To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Koszulki regionalne zDolnego Śląska

apikus - 09-10-2011, 10:37

Dla mnie sam napis bez emotikona i jest super. Gratulacje Deo.
Anonymous - 09-10-2011, 10:39

luz bluz 10 min roboty ;)
jak już się przygotuje wszystkie loga to idzie jak nóż cieplutkie masełko :)

gorzej było dziś rano z podpisem, bo mi zajął trochę czasu, ale nie mogłem się zdecydować co do wyglądu Deofonu :lol:

p.s. wszystkie projekty da się pozmieniać łącznie z nickami (bo projekty nie są po scalane i można jeszcze w nich pogrzebać lub coś udoskonalić :) )

apikus - 09-10-2011, 10:55

Deo, musimy się dowiedzieć, czy jest możliwa ingerencja w logo Mitsubishi. To jest znak zastrzeżony i są pewne zasady jak to można modyfikować (jeśli wogóle) i jakie jest pole chronione wokół znaku. Nie wiem kto nam może w tym pomóc, ale myślę, że powiniśmy się spytać MMP, no i naszych władz :wink:
Anonymous - 09-10-2011, 11:08

apikus, tu masz rację zaraz napiszę PW do yalook myślę, że on nam pomoże :)
ja już zrobiłem nową koszulkę z nowym logiem tak jak chcieliście :P
to nawet nie będę wklejał :)

[ Dodano: 09-10-2011, 11:15 ]
zapytania poszły :) czekam na odpowiedź administracji i MMP :)
tym samym na razie się wstrzymuję z projektami chyba, że zaś wymyślę nowe logo :twisted:

[ Dodano: 09-10-2011, 12:30 ]
właśnie rozmawiałem z Szanownym Panem Administratorem 8)
na wykorzystywanie loga MM mamy zgodę co do ingerencji w logo MMP czekam na potwierdzenie 100%
i będzie można palić klawiaturę i myszkę nad projektami :)

aa

i dostałem informację, że:

Cytat:
jesli chcecie mozecie swoje produkty produkowac i sprzedawac za pomoca naszego sklepu (dodam odpowiednie produkty z dostepem tylko dla Waszej grupy np)

p.s. Dostałem również informację, że możemy zamiast zwykłych koszulek zamówić sobie oryginalne koszulki MMC z wybranym przez nas projektem takowej koszulki :)
nie wiem jak to do końca finansowo będzie wyglądać, ale taką informację uzyskam gdy będę wiedział ile będzie chętnych na takowe koszulki ZDolnegośląska

to tyle z ogłoszeeń duszpasterskich :)

Pozdrawiam
Deo vel Deofon/DeoFM :twisted:

drd1812 - 11-10-2011, 14:11

koszulki MMC wyjdą dość drogo - koszt zakupu koszulki + koszt projektu (jednorazowy/liczbę chętnych) + koszt nadruku od sztuki.

Może jednak zacznijmy od prostszej rzeczy - od dużej liczby projektów, z której wybierzemy logotyp zDolnego.

Myślę ze składowe loga to: oryginalne (niemodyfikowane) logo Mitsumaniaków, herb Dolnego Śląska i ....... magiczny składnik X spinający całość w ładne coś.... ta wiem łatwo napisać, trudniej zaprojektować.

Anonymous - 12-10-2011, 03:25

drd1812 napisał/a:
oryginalne (niemodyfikowane) logo Mitsumaniaków, herb Dolnego Śląska i ....... magiczny składnik X spinający całość w ładne coś.... ta wiem łatwo napisać, trudniej zaprojektować

mówisz i masz ;)

Taki mój jeden z ostatnich pomysłów :)

swinks_UK - 12-10-2011, 14:12

A nie da się tak... bardziej prościej i oszczędniej w formie?? :mrgreen:
Damian, idziesz w dobrym kierunku, ale wciąż cie ciągnie by napaćkać wszystko na raz.
Orzeł dolnośląski to strzał w dziesiatkę. Co do zbitki "zDolny Ślask" nie eksponowałbym aż tak badzo bo gryzie sie z nickiem, a orzełek sam już robi za reklamę regionu.

Lechfan - 13-10-2011, 02:17

Też coś wrzucę:

Naturalnie można zmienić miejsce poszczególnych grafik, napisów, jak i wymienić samochód. Można też wstawić jeszcze jakieś logo gdyby było mało, kwestia ustaleń.

Szlaczki na rękawkach mają symbolizować mur twierdzy, potrzeba tylko trochę wyobraźni.. ;)

rysiul - 13-10-2011, 19:39

Ja też dorzucę coś od siebie

Anonymous - 16-10-2011, 05:53

i zaś cierpiąc na bezsenność coś się wykluło w mojej głowie :P

rafii88 - 16-10-2011, 12:03

Deo bardzo fajne propozycje tylko wydaje mi się że koszulki powinny być z jakimś fajnym logiem zDolnego Śląska
Anonymous - 16-10-2011, 13:58

rafii88, widzisz jedni chca z logiem inni chca sam herb a to nie takie latwe znalesc pomysl by wszystkim pasowalo bo zrobic logo mozna w 5 min ale zawsze cos komus nie pasuje...
rafii88 - 17-10-2011, 19:34

Deo zauważyłem właśnie że nie możemy się dogadać, ale moim zdaniem na zlotach łatwiej będzie nas rozpoznać po wspólnym logo zDolnego Śląska niż po herbie ponieważ w innych województwach nie każdy wie jaki jest herb naszego województwa.
Anonymous - 17-10-2011, 21:46

Ok to zrob logo a ja go wrzuce na koszulke :)
Ja juz nie mam pomyslu bo te ze znaczkiem bylo ok ale brak zgody MMP :(

rafii88 - 18-10-2011, 18:26

Niestety nie mam talentu i wolę nie brać się a robienie loga. Spróbuj coś wymyślić a tamto logo naprawdę było spoko :)