To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011

Jackall - 04-09-2011, 08:53

A ja wyskoczę takim pytaniem czy robimy jakiegoś spota przed tym na orawie?
Z Mkm'em na zlocie rozmawialiśmy że można inny termin wypróbować (sobotę) ale widzę że on w tym temacie milczy :p

Rebelias - 04-09-2011, 12:31

wojzi napisał/a:
tak że weż se sweter

lepiej kurtke i jakas grzalke bo o tej porze u nas juz jest ok 30 cm sniegu :P :P

fargo - 04-09-2011, 12:52
Temat postu: Spot
Dopisz mnie oczywiście ale ja dopiero w połowie października wracam do kraju i będę wiedział czy się pojawię na spocie :rolleyes:
1) Wojzi (model rodziny 2+2) (No ja będę . Mam jedno wolne miejsce w aucie - tak, że ktoś między dwa foteliki może się wcisnąć - byle chudy był )
2) Jackall (model rodziny 2+1) (Ja zgodnie z deklaracją ze zlotu mogę pilotować naszą wesołą kompaniję na miejsce )
3) tomek84 z żoną (rzecz jasna na noc)
4)dawidoski13+Magdalena+Sylwia(100%na noc )
5) sveno+Magda i jeżeli dalej jest możliwość to zostajemy na noc
6) fargo+Magda z noclegiem jak najbardziej

Rebelias - 04-09-2011, 13:08

fargo jeszcze przed spotem zrobie koncowa liste kto bedzie kto zostaje na noc a kto nie i wtedy wszytko sie wyklaruje ile osob bedzie takze licze ze sie jednak pojawisz:)
mkm - 04-09-2011, 16:23

Jackall napisał/a:
Z Mkm'em na zlocie rozmawialiśmy że można inny termin wypróbować (sobotę) ale widzę że on w tym temacie milczy :p

Ale bacznie sie przygląda :twisted:

Jackall - 04-09-2011, 20:06

mkm napisał/a:
bacznie sie przygląda

I jakie spostrzeżenia lub sugestie? :P

mkm - 04-09-2011, 20:15

Spychologia :twisted:
Wszystko w rękach moderatorów regionalnych :mrgreen:
Z racji zbliżającej się rocznicy jakiś spocik na pewno będzie :wink: , a że los tak chciał, że to akurat wypada sobota, to będą dwie pieczenie na jednym ogniu :mrgreen:

Tomek - 04-09-2011, 20:18

Rebelias90 napisał/a:
tomek84 napisał/a:
tomek84 z żoną (rzecz jasna na noc)

zeby ci zona z przed oltarza nie uciekla i przyjedziesz jeszcze jako kawaler :)

to samo mi babcia cały weekend mówiła, że jeszcze się może 15 razy zmienić

sieegurd - 04-09-2011, 20:59

mkm napisał/a:
Jackall napisał/a:

Ale bacznie sie przygląda :twisted:

Ja też tylko się przyglądam, bo póki co nie mam na nic więcej czasu :(

Rebelias - 07-09-2011, 20:37

UWAGA UWAGA

Do piatku tj do 09.09.2011 prosze sie wpisywac na liste chetnych na spota i chcacych zostac na noc!!! Po tym terminie osoby ktore sie zapisza beda musialy szukac noclegu na wlasna reke... (oczywiscie mam mase kontaktow wiec chetnie pomoge)

Aha i co do wyzywienia to tak samo jak z poprzednim spotem wezcie sobie tam cos na grilla jakies karczki udka filety kielbaski itd... Bo niestety nie znam waszych smakow i nie wiem ile mialbym tego nakupic... Pozatym w Lipnicy jest chyba 11 sklepow wiec oferta produktow spozywczych jest bogata:)

Aha i jeszcze jedna wazna kwestia nie bedzie tortu urodzinowego(mojego oczywiscie) z tego wzgledu ze zapowiedziala sie rodzinka i przyjada tydzien przed spotem wiec bede mial 2 imprezy pod rzad :) Wiec w zwiazku z tym na spocie ochrzcimy naszego nowego wspanialego MODERATORA WOJZIEGO

Jackall - 07-09-2011, 22:31

Wedle naszych ustaleń zostaniemy na noc.
O tort się nie martw, coś się wymyśli :wink:
A co do chrzcin Wojziego to już u mojej mamy zamówiłem odpowiedni specyfik :twisted: :mrgreen:

Rebelias - 07-09-2011, 22:43

Jackall napisał/a:
A co do chrzcin Wojziego to już u mojej mamy zamówiłem odpowiedni specyfik

swiecona woda ?? :twisted:

wyderka - 07-09-2011, 22:46

pewnie kryniczanka :P
Rebelias - 07-09-2011, 22:50

wyderka bedziesz na spocie?? masz rzut beretem.... A w Wawrzkowiznie bylem jako jedyny na blachach KNT :evil: gdzie sie reszta podziala z podhala :?:
Jackall - 07-09-2011, 22:52

Obaj nie trafiliście :P
Ów specyfik ma moc większą od święconej wody a i działanie potężniejsze od kryniczanki :twisted: