To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Nowy

Muciek - 08-12-2011, 15:59

DJ Fazi napisał/a:
JCH napisał/a:
czart40 napisał/a:
ladny bialas 2.0 benzynka
Wyróżnia się z otoczenia ;)
Obrazek

Czy to złudzenie czy masz czarne wnętrza świateł ?

Bo to wersja Intense, bez Bi-Xenonów.

czart40 - 08-12-2011, 17:35

Tak masakra 4 miesiace czekalem na ten kolor (bialy) ,na czarnym strasznie widac ryski a bialy taki łsdny i powieksza chyba misia.To jest wersja INTENSE .Co do porad to ten wosk chyba w tym roku ale slyszalem ze musi byc powyzej 8 stopni ciepla(bede w domu 10.12)bo zle wosk sie przyjmnie.A idzie zima i nie wiem czy zdąże.Wosk mam juz kupiony Meguiar s..tak na tym forum polecali inni.pozdro

A zapomniałem dodac zoncia dzwonila i mowila ze na wolnych obrotach skakal jej do 1500obrt. pojechala do serwisu i tam gosc wylaczyl klime i wszytko wrocilo do normy:).Czy to tak ma jak jest zimny?

lexus - 08-12-2011, 19:10

Jeżeli jest zimny to włącza się podgrzewacz ciepłego powietrza i obroty rosną Można też zmniejszyć temper. ciepła aż obroty spadną.Jak się zagrzeje wszystko wraca do normy
jaceksu79 - 08-12-2011, 22:36

lexus napisał/a:
Jeżeli jest zimny to włącza się podgrzewacz ciepłego powietrza i obroty rosną Można też zmniejszyć temper. ciepła aż obroty spadną.Jak się zagrzeje wszystko wraca do normy

Pamiętaj, że on ma 2.0 w benzynie. Nie znam specyfikacji tego samochodu bo wszedł na rynek po moim odejściu ale jest wysokie prawdopodobieństwo, że z tym silnikiem nie ma grzałek elektrycznych w tunelach wentylacyjnych. W dieslach stosuje się to ze względu na bardzo długi czas nagrzewania się silnika.