Zloty i Spoty - Spot in Lublin
Rafal_Szczecin - 02-09-2005, 21:58
powiem panowie tak.
na 75 % jestem z Wami w Lublinie, tylko ze przyjade sam i to PKP
Sprawa odbioru mnie z dworca PKP (Tutaj juz Polsaler sie zadeklarował)
i kwestia cen noclegu (tutaj musicie sie dowiedziec) bo ja biedny uczeń jestem
ale chyba powinnismy dać rade, wkońcu czego nie robi się dla MitsuManiaków, baaaaaaaa, czego nie robi się dla rodziny ?????
pozdróffka
edit :
pojawily sie nowe informacje
nie jade sam a z Zacharem tez Mitsumaniakiem lecz nadal PKP, szanse ze bedziemy wzrosly do 95 %
Chooper - 02-09-2005, 22:44
noo propozycja 22 lub 28 jest mi bardziej pasowna...;)
A z rybkami to było w sensie, że SUPERŻONA świetnie rybke robi i wtedy może by sie coś upolowało
Anonymous - 02-09-2005, 23:27
22 pasuje mi najbardzie niestety tak jak napisal rafal wjedziemy PKP poniewaz mi policja jeszcze prawka nie oddal i do tego czesu mi nie odda
a 22 pasuje mi dlatego ze bede mial wtedy 20 urodziny i urzadzeje w waszym gornie
Chooper to ja biore wedke bo lubie lowic
Jesli jest jakas lista chetny to mnie dopiszcie do niej
Matejko - 03-09-2005, 16:35
kordiank2 napisał/a: |
wziąć karałoka??? |
wez, a ja wezme tego ktory pierwszy stal kolo ciebie gdy zaczales karłoke
polsaler - 04-09-2005, 15:38
Lubelscy Mitsumaniacy proponuję spotkanko w naszym małym gronie w celu omówienia tego październikowego spota . W końcu to na nas spadnie zorganizowanie tego . Trzeba ustalić ewentualne miejsca noclegowe itp .itd. Oczekuje na propozycje wewnętrznego spota (może być nawet w środku tygodnia )
Pozdrofka
Kofi - 04-09-2005, 21:15
Takzwany przedspot spota.
Anonymous - 07-09-2005, 00:00
ja jestem jak najbardziej za tylko podajcie jakis termin, ja z racji pracy postaram sie dostosowac
young - 26-09-2005, 11:36
No dobra Mordy kochane, tylko się streszczajcie, póki pogoda dopisuje
Ja będę na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekam na konkrety
Anonymous - 26-09-2005, 13:58
no wlasnie, cos temat umarl. Grzesku! trzeba obgadac przyjecie gosci, ustalmy jakis termin
Rafal_Szczecin - 26-09-2005, 14:17
no wlasnie cos ucichlo. gdzie mamy sie kierowac gdy dojedziemy do lublina ??
(bo teraz wyszla taka sprawa ze najprawdopodobniej nie przyjedziemy we dwojke a w trojke i nie pociagiem a samochodem )
i co wkoncu z tym noclegiem ?? (spimy u Siersciuszka w domq czy tez gdzies w jakis innych domkach ???? )
pozdr.
Anonymous - 26-09-2005, 20:31
przyjezdni nie maja sie o co martwic, wszystko postaramy sie zorganizowac i zapewnic w miare mozliwosci ale chodzi o to zebysmy wszyscy (z Lublina) sie spotkali i obgadali zeby w koncu podac jakies konkretne info odpowiednio wczesniej
Matejko - 26-09-2005, 21:07
dogadajcie sie, odrazu obliczcie ile czego mamy kupic, komu mam przywiezc powietrza w sloiku z kalisza i takie tam
Anonymous - 28-09-2005, 17:48
no wlasnie zadam to samo pytanie co Rafal co z noclegiem ? Bo narazie niewiem zawiele w tej sprawie a to jest wazne bo jesli ktos nas przyjmie pod swoj dach to beda miejsze koszta podrozy.
Rafal_Szczecin - 28-09-2005, 19:33
zachar napisał/a: | to beda miejsze koszta podrozy. |
a co za tym idzie bedzie wiecej $$ na jakies picie (naturalnie bez % )
a tak na serio to niech sie ktos wypowie z tymi noclegami bo nie wiemy z Zacharem ile ka$ki wziasc...
pozdrowka i do zobaczenia nie dlugo
young - 29-09-2005, 10:00
Oki maniaki. Żeby poznać jakieś fakty typu ceny, miejsce i inne tam to musimy ustalić ilu (ile) nas będzie. Robimy listę:
1. Wszystkie kudłate mordki z Lublina
2. young (uć)
3. Chooper (uć)
4. PiwkoTom (uć)
5. Leppe (uć)
6. CichyTom (uć 90%)
7. Matejko (kalisz)
8. Hubcio (wa-wa)
9. Rafi (szczecin)
10 Zachar (szczecin)
11...
Proszę o dopisanie się na listę wszytkich, którzy jadą 22,10,2005 do Lublina i skreślenie się z tej listy jeśli ktoś nie jedzie. Pewnie nie wymieniłem wszystkich chętnych...sorrki. Mam tylko nadzieję że dołączy do nas SuperEfa
|
|
|