To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje

koszmarek - 29-08-2011, 13:20

Piwor, a Ty? :P

Gorzej, że chyba wiemy co myśli ogół ;P

SPIDER-ek - 29-08-2011, 13:37

Moje pomysły i propozycje
1. Tak mi wpadło do głowy że powinno być głosowanie do wieczora soboty, i w niedzielę na jakiś podestach już powinny stać samochodziki dla prezentacji, tak żeby widownia mogła i prasa popstrykać fotki. Ale to pewnie na kolejny zlot.

2. I chyba wiele osób się ze mną zgodzi że Legnum i Galant powinny być w oddzielnych kategoriach do głosowania, skoro jest w czym wybierać. Bo było.

Andrew - 29-08-2011, 13:50

kuzi napisał/a:
W Lubelskim mogłoby być ciekawie... Myślę, że jest duży potencjał w tamtejszej ekipie MM...

Musimy ten temat na naszym OT poruszyć 8)
A ja bym prosił o zmianę terminu zlotu z ostatniego weekendu sierpnia na każdy inny :roll:

Marcin-Krak - 29-08-2011, 14:20

andrew84 napisał/a:
A ja bym prosił o zmianę terminu zlotu z ostatniego weekendu sierpnia na każdy inny :roll:

Tak było, jest i będzie :P
Temat wałkowany nie raz ;)

stary alfer - 29-08-2011, 14:30

SPIDER-ek napisał/a:
2. I chyba wiele osób się ze mną zgodzi że Legnum i Galant powinny być w oddzielnych kategoriach do głosowania, skoro jest w czym wybierać. Bo było.

Tak, tak.

3 białe w kombi i ten cały w naklejkach powinny być w innej kategorii :mrgreen:

;)

A ten niemiecki z "lambo doors" VR4 - GDI w zupełnie osobnej ;)

Ponadto, chciałbym zaproponować aby wszyscy klubowicze bądź userzy, którzy prawnie nie strzegą swojego wizerunku, mieli okazję wyjść na scenę podczas otwarcia i ujawnić swój nick.
Identyfikatory z imieniem i nickiem pomimo, że super pomysł notorycznie obracały się na drugą stronę ;)

Tomek - 29-08-2011, 14:49

stary alfer napisał/a:

A ten niemiecki z "lambo doors" VR4 - GDI w zupełnie osobnej ;)

ja bym raczej stworzył kategorie:

1. najdziwniej zmodzone auto
2. najbardziej pomodzone auto
3. najlepiej pomodzone auto
4. najśmieszniej ...
5. najgorzej ...

itp.

kwasik162 - 29-08-2011, 15:03

tomek84 napisał/a:
ja bym raczej stworzył kategorie:

1. najdziwniej zmodzone auto
2. najbardziej pomodzone auto
3. najlepiej pomodzone auto
4. najśmieszniej ...
5. najgorzej ...

itp.

haha, fajne :mrgreen: tylko że, ktoś mógłby się obrazić jeśli nie podpasowałaby mu kategoria w jakiej wygrał :lol:

SPIDER-ek - 29-08-2011, 15:06

Ja sądzę że z tymi kategoriami to w ogóle trzeba by coś pozmieniać. Bo jak można porównywać dwa samochody tej samej marki z dwóch różnych epok. Słabe trochę.
tutaj mówię o Lancerkach, bo podobał mi się i ten old i te obecne, ale to są dwa różne.

Podobnie z samochodem które jest samochodem cywilnym i występowało na wielu rynkach(Galant), z samochodem bardziej przypominającego rakietę(Legnum). Też słabe.

To tak jakby porównywać modelki puszyste i te szczupłe, albo młode z starszymi. Jedne mają swoją kategorię a drugie swoją. Uogólnienie jest słabe.

Andrew - 29-08-2011, 15:11

Koniecznie dołożyć trzeba do kategorii FTO.
Juiceman - 29-08-2011, 15:15

Spokojnie w przyszłości na pewno będzie podział na wszystkie modele wraz z podkategoriami.
Czyli 5xcolt, 5x lancer, 2xcarisma, 5x galant+vr/legnum, 1x space star, 1x pajero(pinini+pajero sport), Outlander (CU0, CW0), l200,3000gt, evo,
3x eclips D20,30,40+50, Vany (Grandis, Wagon, Runner), prawdziwe oldtimery, youngtimery, Sigma limo/Kombi etc. przynajmniej tak robią nasi przyjaciele z Niemiec; )

Minus taki ze na dzieńdobry organizatorzy musza mieć ~30 nagród : :mrgreen:

cabaniarz - 29-08-2011, 15:17

I dla najmłodszego i najstarszego uczestnika zlotu też jakieś wyróżnienia? Co wy na to?
Anonymous - 29-08-2011, 15:17

Przede wszystkim powinno się wywalić VR4 i Evo do osobnej kategorii bo logicznym jest, że wygrają z "cywilnymi" odmianami. FTO możnaby wrzucić do kategorii GTO. Połączyłbym także kategorię wszystkich "spejsów" - Space Gearów, Runnerów, Wagonów i Starów + Grandis & ASX.
SPIDER-ek - 29-08-2011, 15:18

Juiceman napisał/a:

Minus taki ze na dzieńdobry organizatorzy musza mieć ~30 nagród : :mrgreen:

I to darmowe piwo, które rzekomo miało być:) i wszyscy o suchych gardłach przybyli pod namiot:)

akbi - 29-08-2011, 16:24

kuzi napisał/a:
Przede wszystkim powinno się wywalić VR4 i Evo do osobnej kategorii bo logicznym jest, że wygrają z "cywilnymi" odmianami

hm ... to jakim cudem z Evo w tym roku wygrał w Lancerach C6x Mousemana??? :P

Anonymous - 29-08-2011, 16:58

akbi, bo był taki jeden i krzyczał przez megafon NIE GŁOSOWAĆ NA NR 130 (Mauseman :P )

[ Dodano: 29-08-2011, 16:59 ]
A będzie kategoria

Najładniesze auto rajdowe??
Najładniejsza pomoc drogowa ? :P