To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - [II] Jak wyjąć tylną ławkę (dodatkowe 2 miejsca z bagażnika)

maciexx123 - 23-09-2013, 12:46

ktoś wyżej się pytał jak to wygląda, zapomniałem zacytować sorry, jestem póki co nowy tutaj :)

muszę to forum poznać dobrze, jest podzielone ładnie, ale jakoś nie mogę się odnaleźć w nim

Walcz72 - 26-09-2013, 14:21

Koledzy może moje pytania będą trochę dziwne ale czy ma to wpływ ze samochód jest zarejestrowany na 7 osób z w rzeczywistości jest 5-cio osobowy ( bo wyjęliśmy fotele ) ?? Czy funkcjonariusz porządku może mieć z tego tytułu jakieś pretensje ?? I kolejne pytanie czy w wersji z xenonami w którym ponoć czujnik poziomowania jest przy tylnych kołach będzie to miało jakiś wpływ na słup światła ??
rezon - 26-09-2013, 19:45

Nikt się przyczepi dopóki nie posadzisz tych dwóch osób na podłodze. A ksenony to same dzięki temu czujnikowi ustawią się poziomo - po to jest, aby niezależnie od obciążenia bagażnika świeciły poziomo.
mitsu00 - 26-09-2013, 20:03

Walcz72 napisał/a:
Koledzy może moje pytania będą trochę dziwne ale czy ma to wpływ ze samochód jest zarejestrowany na 7 osób z w rzeczywistości jest 5-cio osobowy ( bo wyjęliśmy fotele ) ?? Czy funkcjonariusz porządku może mieć z tego tytułu jakieś pretensje ?? I kolejne pytanie czy w wersji z xenonami w którym ponoć czujnik poziomowania jest przy tylnych kołach będzie to miało jakiś wpływ na słup światła ??
Zenki po to maja automatyczne poziomowanie, aby nie zawracac sobie glowy takimi kwestiami.
Walcz72 - 27-09-2013, 08:24

Dzięki koledzy pozostał mi tylko brać się do roboty :D
grzybus82 - 15-11-2013, 07:28

diament20, [quote=Ja robiłem całość we własnym zakresie.Od demontażu aż po wykonanie podłogo.Jeśli ktoś chciałby podpatrzeć koncepcję proszę o napisanie adresu e-mail to podeślę rozwiązanie może być ze zdjęciami][/quote]
Witam,kolego czy miałbyś może chwilkę, aby zrobić kilka fotek , bagażnika - po demontażu tych tylnich dodatkowych siedzeń i wysłać?
Bardzo jestem ciekaw jak to zrealizowałeś..sam chcę te kilka kg zdemontować choćby dlatego aby mieć dodatkowy schowek bądź ogólnie głębszy w tym miejscu kufer.
Albo woogóle, prośbę tą kieruję do kolegów, którzy już "to" mają za sobą :mrgreen:
Mój e-mail: grzybus82@op.pl
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam
Paweł

bonito - 15-11-2013, 08:30

Jest parę postów na ten temat na serwisie, mogłeś poszukać :) , poniżej mój:
http://forum.mitsumaniaki...ighlight=bonito
bonito