To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - jak pobudzić !!!

Robson86 - 16-12-2006, 12:47

Szkoda ze nie jakis "cywil" :( :( ...tego z Cersanitu to juz sie na ogladalem i na siedzialem sie w nim :D
Ficu865 napisał/a:
Przyłączam się do zaproszenia Szanownego Państwa do Krakowa na wspólny zlocik

...dlaczego tak oficjalnie??... :mrgreen: :mrgreen:
No powiem ze z przyjemnoscia sie stawie ale nie w tym roku :( :(
Przez ten tydzien mam "zawal" z uczelnia-kolosy i w ogole :( :(
ale od stycznia poczawszy to juz na bank bede mial troszke wiecej czasu i na pewno sie stawie/stawimy :mrgreen: :mrgreen: (jesli mam nadzieje oferta bedzie dalej aktualna)
Pozdrawiam i wielkie dziekiiiiiiiii Krakow :D

Anonymous - 16-12-2006, 12:57

Robson86 napisał/a:
ale od stycznia poczawszy to juz na bank bede mial troszke wiecej czasu i na pewno sie stawie/stawimy (jesli mam nadzieje oferta bedzie dalej aktualna)
Pozdrawiam i wielkie dziekiiiiiiiii Krakow

Cieszy mnie to bardzo tym bardziej że na jutrzejszym mnie nie będzie a chciałbym Was poznać:) W takim razie do stycznia!! :mrgreen:

sion2002 - 16-12-2006, 13:09

Jeśi chcecie zobaczyć ciekawy film (niemiecki) o zachowaniu zasad BHP na magazynach podajcie mail. Warto

PS nie dla ludzi o słabych nerwach.

Pozdrawiam
Szymon

DODAJĘ TYLKO, ŻE ZAJMUJE 5MB :twisted:

Anonymous - 16-12-2006, 13:14

Zapraszam na poforum małopolski zainteresowanych spotem:)
Marcin-Krak - 16-12-2006, 13:55

Robson86 napisał/a:
jesli mam nadzieje oferta bedzie dalej aktualna)

A dlaczego miałaby być nieaktualna ?? :)

Adaho_krak - 16-12-2006, 14:09

Żeby wam się bardziej chciało to i ja się dołącze i zaprszam do KR
Robson86 - 16-12-2006, 18:05

adaho_krak napisał/a:
Żeby wam się bardziej chciało to i ja się dołącze i zaprszam do KR

:shock: teraz to juz normalnie opcji nie ma zebym do Was nie pojechal :mrgreen: :mrgreen:
...ale po nowym roku :!: :D
Krakow Rulezzzzz
Pozdroo

Marcin-Krak - 16-12-2006, 19:31

Robson86, - trymamy Cię ... za słowo pisane :)
Robson86 - 16-12-2006, 19:46

OK!! No prosze :D ....z takimi ludzmi to mozna na spoty jezdzic z przyjemnoscia :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiamm

Anonymous - 16-12-2006, 19:53

no i widział ktoś to EVO ? warto sie udać bo jak Cersanitu to będzie EVO WRC czyli wyścigowe a nie wersja cywilna !!! a tą bym chętnie luknoł :lol: :lol: :lol: :P
Robson86 - 16-12-2006, 20:07

Jeszcze nie widzialem, ale z tego co mowi sion to jest wersja Cersanit Edition :mrgreen:
...mimo wszystko jutro go obejrze-tak dla pewnosci :mrgreen: :mrgreen:
pozdroo

Adaho_krak - 16-12-2006, 22:09

Robson86, jakeś obiecał, no to teraz spróbuj nie przyjechać to Ci krakusy pod każdym Twoim postem napiszą "a czemu Cię nie było " :) :twisted:
Robson86 - 16-12-2006, 22:19

...ale sie wkopalem :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:
hehehe->> zartuje - przyjade na 120%, a kto wie moze jeszcze ktos z Kielc pojedzie ze mna (tak na 2 samochody) :D :D
Jeszcze raz dziekowa za zaproszenie :D :D
PS I wlasnie przez takich ludzi jak WY zaczyna sie naprawde lubic takie piekne miasto jak Krakow (nie to zebym wczesniej nie lubial...ale teraz duzzzzo bardziej :D )
Pozdroffki

Adaho_krak - 17-12-2006, 13:03

Robson86, wpadaj później Kraków zrobi rewizyte :) Albo na wiosne np. wspólny dwódniowy zlocik zakrapiany lekko pianką pod nazwą np. "Wspólny Zlot Polski Południowej" z tego co wiem Śląsk i Częstochowa też się pisze poczekajmy tylko na ciepełko coby ugrillować jaką kiełbache pod to piwko
Robson86 - 17-12-2006, 13:29

Ojjjj :D ...brzmi znakomicie :mrgreen: :mrgreen: Swietny pomysl->ten grillek z pifffkiem (bez alkoholowym ofcorz :mrgreen: :mrgreen: -hmmmm... trzeba by o tym pomyslec blizej wiosny :idea: :idea: ....
Pozdroo