To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nieoficjalne i spontaniczne spotkanie ze znajomymi 18,06

Rebelias - 03-06-2011, 23:46

Jackall napisał/a:

Będą cztery Madzie bo i ja zamierzam się pojawić ze swoją rozrabiaką

No nie wiem czy ze mną będzie bo ma szkołe i to zależy kiedy zajęcia skończy ale kiedyś na jakiś spot ją wezmę bo nie rozumie tego jak to sie można tak samochodem zachwycać i tyle czasu siedzieć na forum :mrgreen: bo nawet na FB to tak tylko 5 min a reszta czasu mitsumaniaki.com :)

Jackall - 05-06-2011, 13:08

Sprawy mi się troszkę pokomplikowały bo na ten dzień szwagier planuje urodziny swojego syna więc będę musiał na nich być :?
Jedyne co udało mi się wynegocjować z żoną to to, że chociaż na chwilę podjedziemy po drodze na imprezę (o ile z Łagiewnik do Skawiny przez Bronowice jest po drodze :mrgreen: )

sveno - 08-06-2011, 22:47

W związku z padającymi głosami iż sobota nie jest najlepszym dniem na zrobienie spontanicznego spotkania zrobiłem małe zmiany w temacie i dodałem ankietę. Proszę o głosy. Tzn określcie się który dzień wam bardziej pasuje.
Rebelias - 08-06-2011, 23:08

Dla mnie zdecydowanie sobota... W niedziele to już do domu muszę wracać niestety..
Tomek - 09-06-2011, 09:45

ja nie wiem czy się pojawie, bo w sobote 18.06 mam w sumie 3 eventy, w tym jeden wyjazdowy, praktycznie na cały dzień
ale może z tego uda się zrezygnować to 2 pozostałe pogodze
dlatego głosuje za sobotą
w niedziele pewnie nie dam rady

Marcin-Krak - 09-06-2011, 10:17

Skoro od początku była mowa o sobocie - to uważam, że wypada się trzymać już wybranego terminu.
Niestety robi się jak zazwyczaj - im bliżej spotu - tym więcej osób się wykrusza... ale do tego trzeba niestety przywyknąć.

dawidoski13 - 09-06-2011, 18:11

Marcin-Krak napisał/a:
Skoro od początku była mowa o sobocie - to uważam, że wypada się trzymać już wybranego terminu.

Mam takie samo zdanie...

Adaho_krak - 09-06-2011, 19:47

dawidoski13 napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:

Mam takie samo zdanie...

Dokładnie tak, ponad to poszła masówka z terminem spotu. Ankiety można robić przed ustaleniem terminu, właśnie w celu jego ustalenia. W związku z powyższym ankietę uważam za zamkniętą, a termin sobotni za wiążący. :mrgreen:

Marcin-Krak - 09-06-2011, 20:06

Jest też okazja zobaczyć jak w praktyce wypada inny niż niedzielny termin.
Ja się postaram przejeżdżać na rowerze tamtędy o tej porze :)

jaca71 - 09-06-2011, 23:05

Marcin-Krak napisał/a:
Ja się postaram przejeżdżać na rowerze tamtędy o tej porze :)

Skoro napisałeś tamtędy to chyba powinno być o tamtej porze ;) Ale ja się nie znam :P

sveno - 12-06-2011, 18:23

ankiety nie trzeba zamykac, wyniki mowią same za siebie ;) czyli postanowione, widzimy się w sobotę, ja będę już przed 15 i będę walczył o ogien a raczej żar w grilu ;) oby tylko pogoda pozwoliła
Jackall - 12-06-2011, 20:21

Postaram się wspierać Cie w tej nierównej walce :wink: i też w okolicach 15 postaram się pojawić.
wojzi - 15-06-2011, 03:58

To ja zadam pytanie, bo nie kumaty jestem. Rozumiem, że sobota, ale która w końcu godzina, 15 czy 16?

Pytam, bo potrzebuję info o spocie wrzucić na stronę klubową i dobrze by było godzinę spotkania podać.

Ja będę, ale o której (15 czy 16) jeszcze nie wiem - dziecka znów oba chore. W związku z tym Reni pewnie znów nie będzie - więc z naszej strony niezbyt rodzinnie.

Trudno.

sieegurd - 15-06-2011, 07:15

wojzi napisał/a:
To ja zadam pytanie, bo nie kumaty jestem. Rozumiem, że sobota, ale która w końcu godzina, 15 czy 16?

Pytam, bo potrzebuję info o spocie wrzucić na stronę klubową i dobrze by było godzinę spotkania podać.

wojzi spot jest o godz. 16, tylko sveno pisał, że będzie o 15 żeby grilla rozbujać :)

Marcin-Krak - 15-06-2011, 21:02

Prognozy optymizmem nie napawają :evil:

:diabloanifire: