To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Mitsumaniaki z ololic Raciborza

mjsystem - 15-01-2012, 10:33

maniax86 napisał/a:
mjsystem, ale wiesz... fajnie by było zorganizować ekipe z rejonów racibórz, rybnik, Wodzisław i okolice i efektownie kolumną miśków podjechać na spota

Niewątpliwie, nie łatwo coś takiego zorganizować, ale Uwex też mogłby w końcu się pojawić :P , a co dwóch to nie jeden :D

Uwex - 15-01-2012, 15:54

mjsystem napisał/a:
Uwex też mogłby w końcu się pojawić

wiesz, chyba już trochę za stary jestem, żeby na spoty jeździć- o czy byście gadali z takim dziadkiem ? :lol:

mjsystem - 15-01-2012, 22:26

Uwex napisał/a:
wiesz, chyba już trochę za stary jestem, żeby na spoty jeździć- o czy byście gadali z takim dziadkiem ?

Do tej pory ja byłem zawsze dziadkiem na spotach, ale jeżdzę :mrgreen:

Uwex - 16-01-2012, 08:27

mjsystem napisał/a:
ja byłem zawsze dziadkiem

teraz to mnie dobiłeś - czyli że co ? że ja to pradziadek ? :lol: Wolałbym, żebyś Ty zrezygnował z tego zaszczytnego tytułu . :wink:
A na poważnie- gdzieś w naszych okolicach, to bym wstąpił może obadać co z Was za ... :lol: (zależy też od terminu ) :)

mjsystem - 16-01-2012, 11:46

Uwex napisał/a:
teraz to mnie dobiłeś - czyli że co ? że ja to pradziadek ?

Może po prostu powinieneś się pojawić, znajdziesz rówieśnikow :mrgreen:

maniax86 - 16-01-2012, 14:29

a wiek dziadkowy to od ilu sie zaczyna?? :mrgreen:
mjsystem - 16-01-2012, 16:07

maniax86 napisał/a:
a wiek dziadkowy to od ilu sie zaczyna??

Od mojego w górę :lol:

misjonarz. - 17-01-2012, 08:27

mjsystem, nie bądź taki... jeszcze młody jesteś . a te siwe włosy - no cóż zawdzięczamy je kobietom. więc głowa do góry tatulku :mrgreen:
Uwex, nie łam się, już nie raz na spotach bli mitsumaniacy, że tak powiem dyplomatycznie - w słusznym wieku i nikomu to nie przeszkadzało. więc pakuj swoje 4 litery w miśka i na spot :twisted:

Uwex - 17-01-2012, 09:58

misjonarz. - to tylko żarty :lol: Nikt się nie łamie - na zlocie byłem . A na spota trochę daleko mam- mieszkam 10 km od Raciborza- tam i nazad to 160 km.
mjsystem - 17-01-2012, 16:21

Uwex napisał/a:
tam i nazad to 160 km.

No daj spokój, choc raz na jakiś czas sie możesz pojawić :D