To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola

fj_mike - 27-09-2011, 20:14

szejk78, reprezentujesz pewien poziom do którego się nie zniżę.

szejk78 napisał/a:
Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie.

To twój problem. Jeżeli twoja kariera na forum ograniczy się do 10 postów, nie musisz się wysilać.

Cytat:
ciekawe jak to wylukał był tam? #-o

Zwróciłem uwagę na antenę po to, abyś w tracie ewentualnych oględzin zwrócił na to uwagę.

Tym postem zakańczamy OT w temacie. Kolejne OT nagradzam ostrzeżeniem.

szejk78, EOT.

memory - 27-09-2011, 21:40

Wyświetleń: 8266 i nikt jeszcze go nie kupił .... dziwne
i9i - 27-09-2011, 22:58

szejk78 napisał/a:
Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem :P

a teraz jak kolega traktuje innych:
Kod:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=139&t=118234&p=1989206#p1989206

to tyle w kwestii gnębienia :twisted:

A wracając do tematu to silnik pomimo usilnego wypucowania dalej się poci pod korkiem, no i spójrzcie w tło, co widać za bramą? Oczywiście przyszłe fury od dziadków z Niemiec i stąd zapewne dokręcana antena w błotniku zamiast chowanej elektrycznie :mrgreen:

prelud - 01-10-2011, 21:56

i co byl go ktos ogladac?
szklarz - 03-10-2011, 14:16

I jak koledzy był może ktoś oglądać tego MIŚKA macie jakieś dokładniejsze info o nim czy jest wart tych pieniędzy?
calops - 03-10-2011, 16:15

Czemu ma takie dziwne tablice, bo znaczków brakoje, jak ktos podjedzie niech sie spyta czy mozna pod policje podjechac i sprawdzic czy nei trefny ciekawe jak sprzedawca zareagoje :]
kamillesn - 03-10-2011, 16:47

Jako ze szukam takiego właśnie galanta, byłem oglądać ten egzemplarz.
Nie ciężko zauważyć ze właściciel a dokładniej handlarz dopieścił każdy element, auto po polerce, z pastą jeszcze w zakamarkach. Ale nie w tym problem..
Wizualnie:
Auto jest robione z tyłu, całe, tylne prawe i lewe nadkole malowane w 100% a i tak są nieduże bąble rdzy pod lakierem. Antenka jak wszyscy zauważyli nie elektryczna. Tyle z minusów wizualnych tego auta według mojej oceny.
Technicznie. Po przejażdżce od razu zaniepokoiła mnie skrzynia, przy zmianie na 2 bieg zdarzyło sie 2-3 razy ze bieg cicho zgrzytnął. Dalej, dziwne pukanie (chyba zawieszenia) podczas jazdy nie tylko na dziurach, ale i w zakrętach na gładkiej drodze, sprzedający stwierdził ze to łączniki. Tarcze hamulcowe przód i tył do wymiany od razu.
Moim zdaniem nie wart tej ceny.. ale jest mała pociecha;D
Sprzedający dla niezdecydowanych ma w sprzedazy galanta sport 2.0 + gaz, zarej. w PL, z rudą rdzą na masce, cena coś koło 14tys. Dokładnie nie oglądałem.

szklarz - 03-10-2011, 18:41

Dziękuję kolego za pomoc zaoszczędziłeś mi 300km wycieczki. Temu Panu w takim razie podziękuję i będę szukał dalej. Powodzenia w szukaniu dla Ciebie! :)