Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola
fj_mike - 27-09-2011, 20:14
szejk78, reprezentujesz pewien poziom do którego się nie zniżę.
szejk78 napisał/a: | Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie. |
To twój problem. Jeżeli twoja kariera na forum ograniczy się do 10 postów, nie musisz się wysilać.
Cytat: | ciekawe jak to wylukał był tam? |
Zwróciłem uwagę na antenę po to, abyś w tracie ewentualnych oględzin zwrócił na to uwagę.
Tym postem zakańczamy OT w temacie. Kolejne OT nagradzam ostrzeżeniem.
szejk78, EOT.
memory - 27-09-2011, 21:40
Wyświetleń: 8266 i nikt jeszcze go nie kupił .... dziwne
i9i - 27-09-2011, 22:58
szejk78 napisał/a: | Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem |
a teraz jak kolega traktuje innych:
Kod: | http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=139&t=118234&p=1989206#p1989206 |
to tyle w kwestii gnębienia
A wracając do tematu to silnik pomimo usilnego wypucowania dalej się poci pod korkiem, no i spójrzcie w tło, co widać za bramą? Oczywiście przyszłe fury od dziadków z Niemiec i stąd zapewne dokręcana antena w błotniku zamiast chowanej elektrycznie
prelud - 01-10-2011, 21:56
i co byl go ktos ogladac?
szklarz - 03-10-2011, 14:16
I jak koledzy był może ktoś oglądać tego MIŚKA macie jakieś dokładniejsze info o nim czy jest wart tych pieniędzy?
calops - 03-10-2011, 16:15
Czemu ma takie dziwne tablice, bo znaczków brakoje, jak ktos podjedzie niech sie spyta czy mozna pod policje podjechac i sprawdzic czy nei trefny ciekawe jak sprzedawca zareagoje :]
kamillesn - 03-10-2011, 16:47
Jako ze szukam takiego właśnie galanta, byłem oglądać ten egzemplarz.
Nie ciężko zauważyć ze właściciel a dokładniej handlarz dopieścił każdy element, auto po polerce, z pastą jeszcze w zakamarkach. Ale nie w tym problem..
Wizualnie:
Auto jest robione z tyłu, całe, tylne prawe i lewe nadkole malowane w 100% a i tak są nieduże bąble rdzy pod lakierem. Antenka jak wszyscy zauważyli nie elektryczna. Tyle z minusów wizualnych tego auta według mojej oceny.
Technicznie. Po przejażdżce od razu zaniepokoiła mnie skrzynia, przy zmianie na 2 bieg zdarzyło sie 2-3 razy ze bieg cicho zgrzytnął. Dalej, dziwne pukanie (chyba zawieszenia) podczas jazdy nie tylko na dziurach, ale i w zakrętach na gładkiej drodze, sprzedający stwierdził ze to łączniki. Tarcze hamulcowe przód i tył do wymiany od razu.
Moim zdaniem nie wart tej ceny.. ale jest mała pociecha;D
Sprzedający dla niezdecydowanych ma w sprzedazy galanta sport 2.0 + gaz, zarej. w PL, z rudą rdzą na masce, cena coś koło 14tys. Dokładnie nie oglądałem.
szklarz - 03-10-2011, 18:41
Dziękuję kolego za pomoc zaoszczędziłeś mi 300km wycieczki. Temu Panu w takim razie podziękuję i będę szukał dalej. Powodzenia w szukaniu dla Ciebie!
|
|
|