Dolnośląskie - Koszulki regionalne zDolnego Śląska
apikus - 09-10-2011, 10:37
Dla mnie sam napis bez emotikona i jest super. Gratulacje Deo.
Anonymous - 09-10-2011, 10:39
luz bluz 10 min roboty
jak już się przygotuje wszystkie loga to idzie jak nóż cieplutkie masełko
gorzej było dziś rano z podpisem, bo mi zajął trochę czasu, ale nie mogłem się zdecydować co do wyglądu Deofonu
p.s. wszystkie projekty da się pozmieniać łącznie z nickami (bo projekty nie są po scalane i można jeszcze w nich pogrzebać lub coś udoskonalić )
apikus - 09-10-2011, 10:55
Deo, musimy się dowiedzieć, czy jest możliwa ingerencja w logo Mitsubishi. To jest znak zastrzeżony i są pewne zasady jak to można modyfikować (jeśli wogóle) i jakie jest pole chronione wokół znaku. Nie wiem kto nam może w tym pomóc, ale myślę, że powiniśmy się spytać MMP, no i naszych władz
Anonymous - 09-10-2011, 11:08
apikus, tu masz rację zaraz napiszę PW do yalook myślę, że on nam pomoże
ja już zrobiłem nową koszulkę z nowym logiem tak jak chcieliście
to nawet nie będę wklejał
[ Dodano: 09-10-2011, 11:15 ]
zapytania poszły czekam na odpowiedź administracji i MMP
tym samym na razie się wstrzymuję z projektami chyba, że zaś wymyślę nowe logo
[ Dodano: 09-10-2011, 12:30 ]
właśnie rozmawiałem z Szanownym Panem Administratorem
na wykorzystywanie loga MM mamy zgodę co do ingerencji w logo MMP czekam na potwierdzenie 100%
i będzie można palić klawiaturę i myszkę nad projektami
aa
i dostałem informację, że:
Cytat: | jesli chcecie mozecie swoje produkty produkowac i sprzedawac za pomoca naszego sklepu (dodam odpowiednie produkty z dostepem tylko dla Waszej grupy np) |
p.s. Dostałem również informację, że możemy zamiast zwykłych koszulek zamówić sobie oryginalne koszulki MMC z wybranym przez nas projektem takowej koszulki
nie wiem jak to do końca finansowo będzie wyglądać, ale taką informację uzyskam gdy będę wiedział ile będzie chętnych na takowe koszulki ZDolnegośląska
to tyle z ogłoszeeń duszpasterskich
Pozdrawiam
Deo vel Deofon/DeoFM
drd1812 - 11-10-2011, 14:11
koszulki MMC wyjdą dość drogo - koszt zakupu koszulki + koszt projektu (jednorazowy/liczbę chętnych) + koszt nadruku od sztuki.
Może jednak zacznijmy od prostszej rzeczy - od dużej liczby projektów, z której wybierzemy logotyp zDolnego.
Myślę ze składowe loga to: oryginalne (niemodyfikowane) logo Mitsumaniaków, herb Dolnego Śląska i ....... magiczny składnik X spinający całość w ładne coś.... ta wiem łatwo napisać, trudniej zaprojektować.
Anonymous - 12-10-2011, 03:25
drd1812 napisał/a: | oryginalne (niemodyfikowane) logo Mitsumaniaków, herb Dolnego Śląska i ....... magiczny składnik X spinający całość w ładne coś.... ta wiem łatwo napisać, trudniej zaprojektować |
mówisz i masz
Taki mój jeden z ostatnich pomysłów
swinks_UK - 12-10-2011, 14:12
A nie da się tak... bardziej prościej i oszczędniej w formie??
Damian, idziesz w dobrym kierunku, ale wciąż cie ciągnie by napaćkać wszystko na raz.
Orzeł dolnośląski to strzał w dziesiatkę. Co do zbitki "zDolny Ślask" nie eksponowałbym aż tak badzo bo gryzie sie z nickiem, a orzełek sam już robi za reklamę regionu.
Lechfan - 13-10-2011, 02:17
Też coś wrzucę:
Naturalnie można zmienić miejsce poszczególnych grafik, napisów, jak i wymienić samochód. Można też wstawić jeszcze jakieś logo gdyby było mało, kwestia ustaleń.
Szlaczki na rękawkach mają symbolizować mur twierdzy, potrzeba tylko trochę wyobraźni..
rysiul - 13-10-2011, 19:39
Ja też dorzucę coś od siebie
Anonymous - 16-10-2011, 05:53
i zaś cierpiąc na bezsenność coś się wykluło w mojej głowie
rafii88 - 16-10-2011, 12:03
Deo bardzo fajne propozycje tylko wydaje mi się że koszulki powinny być z jakimś fajnym logiem zDolnego Śląska
Anonymous - 16-10-2011, 13:58
rafii88, widzisz jedni chca z logiem inni chca sam herb a to nie takie latwe znalesc pomysl by wszystkim pasowalo bo zrobic logo mozna w 5 min ale zawsze cos komus nie pasuje...
rafii88 - 17-10-2011, 19:34
Deo zauważyłem właśnie że nie możemy się dogadać, ale moim zdaniem na zlotach łatwiej będzie nas rozpoznać po wspólnym logo zDolnego Śląska niż po herbie ponieważ w innych województwach nie każdy wie jaki jest herb naszego województwa.
Anonymous - 17-10-2011, 21:46
Ok to zrob logo a ja go wrzuce na koszulke
Ja juz nie mam pomyslu bo te ze znaczkiem bylo ok ale brak zgody MMP
rafii88 - 18-10-2011, 18:26
Niestety nie mam talentu i wolę nie brać się a robienie loga. Spróbuj coś wymyślić a tamto logo naprawdę było spoko
|
|
|