To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot in Lublin

Rafal_Szczecin - 02-09-2005, 21:58

powiem panowie tak.

na 75 % jestem z Wami w Lublinie, tylko ze przyjade sam i to PKP

Sprawa odbioru mnie z dworca PKP (Tutaj juz Polsaler sie zadeklarował)
i kwestia cen noclegu (tutaj musicie sie dowiedziec) bo ja biedny uczeń jestem ;)

ale chyba powinnismy dać rade, wkońcu czego nie robi się dla MitsuManiaków, baaaaaaaa, czego nie robi się dla rodziny ????? ;)

pozdróffka

edit :

pojawily sie nowe informacje

nie jade sam a z Zacharem tez Mitsumaniakiem lecz nadal PKP, szanse ze bedziemy wzrosly do 95 % :D :twisted:

Chooper - 02-09-2005, 22:44

noo propozycja 22 lub 28 jest mi bardziej pasowna...;)
A z rybkami to było w sensie, że SUPERŻONA świetnie rybke robi i wtedy może by sie coś upolowało ;)

Anonymous - 02-09-2005, 23:27

22 pasuje mi najbardzie niestety tak jak napisal rafal wjedziemy PKP poniewaz mi policja jeszcze prawka nie oddal i do tego czesu mi nie odda
a 22 pasuje mi dlatego ze bede mial wtedy 20 urodziny i urzadzeje w waszym gornie

Chooper to ja biore wedke bo lubie lowic

Jesli jest jakas lista chetny to mnie dopiszcie do niej

Matejko - 03-09-2005, 16:35

kordiank2 napisał/a:

wziąć karałoka???

wez, a ja wezme tego ktory pierwszy stal kolo ciebie gdy zaczales karłoke :mrgreen:

polsaler - 04-09-2005, 15:38

Lubelscy Mitsumaniacy proponuję spotkanko w naszym małym gronie w celu omówienia tego październikowego spota . W końcu to na nas spadnie zorganizowanie tego . Trzeba ustalić ewentualne miejsca noclegowe itp .itd. Oczekuje na propozycje wewnętrznego spota (może być nawet w środku tygodnia )
Pozdrofka

Kofi - 04-09-2005, 21:15

Takzwany przedspot spota.
Anonymous - 07-09-2005, 00:00

ja jestem jak najbardziej za tylko podajcie jakis termin, ja z racji pracy postaram sie dostosowac :)
young - 26-09-2005, 11:36

No dobra Mordy kochane, tylko się streszczajcie, póki pogoda dopisuje :D
Ja będę na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekam na konkrety 8)

Anonymous - 26-09-2005, 13:58

no wlasnie, cos temat umarl. Grzesku! trzeba obgadac przyjecie gosci, ustalmy jakis termin
Rafal_Szczecin - 26-09-2005, 14:17

no wlasnie cos ucichlo. gdzie mamy sie kierowac gdy dojedziemy do lublina ??
(bo teraz wyszla taka sprawa ze najprawdopodobniej nie przyjedziemy we dwojke a w trojke ;) i nie pociagiem a samochodem :twisted: )

i co wkoncu z tym noclegiem ?? (spimy u Siersciuszka w domq czy tez gdzies w jakis innych domkach ???? )

pozdr.

Anonymous - 26-09-2005, 20:31

przyjezdni nie maja sie o co martwic, wszystko postaramy sie zorganizowac i zapewnic w miare mozliwosci ale chodzi o to zebysmy wszyscy (z Lublina) sie spotkali i obgadali zeby w koncu podac jakies konkretne info odpowiednio wczesniej
Matejko - 26-09-2005, 21:07

dogadajcie sie, odrazu obliczcie ile czego mamy kupic, komu mam przywiezc powietrza w sloiku z kalisza i takie tam :D
Anonymous - 28-09-2005, 17:48

no wlasnie zadam to samo pytanie co Rafal co z noclegiem ? Bo narazie niewiem zawiele w tej sprawie a to jest wazne bo jesli ktos nas przyjmie pod swoj dach to beda miejsze koszta podrozy.
Rafal_Szczecin - 28-09-2005, 19:33

zachar napisał/a:
to beda miejsze koszta podrozy.

a co za tym idzie bedzie wiecej $$ na jakies picie (naturalnie bez % ;) )

a tak na serio to niech sie ktos wypowie z tymi noclegami bo nie wiemy z Zacharem ile ka$ki wziasc...

pozdrowka i do zobaczenia nie dlugo ;)

young - 29-09-2005, 10:00

Oki maniaki. Żeby poznać jakieś fakty typu ceny, miejsce i inne tam to musimy ustalić ilu (ile) nas będzie. Robimy listę:

1. Wszystkie kudłate mordki z Lublina
2. young (uć)
3. Chooper (uć)
4. PiwkoTom (uć)
5. Leppe (uć)
6. CichyTom (uć 90%)
7. Matejko (kalisz)
8. Hubcio (wa-wa)
9. Rafi (szczecin)
10 Zachar (szczecin)
11...

Proszę o dopisanie się na listę wszytkich, którzy jadą 22,10,2005 do Lublina i skreślenie się z tej listy jeśli ktoś nie jedzie. Pewnie nie wymieniłem wszystkich chętnych...sorrki. Mam tylko nadzieję że dołączy do nas SuperEfa :D