Off Topic - MITSUMANIAKI MELDOWAC SIE PO POWROCIE!!!!
Krzyzak - 29-08-2005, 08:38
My też dotarliśmy spox. Była jedna niemiła sytuacja: czarny golf jechał od jednego do drugiego krańca jezdni, po wysepkach z polbruku itd., więc '997' i sprzedaliśmy jego dane niebieskim - mam nadzieję, że go gdzieśtam przetrzepali (Gdyńska rejestracja a my mieliśmy międzylądowanie w Malborku).
Nie piszę o której byliśmy, bo do Malborka tylko 70 km jest (i potem 80 km do Gdańska). No ale jeszcze popływaliśmy z Bartkami po jeziorku i zimną kawę przed Realem wciągneliśmy.
Anonymous - 29-08-2005, 08:42 Temat postu: Re: MITSUMANIAKI MELDOWAC SIE PO POWROCIE!!!! my tez dojechalismy w calosci, komplecie i bez mandatow.
Ruch maly wiec i spalanie nie bylo male
pozdrawiamy Was wszystkich i juz czekamy na nastepne spotkanko!!!!
Hubeeert - 29-08-2005, 08:51
piotras napisał/a: | Przeciętna prędkość 110 - 130, max. speed 175 km/h |
To chyba inna trasa jechaliśmy dla mnie przeciętna to było 100km/h a max 150 pod Zakroczymiem poza tym OK bardzo dziękuję za wspólną trasę - liczę na następną okazję.
piotras - 29-08-2005, 09:55
Trasa ta sama . Ja swoje max. leciałem na odcinku gdańskiej pod wawą (jak troszke zostaliście z tyłu) a średnio to tak mniej wiecej było jak pisałem (z tym ze cześciej 110 niz 130) z wyjątkami jak sie jakiś malar trafiał po drodze (fakt że jechałem też i 60 czekając na was ). Jak by na to nie patrzył było ok a 10 km to bład licznikowy.
TNT - 29-08-2005, 10:01
Dojechalismy w komplecie nie powiem wam o ktorej. Drobne problemy z "Gliniarzami"
I jak to mowi Polek KOCHAM WAS WSZYTKICH
Bartek - 29-08-2005, 10:17
Cali i zdrowi na miejscu! Wracalismy wczoraj zupelnie sie nie spieszac Grudziadz-Torun-Warszawa w 3,5 h z pierniczeniem w Toruniu i miedzytankowaniem w Zakroczymiu
Firebee - 29-08-2005, 23:37
Mam nadzieje ze wszyscy dojechaliscie calo i zdrowo! Ja tez dojechalem bez problemow.. Trasa Grudziadz-Torun-Grudziadz:) (bo taka mi sie przypałętała pilnie) byla ok.. Przy okazji.. Trąbiące Punto z przeciwka to byl Firek:) Mam tu na mysli Matejke(trąbiłem), Mit-Auto(trąbiłem) i Colta na stacji pomiędzy Stolnem a Grudziądzem(trąbiłem:)), nie zdążyłem trąbnąc na Arturro, Jackiego i Hubusia na Stacji...
Buziaki!!!
Firek
Matejko - 30-08-2005, 00:31
Firebee napisał/a: | Mam tu na mysli Matejke(trąbiłem), |
murzyna w bialej carismie za mna nie zauwazyles bo za jasny pewnie odtrabilem ale juz za daleko, malo charakterystyczne masz autko zeby cie z daleka zauwazyc, jakies mitsubishi sobie kup
Kofi - 30-08-2005, 00:52
O przepraszam...przed toruniem to ja pierwszy jechalem i musialem zwalniac abys mnie dogonil Ale Firka niewidzialem
Matejko - 30-08-2005, 00:53
Kofi napisał/a: | O przepraszam...przed toruniem to ja pierwszy jechalem i musialem zwalniac abys mnie dogonil Ale Firka niewidzialem |
no jechales pierwszy ale nie zebym cie dogonil tylko ze wolniejszy byles
Kofi - 30-08-2005, 00:55
E tam...ale i tak najlepsze bylo jak zesmy ta bete objechali. Zbieral sie jelop do wyprzedzania tira i co sie zebrac nie mogl, to w koncu ja wyjechalem wyprzedzilem jego i tira na raz, po czym zbiera sie matejko a ten z bety przed niego. To i Matejko go objechal i tak miski polecialy przodem a beta zostala
Matejko - 30-08-2005, 00:57
bo to zla beta byla
Efa! - 30-08-2005, 01:24
Nie pękajcie - ja pół trasy wyprzedzałam prawym pasem lub poboczem
Firebee - 30-08-2005, 07:52
Matejko napisał/a: | Firebee napisał/a: | Mam tu na mysli Matejke(trąbiłem), |
murzyna w bialej carismie za mna nie zauwazyles bo za jasny pewnie odtrabilem ale juz za daleko, malo charakterystyczne masz autko zeby cie z daleka zauwazyc, jakies mitsubishi sobie kup |
Powiem Wam tylko jedno, że wygarnęło mi to też MMC i dostałem zaproszenie do nich po pożądny samochód jak sprzedam Punto
ALe ciii:)
Pozdro
Firek
Kofi - 30-08-2005, 11:15
Niestety. Jak to mówia z gówna bata nie ukręcisz a z astry i punto na miśka nie przerobisz
|
|
|