To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZDJĘCIA ZE ZLOTU MITSUMANIAKÓW

Efa! - 29-08-2005, 17:06

W Galerii Mitsumaniaków dodałam kolejne Foty ze Zlotu
Kofi - 29-08-2005, 18:41

Dorzucilem swoje wybrane fotki do galeri, natomiast komplet fotek juz ma Borek na swoim kompie :)

III ZAJEFAJNY ZLOT MITSUMANIAKÓW by kofi

Anonymous - 30-08-2005, 10:51

josie napisał/a:
A ja mam łącze TPSA i nie mogę oglądać niczego co jest w galerii :evil: :evil: :cry: :cry:
tak samo jak ja :( :? :( :? tak było na neostardzie 786 kb/s - od dzisiaj mam neo 1mb i dalej nic nie bangla :evil:
kordiank2 - 30-08-2005, 11:06

jestem WŚCIEKŁY :twisted: - galeria chodzi mi na 512deeselu sporadycznie, ale teraz to chyba jej serwer padł z powodu licznych odwiedzin.

borecki - weź coś zrób z tym fantem, albo po prostu zorganizujmy jakiegoś ftpa. sprawdzę, czy mój jeszcze chodzi, bo dawno nie korzystałem

mam gorącą prośbę: wrzucajcie i pobierajcie z mojego gościnnego serwera ftp://one.trusiak.pl/ do folderu "foty ze zlotu" user:kordian, password:kordian

plizzzzzzzzzz

Kofi - 30-08-2005, 11:08

Ciekawe czemu na telepsie nie dziala? A ja sam sie zasntanawiam nad przerzuceniem sie na neo.... :(
ryso - 30-08-2005, 11:54

Witam wszystkich,ja wogole nie moge otworzyc galeri,jaka przyczyna???
Pozdrawiam :D

Anonymous - 30-08-2005, 12:02

nic nie padlo a tpsa laczy sie z providerem gdzie stoi galeria przez serwery francuskie o ile sie nie myle.
Kofi - 30-08-2005, 12:16

Kordian ja sie z Twoim serwerem nie moge polaczyc. Poczekaj cierpliwie na skladanke na DVD od borka. Jak Ci sie uda wejsc na galerie to wrzucilem tam te fotki o ktore mnie prosiles abym zrobil :)
Rafal_Szczecin - 30-08-2005, 15:37

Kordiank 336 zdjęc znajduje się już na Twoim serwerze :D
Efa! - 30-08-2005, 16:02

to może zróbcie tak, jak ja: po kilka fotek wrzućcie do swoich prywatnych albumów z forum..?
Anonymous - 31-08-2005, 12:11

provider ktory daje łącze pod serwer z galerii, ma źle ustawiony routing, dlatego są problemu. routing do tepsy idzie najpierw normalnie, ale później " skręca" i idzie przez niemcy,austrie i węgry. dlatego się kaprawi.
JCH - 31-08-2005, 12:55

shovel napisał/a:
provider ktory daje łącze pod serwer z galerii, ma źle ustawiony routing, dlatego są problemu. routing do tepsy idzie najpierw normalnie, ale później " skręca" i idzie przez niemcy,austrie i węgry. dlatego się kaprawi.

Być może ale dlaczego jednym bangla, innym nie bangla :?:

kordiank2 - 01-09-2005, 10:03

jeśli ktoś byłby zainteresowany fotkami od rafała-kota-szczecina, to są juz jakiś czas na moim serwerze - adres i namiary gdzieś powyżej. i jeśli ktoś jeszcze chciałby wrzucić, to proszę we własnych folderach ładować
Anonymous - 01-09-2005, 10:48

jch: GTS czyli Internet Partners, w Polsce nie mają żadnego konkretnego wyjścia "do kraju" - z tego co się dowiedziałem nie mają nic do tepsy, a do NASKu idą tylko 2 mega...
ich głównym wyjściem jest Sprintlink, w którym, nota bene, GTS ma udziały.
telekomunikacja, z której większość z nas korzysta nie ma żadnego połączenia bezpośredniego ze Sprintlink, tylko do sieci opentransit, troche bardziej uznanej.
więc aby sygnał z serwera Galerii przeszedl od niego do "nas", musi najpierw wyjść do sieci Sprintlink, do której ma dobre połączenie, później przechodzi przez pierwsze wąskie gardło - Sprintlink - Opentransit, a później drugie - Opentransit - TPnet.
w godzinach większego obciążenia ruchu, lub w przypadku gdy z któregokolwiek z wąskich gardeł korzysta więcej klientów, połączenie "nie bangla".
rozwiązanie jest tylko jedno - przenieść galerie na inny serwer... bo ten, choćby nie wiem jak miał szybkie łącze do internet partners, to i tak w polsce nie będzie dobrze chodził, za wyjątkiem Lublina, i jego sieci MAN, i klientó GTSu.

oo..właśnie cenną informacje dostałem.
łącze na którym stoi 3xl.in.lublin.pl jest wykupione z opcją bez dostępu do TPnet... dlatego taki routing... normalnie by szlo normalnie

Rafal_Szczecin - 01-09-2005, 13:13

kordiank2 napisał/a:
rafała-kota-szczecina

rafala kota ??:( chyba raczej powinno byc siersciucha...