To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - S-Max Samochodem Roku 2007

Anonymous - 14-11-2006, 13:50

dzięki! ;)
Anonymous - 14-11-2006, 14:39

Marcin Krak napisał/a:
Ja uważam że niesłusznie

Ja w sumie też. Nie neguję tego auta, to bardzo dobry wóz. Ale czym tak naprawdę zasłużył sobie na tytuł - tego nie wiem. No bo chyba nie samym designem :? Dziwi mnie trochę dalekie miejsce Grande Punto.

dylson napisał/a:
Jak dla mnie to obecny civic jest brzydki

Też tak mówiłem dopóki nie zobaczyłem jej na żywo. Naprawdę świetny design ma to auto. Zastanawia mnie tylko, dlaczego 80% kierowców, jakich widuję w nowych Civ'ach to kobiety? :?

akbi napisał/a:
Volvo C30, pomimo że wygląda jak by mu TIR na #### najechał.

No, jest kontrowersyjny ale podoba mi się w nim to, że dość luźno (ale jednak) nawiązuje do klasycznego Volvo 1800 ES.

Robson86 - 15-11-2006, 19:01

markus78 napisał/a:
Zastanawia mnie tylko, dlaczego 80% kierowców, jakich widuję w nowych Civ'ach to kobiety?

...wiekszosc nowych civicow prowadza kobiety-tez to zauwazylem :? ...pewnie przez ten kosmiczny design-> taki troszke "cukierkowy" (nie znaczy brzydki of course :mrgreen: ).
Pozdrawiam

McDoune - 16-11-2006, 01:16

Hondy są na prawdę fajne :mrgreen:

Mało nie wybrałem dla mamy civica zamiast cao, te samochody mają coś w sobie :oops:

ale w sumie cieszę sie, że cała rodzina Misami jeździ.

A nowy Civic, według mnie rewelka, zwłaszcza jak się przedzieli to przednie szkło trochę. C Max wygląda przy nim kiepsko, ale pewnie miał jakieś ukryte zalety dzięki którym wygrał...