Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)
Anonymous - 28-08-2011, 19:42
mabda, nie strasz nie strasz, bo się....
mjsystem - 28-08-2011, 19:47
Oczywiście podziekowania dla wszystkich MM i specjalne dla organizatorów. Ale ja to piszę chyba już w trzecim temacie
Szczególne podziękowania dla radia Deo FM(mam nadzieję, że radyjko jeszcze gra, bo było baaaaardzo wyczerpane)
Anonymous - 28-08-2011, 19:48
Deo napisał/a: | manieklakmech, poproszę o zdjęcie twarzy, bo niestety za dużo Was było łobuzy z Sigm |
Deo i właśnie podpadłeś trzeci raz kurcze miałeś racje że Ci sie uda. :D:D a komu mówiłeś że dzieci nie można ci podtykać?? A gal na tablicach WP to co??
Anonymous - 28-08-2011, 19:51
a widzisz bo tablice WP łysa głowa to sukcesu tylko połowa
a ja już Cię pamiętam, ale i tak za tablice masz przerąbane
Aga - 28-08-2011, 20:01
Organizatorzy są nie do zastąpienia! Ja myślę, że następny zlot pownien być na Wawrzkowiźnie dokładnie z tą samą ekipą organizatorów - same plusy: miejsce oblukane, kontakty stałe, doświadczenie bezcenne!
Madzia - gratuluję męża - od teraz Pamar to dla mnie wzór cudownego, odpowiedzialnego faceta! I na dodatek przystojnego
dziewczyny - Efa, Sylwia (od JCH), Seichan, Yoshiko - moje Kochane, już za Wami tęsknię......
Seichan napisał/a: | Dziękuję za dobrą zabawę, pogaduchy i poświęcony mi czas |
pogaduchy???? Kochana, jakie pogaduchy? Ciebie nikt nie przegada
Oluś - najsłodsze maleństwo - wzbudził we mnie tkliwość, o której już zapomniałam
Tomek od Efy - za rok tańczymy całą noc
Jackie - ryża wredoto - ja też Cię kocham
Akbi - wybacz, że nie dotarliśmy.... ale ja nie lubię martini [/b]
JCH - 28-08-2011, 20:04
Aga napisał/a: | Tomek od Efy - za rok tańczymy całą noc | Obawiam się, że możesz mieć konkurencję w kolejce do tańców z Tomkiem
Aga - 28-08-2011, 20:06
JCH napisał/a: | Aga napisał/a: | Tomek od Efy - za rok tańczymy całą noc | Obawiam się, że możesz mieć konkurencję w kolejce do tańców z Tomkiem |
składam zamówienie w imieniu swoim i Sylwi - oczywiście
spokojnie - pamiętałam
robertdg - 28-08-2011, 20:10
Wybaczcie, że taki monotematyczny jestem i się powtarzam:
robertdg napisał/a: | Podziękowania dla Organizatorów za trud pracy jaki włożyli w zorganizowanie imprezy
Pozdrowienia dla Wszystkich poznanych i niepoznanych Miśkomaniaków
Podziękowania dla kolegi Wszyc za miłe przyjęcie
Wszystkim MisioManiakom chciałem podziękować za impreze i fajnie spędzony czas. |
http://forum.mitsumaniaki...ghlight=#924944
mabda - 28-08-2011, 20:11
ja tez chce z tomkiem zatanczyc! bo nie mialam okazji a widzialam, ze wywijal niezle
Aga - 28-08-2011, 20:15
mabda napisał/a: | ja tez chce z tomkiem zatanczyc! bo nie mialam okazji a widzialam, ze wywijal niezle |
ustaw się w kolejce
aaaaa, no i jeszcze trzeba to z Ewunią obgadać......
mabda - 28-08-2011, 20:18
no wlasnie sie ustawiam chociaz jeden taniec
Seichan - 28-08-2011, 20:23
Aga napisał/a: | dziewczyny - Efa, Sylwia (od JCH), Seichan, Yoshiko - moje Kochane, już za Wami tęsknię...... |
Cudownie było Was poznać
Aga napisał/a: | Seichan napisał/a: | Dziękuję za dobrą zabawę, pogaduchy i poświęcony mi czas |
pogaduchy???? Kochana, jakie pogaduchy? Ciebie nikt nie przegada |
Oj tam, oj tam
Deo - Ciebie, Deofonu i namawiania policji do pozwiezienia Cię (mimo iż nie zamawiałeś taksówki) na pewno nie zapomnę
mabda - 28-08-2011, 20:28
aha!
Juiceman - jak kupisz mi tego niebieskiego ASXa to tez ci podziekuje
zbyszek05 - 28-08-2011, 20:28
O sigmach na zlocie słyszałem że to "bandytowozy"
Macie rację troszeczkę nas było i były modele które wyszły w różnych odmianach napędowych / 170;177;205 KM / kombi ,sedany ...z manualem ,automatem itd...oraz ciekawe diamante .
Chciałbym podziękowac wszystkim zlotowiczom Wawrzkowizna za oddanie glosu na najłdniejszą sigme / nr.23 /Niestety nie mogłem wam podziękować na zlocie gdyż musiałem wracać do rodziny .Jeszcze raz ogromnie dziękuję za te wyróżnienie Wam wszystkim .Pozdrowienia również dla organizatórów ....napięcie z burakami było niezłe
Miło mieć taką pamiątkę ....najładniejsza sigma
Pozdrawiam wszystkich i baaaaaaaardzoooo dziękuje
Marcin-Krak - 28-08-2011, 20:34
Ja to tam każdemu z osobna i wszystkim dziękuję za wszystko
Jedynie wyszczególnię Koszmarków tutaj - że uciekali przede mną jak im do widzenia powiedzieć chciałem
|
|
|