[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Kontrolka CHECK
apikus - 05-09-2011, 10:15
F4lkon napisał/a: | Najbardziej mnie wkurza to, że "magicy" - mam takie wrażenie, nie wierzą mi w to co mówię gdyż ONI nie mogą tej awarii (tak twierdzą) namierzyć ! |
Weź ich na przejażdżkę z podłączonym kompem, może uwierzą
F4lkon - 05-09-2011, 10:31
W sobotę do nich dzwoniłem i powiedzieli, że jeździli moim miśkiem właśnie z podłączonym komputerem i nic nie znaleźli , wychodzi na to, że ja sobie to wymyśliłem .
daktaris - 05-09-2011, 14:49
może nagraj wszystko kamerą, następnie zgłoś sie do rzeczoznawcy samochodowego z filmikiem i sie musisz umowić na jazde z nim. jeżeli przy nim wystapią problemy to może wystawi jakieś dokument i z tym do ASO i muszą naprawić jeżeli nie są w stanie naprawić muszą wymienić na towar wolny od wad. jak coś będą burkać to powiedz że już rozmawiałeś z prawnikiem i nie widzisz innej możliwości jak wymiana na 'towar' wolny od wad, w przeciwnym wypadku wystapisz na droge sodową.
RalfPi - 05-09-2011, 18:41
Kurde.. Chłopaki-rzeczoznawcy itp.. Walisz normalnie do kierownika i mówisz, że chłopaki "walą w ciula"(no chyba, że nie walą).. I krótka piłka z twojej strony albo się sprężą i naprawią to szybciutko albo zrobisz taką chryję, że nikt do nich więcej nie przyjedzie - a jeśli mają jeszcze salon tutaj, to nikt u nich więcej nie kupi. I tyle w temacie - wkurza mnie jak ktoś sobie z człowieka żarty stroi.
Mam nadzieję, że jednak faktycznie nie potrafią znaleźć usterki, a komputer nic nie pokazuje..
F4lkon - 05-09-2011, 21:32
Sorki, ze tak pozno ale ... odebralem dzisiaj autko generalnie nic nie wykryli podlaczali komputer, jezdzili z nim i nic. Powiedzieli mi tylko, ze przeczyscili wszyskie zlaczki, wymienili plyn hamulcowy i na droge powiedzieli, ze jak cos ... i tu moje wkur... osiagnelo zenitu, powiedzialem, ze mam nadzieje iz jestem tu ostatni raz. Do ksiazki serwisowej nic nie wpisali , wiec zazyczylem sobie kopie zlecenia ... w tym momencie mina "magika" BEZCENNA , wiec zrobil ksero zlecenia z piatku i dopisal na nim dlugopisem co niby to oni zrobili !!! tu moje wkurwie... znowu dalo znac o sobie . Mieszkam na Pragie wiec podczas powrotu od nich nic sie na (ich) szczescie nie dzialo . Mam nadzieje, ze faktycznie cos poczyscili i nic sie nie bedzie dzialo generalnie nie jestem zadowolony z ich uslug juz w dniu zakupu, ale to wam koledzy opowiem innym razem .
[ Dodano: 15-09-2011, 14:47 ]
Witam ponownie , słuchajcie ile kosztuje pierwszy przegląd ? Bo niestety zapaliła mi się kontrolka PERIODIC UNSPECTIONS i aż się boję ile zapłace za to "we" Warszawie ?
|
|
|