Małopolskie - Nieoficjalne i spontaniczne spotkanie ze znajomymi 18,06
Rebelias - 03-06-2011, 23:46
Jackall napisał/a: |
Będą cztery Madzie bo i ja zamierzam się pojawić ze swoją rozrabiaką |
No nie wiem czy ze mną będzie bo ma szkołe i to zależy kiedy zajęcia skończy ale kiedyś na jakiś spot ją wezmę bo nie rozumie tego jak to sie można tak samochodem zachwycać i tyle czasu siedzieć na forum bo nawet na FB to tak tylko 5 min a reszta czasu mitsumaniaki.com
Jackall - 05-06-2011, 13:08
Sprawy mi się troszkę pokomplikowały bo na ten dzień szwagier planuje urodziny swojego syna więc będę musiał na nich być
Jedyne co udało mi się wynegocjować z żoną to to, że chociaż na chwilę podjedziemy po drodze na imprezę (o ile z Łagiewnik do Skawiny przez Bronowice jest po drodze )
sveno - 08-06-2011, 22:47
W związku z padającymi głosami iż sobota nie jest najlepszym dniem na zrobienie spontanicznego spotkania zrobiłem małe zmiany w temacie i dodałem ankietę. Proszę o głosy. Tzn określcie się który dzień wam bardziej pasuje.
Rebelias - 08-06-2011, 23:08
Dla mnie zdecydowanie sobota... W niedziele to już do domu muszę wracać niestety..
Tomek - 09-06-2011, 09:45
ja nie wiem czy się pojawie, bo w sobote 18.06 mam w sumie 3 eventy, w tym jeden wyjazdowy, praktycznie na cały dzień
ale może z tego uda się zrezygnować to 2 pozostałe pogodze
dlatego głosuje za sobotą
w niedziele pewnie nie dam rady
Marcin-Krak - 09-06-2011, 10:17
Skoro od początku była mowa o sobocie - to uważam, że wypada się trzymać już wybranego terminu.
Niestety robi się jak zazwyczaj - im bliżej spotu - tym więcej osób się wykrusza... ale do tego trzeba niestety przywyknąć.
dawidoski13 - 09-06-2011, 18:11
Marcin-Krak napisał/a: | Skoro od początku była mowa o sobocie - to uważam, że wypada się trzymać już wybranego terminu. |
Mam takie samo zdanie...
Adaho_krak - 09-06-2011, 19:47
dawidoski13 napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Skoro od początku była mowa o sobocie - to uważam, że wypada się trzymać już wybranego terminu. |
Mam takie samo zdanie... |
Dokładnie tak, ponad to poszła masówka z terminem spotu. Ankiety można robić przed ustaleniem terminu, właśnie w celu jego ustalenia. W związku z powyższym ankietę uważam za zamkniętą, a termin sobotni za wiążący.
Marcin-Krak - 09-06-2011, 20:06
Jest też okazja zobaczyć jak w praktyce wypada inny niż niedzielny termin.
Ja się postaram przejeżdżać na rowerze tamtędy o tej porze
jaca71 - 09-06-2011, 23:05
Marcin-Krak napisał/a: | Ja się postaram przejeżdżać na rowerze tamtędy o tej porze |
Skoro napisałeś tamtędy to chyba powinno być o tamtej porze Ale ja się nie znam
sveno - 12-06-2011, 18:23
ankiety nie trzeba zamykac, wyniki mowią same za siebie czyli postanowione, widzimy się w sobotę, ja będę już przed 15 i będę walczył o ogien a raczej żar w grilu oby tylko pogoda pozwoliła
Jackall - 12-06-2011, 20:21
Postaram się wspierać Cie w tej nierównej walce i też w okolicach 15 postaram się pojawić.
wojzi - 15-06-2011, 03:58
To ja zadam pytanie, bo nie kumaty jestem. Rozumiem, że sobota, ale która w końcu godzina, 15 czy 16?
Pytam, bo potrzebuję info o spocie wrzucić na stronę klubową i dobrze by było godzinę spotkania podać.
Ja będę, ale o której (15 czy 16) jeszcze nie wiem - dziecka znów oba chore. W związku z tym Reni pewnie znów nie będzie - więc z naszej strony niezbyt rodzinnie.
Trudno.
sieegurd - 15-06-2011, 07:15
wojzi napisał/a: | To ja zadam pytanie, bo nie kumaty jestem. Rozumiem, że sobota, ale która w końcu godzina, 15 czy 16?
Pytam, bo potrzebuję info o spocie wrzucić na stronę klubową i dobrze by było godzinę spotkania podać. |
wojzi spot jest o godz. 16, tylko sveno pisał, że będzie o 15 żeby grilla rozbujać
Marcin-Krak - 15-06-2011, 21:02
Prognozy optymizmem nie napawają
|
|
|