ich zon :) doprowadzila nas (jakos ;) ) do domkow, czyt ez opowiadania Zibiego z Iraku lub wspolne spiewanie wraz z Kordiankiem Yongiem, Chooperem Boreckim,Denbim(naturalnie tez z Efa ;) ) i jeszcze wieloma osobami doprowadzilo do tego jaki mialem glos dzisiaj z rana (nie byl on przepity ;) )

w galerii znajdziecie rowniez zdjecie za ktore moge dostac bana, ale co mi tam ;) a dokladniej chodzi o to jak Starszy Siersciuch razem z Mlodszym Siersciuchem zaciagali naszego wielkoluda ;) a potem zaczeli go podrzucac (ale juz nie we dwojke ;) )

naprawde, Firek wielkie podziekowania dla Ciebie i wszystkich innych ktorzy pomogli zorganizowac ten wspanialy zlot .

pozdrowionka z granatowego lancerka kombi i mam nadzieje ze nastepnym razem spotkamy sie w takim samym lub jeszcze wiekszym gronie.

rafi z rodzinka ;) i naturalnie nasza maskotka - pieskiem o imieniu Misiu :)

ps. podziekowania rowniez naleza sie TNT za to ze ze zamienil sie ze mna , i wkoncu mam Kubek mitsubishi a pozbylem sie kolejnej smyczy (lacznie mialbym ich 8 ;) )

TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI MITSUMANIAK !!

PIE#$%^$C PTAKI,TAK SIE BAWIA MITSUMANIAKI !!!

Efa! - 29-08-2005, 04:54

borecki napisał/a:
Obrazek

No ja też wczoraj wpadłam na coś podobnego, co Borecki - może to też w związku z tym K-o-c-h-l-i-w-y-m wirusem Polsalera;-) ?

Firek rulezz

Anonymous - 29-08-2005, 08:47

Taaak, mnie tylko pozostaje potwierdzic - BYŁO WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!! I tylko zale ze nie moglem na niedzielke zostac :cry:
Ale nastepnym razem juz nie odpuszcze :lol: :lol: :lol:
Raz jeszcze chyke czola przed organizatorami i serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestnikow - JESTESCIE SUPER :!: :!: :!:

Firebee - 29-08-2005, 09:25

borecki napisał/a:
Obrazek

Heh :twisted:

Tylko nie rozwieszajcie tego po miastach:))

Przecież mówiłem, że to wszystko tylko dzięki Wam wszystkim..

Dzięki jeszcze raz:)
Ale starczy już starczy:))

Pozdrawiam
Firek

igi - 29-08-2005, 10:17

Firebee napisał/a:
Tylko nie rozwieszajcie tego po miastach:))

Fireczku nie ra dady. Obwiesimy całą Polskę ty plakatem :)

Podzrów od nas żonę. Powiedz jej że wszystkie mitsumaniaczki i nie tylko mitsumaniaczki zazdroszczą jej męża!!

Firuś na prezydenta