To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Jay chce kupić Galanta 2.5 V6 w skórze

Tomek - 10-07-2011, 23:28

ja mialem ubezpieczenie na srebrnego za 90 zl/miesiac
JayChyl - 11-07-2011, 02:20

Dzięki za informację. Warto to wszystko wiedzieć.

http://allegro.pl/mitsubi...1711267436.html
To nowa aukcja widać tym razem zamiast 14,600zł jest 13,800zł, czyżby radio USB kosztowało 800zł? :P W nowym ogłoszeniu różnice jakie zauważyłem to brak poduszek powietrznych w głównym opisie (a dalej w opisie SRS jak wół) na samej górze oraz brak informacji że jest radio USB, czyli teraz bez radia sprzedaje.

Dziwne.

pa_pi - 11-07-2011, 13:33

Witaj, osobiście nie widziałem, żadnego z wymienionych ale spotkałem się z gościem handlarzem z okolic Żagania i mówił mi że widział Nr 3 osobiście, jego zdaniem idealny. Ja zastanawiam się czy jest wart tych pieniędzy ??
JayChyl - 17-07-2011, 01:29

Ktoś mi sprzątnął sprzed nosa tego trzeciego, ale za to już nabyłem wersję Avance (jak się nie mylę).

link: http://otomoto.pl/mitsubi...-C19762868.html

Ogłoszenie oczywiście nieaktualne jeżeli chodzi o ofertę, ale wisi jeszcze na otomoto.

W realu prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach. Z początku zniechęcało mnie te wnętrze, bo zdjęcia były kiepskie, jednak na miejscu miła niespodzianka.

Trochę też zaniepokoiło mnie, że rok produkcji jest 2001 a rejestracja dopiero w 2003. Choć podobno były problemy na początku z rejestracją w szwajcarii po sprowadzeniu z japonii. Być może jakieś dokumenty niekompletne itp. W sumie to plus bo auto było użytkowane 2 lata krócej czyli w sumie 2011 minus 2003 daje 8 lat.

Stan techniczny zweryfikowany w serwisie - wszystko gra. Sam wybierałem w Radomiu, sprzedawca bez problemu się zgodził. Jest bezwypadkowy.
Sprzedawcę na chwilę obecną mogę polecić. Sam jeździ galantem i to bardzo podobnym do tego, który kupiłem. Dzięki temu miałem możliwość porównania czy coś się nie różni pomiędzy stanami obu aut :D Sprzedawca nie stawiał nawet najmniejszego oporu, jeżeli chodzi o sprawdzanie auta. Co chciałem to sprawdziłem, a trochę tego było. Jeździłem ile chciałem aby sprawdzić jak się prowadzi. Droga powrotna 250km bez żadnego szwanku.

Podobno sprzedał kilka Galantów komuś z forum. Powiedział bym się powołał na Pana Mariusza z Garbarskiej w Radomiu. Wtajemniczeni powinni kojarzyć. Sprowadza Mitsubishi i inne typu Subaru, Saab, BMW, Jeep itp. Widziałem też sprzedanego niedawno Colta (chyba cejotka) tylko ciekawe czy ktoś z forum.

fj_mike - 17-07-2011, 01:33

JayChyl, czekam na temat w naszych miśkach ;)
JayChyl - 17-07-2011, 01:42

Jak tylko go wypucuję, porobię troche fotek i zamieszcze swojego autorstwa w nowym topicu na forum. Póki co można sobie obejrzeć w ogłoszeniu dopóki jeszcze wisi.
Jak widać zaedytowałem poprzedni post. fj_mike, zapraszam do lektury.

robertdg - 17-07-2011, 09:21

JayChyl, ktoś Ci podpitolił zbiorniczek płynu sprzęgłowego :P
JayChyl - 17-07-2011, 10:26

Hehe jak to? :P

Edit:

Haha po co mnie straszysz. Automaty nie mają tego.

Owczar - 19-07-2011, 01:07

Zamykam.