MitsuManiaki.com - ROZWÓJ MITSUMANIAKÓW!
kordiank2 - 02-09-2005, 08:53
TNT napisał/a: | ...MITSUMANIAKI to rodzina ... |
z rodziną, to najlepiej wychodzi się na zdjęciach
raddex - 02-09-2005, 12:36
TNT napisał/a: | A co do identyfikatorkow jak bede dal rade to bede produkowal na kazdy zlot MITSUMANIAKI to rodzina a czego nie robi sie dla rodziny. KOCHAM WAS |
TNT a jak bedzie nas juz tak duzo ze nie bedziasz dawal rady to i ja ci pomoge, moja matka prowadzi drukarnie wiec nie bedzie zadnego problemu (mamy chyba wszystko do takiej produkcji, wlacznie z laminatorem), wiec jakby co to sie podzielimy
A MITSUMANIAKI to rodzina ... tak jak napisales.
polsaler - 02-09-2005, 20:57
Firebee napisał/a: |
KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!! |
Zaraził się od kogoś czy co ????????????
Firuś tak jak poprzednicy napisali kasa jest for you bo dokładać do tego nie będziesz ( bo Ci nie pozwolimy ) Na ROZWÓJ MITSUMANIAKÓW stwórz oddzielne konto i wtedy wszyscy chętni będą przelewali datki na sprawy związane z tematami które wcześniej poruszałeś ( KRS-y , serwery i inne bajery) .
Anonymous - 25-10-2005, 12:46
Firebee napisał/a: | TO NIE BYŁ DLA MNIE TRUD TYLKO PRZYJEMNOŚĆ! dla mojej rodzinki na pewno mniejsza przyjemność, ale odwdziecze sie na nastepnym Zlocie w innym mieście!
Satysfakcją za to co zrobiłem jest Wasze zadowolenie i to mi wystarcza!!
Dobra wiem, jestem kopnięty, ale zawsze chciałem stworzyć coś, z czego inni by byli zadowoleni, nie liczą się w tym przypadku dla mnie koszta, jeśli jestem w stanie wyłożyć to wyłożę.. Jestem chory wiem.. Ale KOCHAM WAS i mam nadzieje, że Wy mnie tez;)
Nic więcej nie trzeba... I koniec:)
Pozdrawiam
Firek |
Chcąc wpisać się na liste KMM myślałem że prócz "Miłości do Mitsubishi"no i kilku bliższych znajomości nie łączy Was wiele więcej ale widze ku swemu zadowoleniu że jesteście " JEDNA WIELKA RODZINA" To cieszy. Byłem swego czasu przez kilka lat Przewodniczącym Zarządu nazwijmy to pewnej wspólnoty i również robiłem to dla przyjemności i nie odpłatnie ale z powodu braku czasu i przedewszystkim z braku zrozumienia wszystkich innych tej "wspólnoty " poprostu zrezygnowałem ale wiem że nawet jeśli to robisz dla przyjemności to napewno rodzina na tym troche cierpi i jak najbardziej podzielam opinie wszystkich wypowiadających się tu jak masz ten grosz od MM to wydaj go dla rodziny i kup coś żeby wszyscy byli zadowoleni. Przepraszam że nie dołożyłem sie finansowo ale dopiero się wciągam i napewno kiedyś to nadrobie a moż nawet będzie mi dane poznać Was osobiście na jakimś zlocie spocie
Bartek - 25-10-2005, 13:52
Piotruś Pan napisał/a: |
Chcąc wpisać się na liste KMM myślałem że prócz "Miłości do Mitsubishi"no i kilku bliższych znajomości nie łączy NAS wiele więcej ale widze ku swemu zadowoleniu że jesteŚMY " JEDNA WIELKA RODZINA" To cieszy. Byłem swego czasu przez kilka lat Przewodniczącym Zarządu nazwijmy to pewnej wspólnoty i również robiłem to dla przyjemności i nie odpłatnie ale z powodu braku czasu i przedewszystkim z braku zrozumienia wszystkich innych tej "wspólnoty " poprostu zrezygnowałem ale wiem że nawet jeśli to robisz dla przyjemności to napewno rodzina na tym troche cierpi i jak najbardziej podzielam opinie wszystkich wypowiadających się tu jak masz ten grosz od MM to wydaj go dla rodziny i kup coś żeby wszyscy byli zadowoleni. Przepraszam że nie dołożyłem sie finansowo ale dopiero się wciągam i napewno kiedyś to nadrobie a moż nawet będzie mi dane poznać Was osobiście na jakimś zlocie spocie |
Jesteś Mitsumaniakiem, jak każdy z nas. Dobrowolne datki finansowe nie są powodem do jakiegokolwiek różnicowania Mitsumaniaków. Nie masz co przepraszac.......... , i zapraszam do osobistego poznania przy pierwszej okazji......
Jackie - 25-10-2005, 14:29
Cytat: | Jesteś Mitsumaniakiem, jak każdy z nas. Dobrowolne datki finansowe nie są powodem do jakiegokolwiek różnicowania Mitsumaniaków. Nie masz co przepraszac.......... , i zapraszam do osobistego poznania przy pierwszej okazji...... |
O to to moja Anielciu! Jak zwykł był mawiać kolega Fido_ Swoją drogą Firencjusz daje czadu. Niby dresiarz a jednak porządna jednostka, dziwne co??
Firebee - 25-10-2005, 15:07
igi napisał/a: | Kup coś martynce od wujków i cioc mitsumaniaków |
No więc sorki, że tak długo, ale zaplanowałem sobie dokładnie co jej kupie i jest już:))) JEdyna niedresiarska rzecz w Moim Dresowozie - Zajedwabisty fotelik dla Martynki!!! Od kochanych Wujków i Cioć Mitsumaniaków!! Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję i Martynka bardzo Wam dziękuje, bo teraz może sobie podziwiać świat przez okno... Fotkę wrzucę w najbliższym czasie:)
Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam! Całuski od Martynki! [do 21 roku życia tylko na odległość bo... ]
Firek
TNT - 25-10-2005, 15:49
tak tak Firus wiemy ale my przeciez mamy robic co najwyzej za asistance
igi - 25-10-2005, 15:52
Firebee napisał/a: | do 21 roku życia tylko na odległość |
a później?? to co?? juz bedziez pozwalal Martnce na buziaki dla nieco podstarzałych facetów
Rafal_Szczecin - 25-10-2005, 16:03
oj kto tutaj jest podstarzaly to jest podstarzaly, ale jest tez i mloda krew,
i za 21 lat tez ciagle bedzie (prawie) mloda krew
ale ciagle bede przed 40
Efa! - 25-10-2005, 18:06
Rafal_Szczecin napisał/a: | oj kto tutaj jest podstarzaly to jest podstarzaly, ale jest tez i mloda krew,
i za 21 lat tez ciagle bedzie (prawie) mloda krew
ale ciagle bede przed 40 |
Te, Rafi, bo Cię imć Patryk weźmie na celownik
raddex - 25-10-2005, 20:28
e e e tutaj wszyscy sa mlodzi, jak nie cialem to duchem
igi - 26-10-2005, 07:37
Duchem i UMYSŁEM napewno . RAfi zakreć się dobrze a możesz mieć fajnego teścia
DOBRA DOŚC GADANIA NIE NA TEMAT. SAM ZACZĄŁEM I SAM KOŃCZĘ. Pozdrówka Firuś i działaj tak dalej
Hubeeert - 26-10-2005, 18:32
i tym optymistycznym akcentem zamykam tym bardziej że streuje w stronę Off-Topa.
|
|
|