To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - NASZE POWROTY ZE ZLOTU 2011 - Wawrzkowizna

Juiceman - 28-08-2011, 18:00

My też już w domku. Spokojnie i bezpiecznie ; )

Z roku na rok każdy Zlot podnosi poprzeczkę, w tym przypadku nie było inaczej. Było MEGA!! Wielkie Szacun dla Organizatorów. Zrobiliście mnóstwo dobrej roboty!!!

Anonymous - 28-08-2011, 18:06

mabda, Was to ja nie zapomnę nigdy ;)
My również już we Wrocławiu droga spokojna choć ciężka (głowa za bardzo bolała) a wysiąść z auta to się bałem :P

Dziękuję wszystkim za super zlot wielkie brawa dla organizatorów i wielkie brawa dla zlotowiczów, którzy dzielnie słuchali radia Deo FM :) do zobaczenia za rok :)

p.s. ja już za wami tęsknię :cry: :cry: :cry: :cry:

Guga_deLux - 28-08-2011, 18:30

Juiceman napisał/a:
Wielkie Szacun dla Organizatorów. Zrobiliście mnóstwo dobrej roboty!!!

Ode mnie jeszcze podziękowania za szybką reakcję w sprawie domku nr 18, przede wszystkim za wezwanie ochrony i policji (które to ani jedna ani druga nie mogły się zbytnio wykazać podobno ze względu na bezpodstawność przepisową) i zorganizowanie wśród zlotowiczów grup poszukujących beemkowych łobuzów.

Marcin-Krak - 28-08-2011, 18:32

Wróciłem.
Pobłądziłem - ale się zapatrzyłem na panie na rowerach i to dlatego :twisted:
Może one z Częstochowy też były :P

Lechfan - 28-08-2011, 18:34

Ja również od dawna na miejscu. O 6 rano droga do Wrocławia była puściutka i przebiegła bez najmniejszych problemów. :)

Pozdrowienia i podziękowania do wszystkich za świetny zlot! :thumbleft:

Anonymous - 28-08-2011, 18:40

Ja już od 4 rano w domciu. Jak wyjeżdżałem o 3 z ośrodka to znaczna większość już spała:) Droga krótka ale strasznie deszczowa i zwierzaki na drogach :evil:
Wielkie podziękowania dla organizatorów za wspaniały zlot :mrgreen:

Anonymous - 28-08-2011, 18:50

Guga_deLux napisał/a:
Ode mnie jeszcze podziękowania za szybką reakcję w sprawie domku nr 18, przede wszystkim za wezwanie ochrony i policji (które to ani jedna ani druga nie mogły się zbytnio wykazać podobno ze względu na bezpodstawność przepisową) i zorganizowanie wśród zlotowiczów grup poszukujących beemkowych łobuzów.

Na samym końcu okazało się, że wystarczyłoby puścić samą Seichan - najodważniejszą i najtwardszą z całej ekipy bojowej. ;)

apikus - 28-08-2011, 18:56

My a Agą też juz w domku. Droga spokojna, choć ruch duży.
Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów. Było suuuupppeeerrrr.

Pozdrawiam
Andrzej

JCH - 28-08-2011, 18:57

My też już w domu od ok. 17:00. Powrót spokojny i bez żadnych "atrakcji".

PS. W domku 27 została moja niebieska koszulka :( Nie wiem jak się pakowałem.... :?

londolut - 28-08-2011, 18:59

Ekipa z czerwonego i gołębiowego Colta też w domu :) Czewa trochę zapchana ale poleciało całkiem ok :)

Gratulacje Onanizatorzy :P

Anonymous - 28-08-2011, 19:04

londolut, ty zboczeńcu tylko o jednym :P
wit71 - 28-08-2011, 19:08

dzięki wszystkim za zlot-szczególnie domkowi nr 1 nad wodą
nasz pierwszy raz-niezapomniany!!!!!!!!!!! :lol:
wielkie dzięki organizatorom :D
już na miejscu-bez problemowo

adt81 - 28-08-2011, 19:13

My tez już w domu - trasa całkiem dobrze, bardzo mały ruch i zero policji (mam nadzieję że nie dostanę wkrótce listem poleconym pocztówek z przydrożnych aparatów :-) ) - a przy okazji pozdrowienia dla kierownika granatowego (nie wiem dokładnie jaki to kolor) 3000GT VR4 który "pilotował" mnie przez dobry kawałek do Kielc :-)

Podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty.

Przy okazji obejrzałem elektrownię i objechałem kopalnię - widoki niesamowite. Wkrótce jak kolega obrobi się ze zdjęciami i filmikami to zamieszczę linki.

PabloGal - 28-08-2011, 19:37

Meldujemy się w domu. To prawda, że co roku zlot jest coraz lepszy. Nie zazdroszczę organizatorom przyszłego. A za ten dziękujemy, było super. Nawet pogodę załatwili, cud:)
tomusn - 28-08-2011, 19:45

Żnin się zgłasza!
Jechaliśmy 13-18 , jeden objazd, dwie przerwy. Drogi dwu i trzycyfrowe, zero problemów!
Dziękujemy organizatorom i pozdrawiamy wszystkich!