Małopolskie - Ocena pracy moderatorów w małopolsce.
dawidoski13 - 02-06-2011, 16:45
Jackall napisał/a: | I tak jak pisze Adam, że tak naprawdę nie ważne jest jakim autem obecnie się jeździ, więc Mazda, Renault czy inna marka będzie równie mile widziana na spotach bo przecież doskonale wiemy, że w głębi serca wszyscy kochają MITSUBISHI |
Jackall, przepięknie to ująłeś i chyba wszystko jasne w temacie
Adaho_krak - 09-06-2011, 09:34
Dziękuje za zaufanie. Ciągniemy ten wózek dalej. Wszelkie sugestie aby poprawić działanie grupy małopolskiej mile widziane.
Marcin-Krak - 09-06-2011, 10:16
Adaho_krak napisał/a: | aby poprawić działanie grupy małopolskiej mile widziane. |
Trzeba zacząć płacić ludziom, że się na spotach będą pojawiać.
Dla posiadaczy nieMitsu proponuję stawkę x3
Adaho_krak - 09-06-2011, 12:29
Marcin-Krak napisał/a: | Trzeba zacząć płacić ludziom, że się na spotach będą pojawiać.
Dla posiadaczy nieMitsu proponuję stawkę x3 |
Rozumiem, że to deklaracja gotowości sponsoringu w proponowanej przez Ciebie formie
Tomek - 09-06-2011, 12:39
Adaho_krak napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Trzeba zacząć płacić ludziom, że się na spotach będą pojawiać.
Rozumiem, że to deklaracja gotowości sponsoringu w proponowanej przez Ciebie formie |
rozumiem, że ty jestes najbardziej zainteresowany, ze względu na to "3x"
Adaho_krak - 09-06-2011, 12:50
tomek84 napisał/a: | Adaho_krak napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Trzeba zacząć płacić ludziom, że się na spotach będą pojawiać.
Rozumiem, że to deklaracja gotowości sponsoringu w proponowanej przez Ciebie formie |
rozumiem, że ty jestes najbardziej zainteresowany, ze względu na to "3x" |
Dokładnie tak
sieegurd - 09-06-2011, 13:35
Adaho_krak napisał/a: | Dziękuje za zaufanie. Ciągniemy ten wózek dalej. Wszelkie sugestie aby poprawić działanie grupy małopolskiej mile widziane. |
Tak jak mówiłem Ale wiecie co jest smutne? Mamy drugi co do ilości foumowiczów region (Adam ponad 500 masówek wysyła), a w ankiecie zagłosowało 22 osoby Wniosek sam się nasuwa Nawet jeśli ktoś nie jest zorientowany w temacie, to mógł kliknąć "nie mam zdania"
Tomek - 09-06-2011, 13:37
sieegurd napisał/a: | Adaho_krak napisał/a: | Dziękuje za zaufanie. Ciągniemy ten wózek dalej. Wszelkie sugestie aby poprawić działanie grupy małopolskiej mile widziane. |
Tak jak mówiłem Ale wiecie co jest smutne? Mamy drugi co do ilości foumowiczów region (Adam ponad 500 masówek wysyła), a w ankiecie zagłosowało 22 osoby Wniosek sam się nasuwa |
sieegurd kolego, to nie ty spacerowałeś sobie naprzeciw IKEI wczoraj koło 16.30 ??
sieegurd - 09-06-2011, 13:38
tomek84 napisał/a: | sieegurd kolego, to nie ty spacerowałeś sobie naprzeciw IKEI wczoraj koło 16.30 ?? |
Nie Tomku, nie ja Mam sobowtóra
Marcin-Krak - 09-06-2011, 20:12
Adaho_krak napisał/a: | Rozumiem, że to deklaracja gotowości sponsoringu w proponowanej przez Ciebie formie |
Ja mogę zaproponować stawkę 0 euro - żeby tak po europejsku było
Swoją drogą ciekaw jestem jak przełożyłaby się na ilość spotowiczów taka sytuacja, albo np spot= zestaw startowy jak na Zlotach
Jackall - 10-06-2011, 22:14
sieegurd napisał/a: | Adaho_krak napisał/a: | Dziękuje za zaufanie. Ciągniemy ten wózek dalej. Wszelkie sugestie aby poprawić działanie grupy małopolskiej mile widziane. |
Tak jak mówiłem Ale wiecie co jest smutne? Mamy drugi co do ilości foumowiczów region (Adam ponad 500 masówek wysyła), a w ankiecie zagłosowało 22 osoby Wniosek sam się nasuwa Nawet jeśli ktoś nie jest zorientowany w temacie, to mógł kliknąć "nie mam zdania" |
Dokładnie tak jak piszesz, wiadomo że nie było szans żeby wszyscy zagłosowali ale smutno się robi gdy interesuje się tym 22 osoby. Druga sprawa jest taka, że głosowali pewnie stali bywalcy spotów czyli zgrana już (mam nadzieję ) paczka.
A ja proponuję żeby zrzucić się na gigantyczne naklejki i po oklejać wszystkie nieMiśki które pojawią się na spocie
gulgulq - 10-06-2011, 22:58
sieegurd napisał/a: | Tak jak mówiłem Ale wiecie co jest smutne? Mamy drugi co do ilości foumowiczów region (Adam ponad 500 masówek wysyła), a w ankiecie zagłosowało 22 osoby Wniosek sam się nasuwa Nawet jeśli ktoś nie jest zorientowany w temacie, to mógł kliknąć "nie mam zdania" |
nie tylko u Was tak jest
ja mam na liście koło 800 odbiorców a zagłosowało 19 - wszyscy na TAK
wojzi - 11-06-2011, 03:32
Adaho_krak napisał/a: | Wszelkie sugestie aby poprawić działanie grupy małopolskiej mile widziane. |
No to lecę.
Po pierwsze primo: klub to ludzie, a nie tylko Miśki - ty jeździsz Renatą, Marcin Magdą, a obajście Mitsumaniaki - więc trza zrobić coś w ramach integracji poza spotami. Tyle, że to nie od was zależy tylko od nas - więc się będziemy speakać.
Ja na wejśćie proponuję: wyjazd nocy do Zawoi i wyjście na Babią Górę na wschód słońca. Termin 8 lipca. Kto chętny zgłaszać się o mnie. Pojedziemy w kilka osób jednym Miśkiem. Albo w kilkanaście kilkoma. Uderzać proszę na priva - to nie ma być spot tylko wyjazd integracyjny .
Po drugie primo: można by pomyśleć o zrobieniu spota rocznego dla regionu, ale nie spot, spot - czyli grill, kiełbachy i te sprawy, bo jak ktoś może to zrobić z kumplami pod domem to po grzyba na spota jechać - tylko coś dziwnego (ja wiem? - wypad Miśkami do Wiednia na kawę i z powrotem tego samego dnia). W każdym razie coś, gdzie by się robiło coś jeszcze oprócz gadania o miśkach i pierdzenia w stołki - coś co by zapadło w pamięć i można by to opowiadać wnukom.
Po trzecie primo: nic tak ludzi nie integruje jak fajna wspólna akcja, gdzie mogą zrobić coś dla innych. To proponuję tak. Co roku około świąt ma miejsce akcja "Szlachetna Paczka" - ludzie robią paczki dla biednych rodzin, w które nie ładują grzebienia dla łysego, czy czekolady dla cukrzyka, tylko rzeczy, których dana rodzina faktycznie potrzebuje. I tak co roku potem jest szukanie wolentariuszy, którzy rozwiozą te paczki po ludziach.
A jakby tak Mitsumaniaki weszły w tą akcję i całkowicie obstawiły kwestię transportu? Nieźle by to wyglądało - Mitsumaniaki rozwożą paczki do potrzebujących rodzin.
Mam dość dobre dojścia do organizatora tej akcji i mogę pogadać z nim na ten temat.
To by było tyle w temacie propozycjji.
A ujmując sprawę krótko. Moim zdaniem regionowi potrzebna jest wizja - bo inaczej zapał ujdzie. A tą wizją nie mogą być same Miśki i spoty. Raczej to by przy użyciu Misiów robić coś fajnego i to nie tylko dla siebie, ale też dla innych.
gulgulq - 11-06-2011, 07:22
wojzi napisał/a: | wyjazd nocy do Zawoi i wyjście na Babią Górę na wschód słońca. Termin 8 lipca. |
termin jest sztywny ??
mam to w planach w tym roku ale pewno przełom lipca/sierpnia
i raczej wejście wieczorem, spanko na karimacie i podziwianie wchodu
Jackall - 11-06-2011, 10:36
Wow Wojzi Pomysły fajne, taki wypad na Babią (jak za młodych lat) super sprawa Rozwożenie paczek do potrzebujących też jest fajnym pomysłem a skoro wspomniałeś o "Szlachetnej Paczce" to może pamiętasz ich akcję z Bałwanem na Rynku Gł. w środku lata? Miałem przyjemność dostarczyć tego jegomościa
A tu filmik z tej akcji: http://www.youtube.com/watch?v=XKMzTwsJoRU
|
|
|