Off Topic - S-Max Samochodem Roku 2007
Anonymous - 14-11-2006, 13:50
dzięki!
Anonymous - 14-11-2006, 14:39
Marcin Krak napisał/a: | Ja uważam że niesłusznie |
Ja w sumie też. Nie neguję tego auta, to bardzo dobry wóz. Ale czym tak naprawdę zasłużył sobie na tytuł - tego nie wiem. No bo chyba nie samym designem Dziwi mnie trochę dalekie miejsce Grande Punto.
dylson napisał/a: | Jak dla mnie to obecny civic jest brzydki |
Też tak mówiłem dopóki nie zobaczyłem jej na żywo. Naprawdę świetny design ma to auto. Zastanawia mnie tylko, dlaczego 80% kierowców, jakich widuję w nowych Civ'ach to kobiety?
akbi napisał/a: | Volvo C30, pomimo że wygląda jak by mu TIR na #### najechał. |
No, jest kontrowersyjny ale podoba mi się w nim to, że dość luźno (ale jednak) nawiązuje do klasycznego Volvo 1800 ES.
Robson86 - 15-11-2006, 19:01
markus78 napisał/a: | Zastanawia mnie tylko, dlaczego 80% kierowców, jakich widuję w nowych Civ'ach to kobiety? |
...wiekszosc nowych civicow prowadza kobiety-tez to zauwazylem ...pewnie przez ten kosmiczny design-> taki troszke "cukierkowy" (nie znaczy brzydki of course ).
Pozdrawiam
McDoune - 16-11-2006, 01:16
Hondy są na prawdę fajne
Mało nie wybrałem dla mamy civica zamiast cao, te samochody mają coś w sobie
ale w sumie cieszę sie, że cała rodzina Misami jeździ.
A nowy Civic, według mnie rewelka, zwłaszcza jak się przedzieli to przednie szkło trochę. C Max wygląda przy nim kiepsko, ale pewnie miał jakieś ukryte zalety dzięki którym wygrał...
|
|
|