Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 V6,SE 1998r,kombi, srebrny BYDGOSZCZ
Anonymous - 09-06-2011, 14:41
ziutoon napisał/a: | dodałem zdjęcie komory silnika. bardzo prosze o komentarz bo zaraz jadę na dworzec po bilet |
jedź oglądaj, tylko pamiętaj bez zbędnego napalania się bo galant łatwo potrafi zaczarować...
weź kogoś komu się to auto nie podoba to może ostudzi zapędy w razie gdyby nie był warty
ziutoon - 09-06-2011, 15:32
Mam zamiar zabrac go do ASO Mitsubishi na obdukcję.
Zdjęcia robione na szybko z telefonu.
tomek84
Cytat: | instalacja zalozona profesjonalnie |
mówisz poważnie?
Dla mnie to właśnie jakoś dziwnie zazwyczaj często jest chowana gdzieś tam z tyłu a tu wszystko na wierzchu.
Tomek - 09-06-2011, 15:56
ziutoon napisał/a: | Mam zamiar zabrac go do ASO Mitsubishi na obdukcję.
Zdjęcia robione na szybko z telefonu.
tomek84
Cytat: | instalacja zalozona profesjonalnie |
mówisz poważnie?
Dla mnie to właśnie jakoś dziwnie zazwyczaj często jest chowana gdzieś tam z tyłu a tu wszystko na wierzchu. |
powinienem na końcu dodać:
zdjecie moze i z telefonu, w kazdym razie nic nie widac, z takiego zdjecia wiele ci nikt nie powie
instalacja zalozona po druciarsku (estetycznie) podejrzewam, ze technicznie tez, bo wezyki od spryskow chyba dosc dlugie, ale jak mowilem nie wiele widac
ziutoon - 09-06-2011, 16:15
więcej zdjęć.
a czego brakuje na tych zdjeciach?
[ Dodano: 13-06-2011, 08:38 ]
Kupiony! Marzenie sie spelnilo.
Niestety nie jest to ideal ale juz go kocham. Ten dzwiek silnika -t bezcenne. Mam teraz wiele pytan ale to juz osobny watek. Powiem tylko ze instalacja gazowa zalozona moze dziwnie ale sprawuje sie super.zadnego falowania obrotow zadnych szarpniec i jest moc. Spalanie gazu 320 km na 38 litrach i to raczej nie spokojnej jazdy. Mysle ze jest ok.
Dzieki wszystkim za pomoc.
[ Dodano: 17-06-2011, 15:01 ]
No i powoli wychodza rózne dziwne sprawy.
Sprzedający podobno jest Mitsumaniakiem wiec tym bardziej mam do niego żal.
Do wymiany na już przegub gdyż to co zobaczyłem woła o pomste do nieba.
zdjęcie wkrótce.
Końcówki drązków kierowniczych skręcone na maxa przez co mam problem z kierownicą.
Jedna końcówka zaspawana !!!
zdjecie wkrótce.
zobacze co więcej się pokaze jak go podniose do góry.
Pocieszające jest to że mam Gala
|
|
|