To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2001r, granat, sedan, Zduńska W

jarekrk - 24-05-2011, 20:13

Krystian99 napisał/a:
Sorry że trochę odbiegam od tematu ale mam pytanie bo padło słówko o koledze z Czapli, znacie go??

tak zadowolił już wielu kupców galantami jakie sprowadził

Krystian99 - 24-05-2011, 21:39

jarekrk, dzięki za info;)
puszka5 - 26-05-2011, 10:49

Krystian99 napisał/a:
Sorry że trochę odbiegam od tematu ale mam pytanie bo padło słówko o koledze z Czapli, znacie go??

Ja znam kolegów z Czapli :) . Kilka razy robiłem z nimi deal (felgi, opony, silnik i skrzynia) i w 100 % jestem zadowolony.
Znajomy kupił galancika od nich i tez sobie chwali :)
Pozdrawiam

Anonymous - 27-05-2011, 00:23

Droper napisał/a:
W avance z 1999 były tylko soczewkowe
Obserwuje bardzo dokładnie niemieckie strony aukcyjne i polskie allegro od ponad 1,5 roku - nigdy nie widziałem soczewek w avance po 1999. Kiedyś był na allegro z Czapli. Kiedy podjąłem wątek autka - kolega z Czapli przyznał na PW że przełożył sobie sam bo mu się bardziej podobały.

Oby z tym waszym twierdzeniem nie było jak z Yeti ... kilka osób niby widziało i kilka osób pisało, ale ...

Jeżeli chcecie się dalej spierać to dowody proszę, a nie "wydaje mi się" i "kolega forum nie czyta" ...

Droper, pobierz plik poniżej, katalog pochodzi z 2001 roku więc w standardzie były pojedyncze halogeny, na stronie 4 pokazane jest co możemy zamówić do rocznika 2001 za dopłatą. Mam nadzieje że wystarczający dowód :wink: i kwestia podwójnych halo w drugim lifcie została rozwiązana raz na zawsze :P

http://www.przeklej.pl/pl...k1dc?err=referr