Outlander II Ogólne - [II] Jak wyjąć tylną ławkę (dodatkowe 2 miejsca z bagażnika)
maciexx123 - 23-09-2013, 12:46
ktoś wyżej się pytał jak to wygląda, zapomniałem zacytować sorry, jestem póki co nowy tutaj
muszę to forum poznać dobrze, jest podzielone ładnie, ale jakoś nie mogę się odnaleźć w nim
Walcz72 - 26-09-2013, 14:21
Koledzy może moje pytania będą trochę dziwne ale czy ma to wpływ ze samochód jest zarejestrowany na 7 osób z w rzeczywistości jest 5-cio osobowy ( bo wyjęliśmy fotele ) ?? Czy funkcjonariusz porządku może mieć z tego tytułu jakieś pretensje ?? I kolejne pytanie czy w wersji z xenonami w którym ponoć czujnik poziomowania jest przy tylnych kołach będzie to miało jakiś wpływ na słup światła ??
rezon - 26-09-2013, 19:45
Nikt się przyczepi dopóki nie posadzisz tych dwóch osób na podłodze. A ksenony to same dzięki temu czujnikowi ustawią się poziomo - po to jest, aby niezależnie od obciążenia bagażnika świeciły poziomo.
mitsu00 - 26-09-2013, 20:03
Walcz72 napisał/a: | Koledzy może moje pytania będą trochę dziwne ale czy ma to wpływ ze samochód jest zarejestrowany na 7 osób z w rzeczywistości jest 5-cio osobowy ( bo wyjęliśmy fotele ) ?? Czy funkcjonariusz porządku może mieć z tego tytułu jakieś pretensje ?? I kolejne pytanie czy w wersji z xenonami w którym ponoć czujnik poziomowania jest przy tylnych kołach będzie to miało jakiś wpływ na słup światła ?? | Zenki po to maja automatyczne poziomowanie, aby nie zawracac sobie glowy takimi kwestiami.
Walcz72 - 27-09-2013, 08:24
Dzięki koledzy pozostał mi tylko brać się do roboty
grzybus82 - 15-11-2013, 07:28
diament20, [quote=Ja robiłem całość we własnym zakresie.Od demontażu aż po wykonanie podłogo.Jeśli ktoś chciałby podpatrzeć koncepcję proszę o napisanie adresu e-mail to podeślę rozwiązanie może być ze zdjęciami][/quote]
Witam,kolego czy miałbyś może chwilkę, aby zrobić kilka fotek , bagażnika - po demontażu tych tylnich dodatkowych siedzeń i wysłać?
Bardzo jestem ciekaw jak to zrealizowałeś..sam chcę te kilka kg zdemontować choćby dlatego aby mieć dodatkowy schowek bądź ogólnie głębszy w tym miejscu kufer.
Albo woogóle, prośbę tą kieruję do kolegów, którzy już "to" mają za sobą
Mój e-mail: grzybus82@op.pl
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam
Paweł
bonito - 15-11-2013, 08:30
Jest parę postów na ten temat na serwisie, mogłeś poszukać , poniżej mój:
http://forum.mitsumaniaki...ighlight=bonito
bonito
|
|
|