To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 V6,SE 1998r,kombi, srebrny BYDGOSZCZ

Anonymous - 09-06-2011, 14:41

ziutoon napisał/a:
dodałem zdjęcie komory silnika. bardzo prosze o komentarz bo zaraz jadę na dworzec po bilet :)

jedź oglądaj, tylko pamiętaj bez zbędnego napalania się bo galant łatwo potrafi zaczarować...

weź kogoś komu się to auto nie podoba to może ostudzi zapędy w razie gdyby nie był warty :P

ziutoon - 09-06-2011, 15:32

Mam zamiar zabrac go do ASO Mitsubishi na obdukcję.

Zdjęcia robione na szybko z telefonu.

tomek84
Cytat:
instalacja zalozona profesjonalnie

mówisz poważnie?
Dla mnie to właśnie jakoś dziwnie zazwyczaj często jest chowana gdzieś tam z tyłu a tu wszystko na wierzchu.

Tomek - 09-06-2011, 15:56

ziutoon napisał/a:
Mam zamiar zabrac go do ASO Mitsubishi na obdukcję.

Zdjęcia robione na szybko z telefonu.

tomek84
Cytat:
instalacja zalozona profesjonalnie

mówisz poważnie?
Dla mnie to właśnie jakoś dziwnie zazwyczaj często jest chowana gdzieś tam z tyłu a tu wszystko na wierzchu.

powinienem na końcu dodać: :mrgreen:

zdjecie moze i z telefonu, w kazdym razie nic nie widac, z takiego zdjecia wiele ci nikt nie powie
instalacja zalozona po druciarsku (estetycznie) podejrzewam, ze technicznie tez, bo wezyki od spryskow chyba dosc dlugie, ale jak mowilem nie wiele widac

ziutoon - 09-06-2011, 16:15

więcej zdjęć.

a czego brakuje na tych zdjeciach?

[ Dodano: 13-06-2011, 08:38 ]
Kupiony! Marzenie sie spelnilo.
Niestety nie jest to ideal ale juz go kocham. Ten dzwiek silnika -t bezcenne. Mam teraz wiele pytan ale to juz osobny watek. Powiem tylko ze instalacja gazowa zalozona moze dziwnie ale sprawuje sie super.zadnego falowania obrotow zadnych szarpniec i jest moc. Spalanie gazu 320 km na 38 litrach i to raczej nie spokojnej jazdy. Mysle ze jest ok.
Dzieki wszystkim za pomoc.

[ Dodano: 17-06-2011, 15:01 ]
No i powoli wychodza rózne dziwne sprawy.
Sprzedający podobno jest Mitsumaniakiem wiec tym bardziej mam do niego żal.

Do wymiany na już przegub gdyż to co zobaczyłem woła o pomste do nieba.

zdjęcie wkrótce.

Końcówki drązków kierowniczych skręcone na maxa przez co mam problem z kierownicą.
Jedna końcówka zaspawana !!!

zdjecie wkrótce.

zobacze co więcej się pokaze jak go podniose do góry.

Pocieszające jest to że mam Gala :)