To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 1999r, czarny, sedan, Lubań

ALEX-77 - 25-08-2011, 02:07

Witaj,poczytaj ten temat.http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=63826 trochę tam wniosłem odnośnie tego sprzedajacego ,co nie oznacza ze ten egzemplarz też jest z jakiegoś Chorwacko-Tureckiego komisu.Ale miej świadomość że to jest handlarz i autka są zawsze odpicowane na sprzedaż.
danielxc717 - 25-08-2011, 22:06

Ja myślałem ze ten galant dawno się sprzedał a on dalej wisi na ogłoszeniu. Z niemiec przyjechał za psią kase nie wiem dlaczego teraz odpicowany w PL dłuuugo stoi. Musi być coś nie tak a zdjęcia to ten pan umie robić. Tak aby nie było widać niedoskonałości auta. I obserwuje tego pana od ponad pół roku i przebiegu powyżej 200tys nie widziałem jeszcze :D A więc lepiej dodać sobie w przebiegu ponad połowę tego co ma. Śmierdzi mi tu sprowadzonymi niemieckimi autami i przekładkami ładnie wyglądających części z angoli itd.
silversokol - 28-08-2011, 22:47

Panowie,odpuszczam sobie to auto.Pomimo dwóch próśb o zdjęcia komory silnika i numer VIN brak jakiejkolwiek odpowiedzi. W związku z tym, iż mam ok 400 km aby go obejrzeć daruję sobie wycieczkę. Może być niezła mina. Może ktoś zainteresowany, mieszkający bliżej zobaczy to niech da znać.Dzięki Wam za dotychczasowe opinie.szukam dalej