To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - LICYTACJA BANNERÓW ZLOTOWYCH DLA KORDIANK2

kordiank2 - 04-11-2011, 08:25

Z Mitsumaniakami zawsze jest do przodu! Mimo, że dość długo wychodzę z tego co mnie spotkało, to nigdy nie dopuszczałem myśli, że mógłbym w ogóle z tego nie wyleźć. Chociaż szpiczak poczynił pewne spustoszenia w moim kośćcu - zwłaszcza w kręgosłupie i wciąż tkwię w gorsecie jak jakaś barokowa hrabina, to dzięki Wam jest lżej to znieść. W offtopikowym temacie znajdziecie niusy z tego boju. Staram się wrócić do dawnej aktywności, czego dowodem jest moja ostatnia wystawa-trasa "Skrzydła po Przeszczepie". Nie udało mi się dotrzeć z nią do wszystkich zaplanowanych miejsc, ale wszędzie, gdzie byłem dochodziło do mitsumaniaczego ataku :) Dziękuję za ten ogrom pozytywnych vibracji. Cóż tu więcej mogę dodać? ...do zwycięskiej licytacji (jako dodatkowy fant) dorzucam akrylowy dziki portret dakarowskiego lancera mrx09 (format A4 w antyramie 30x40cm - do odebrania na najbliższym zlocie 2012) :mrgreen:
pamar - 04-11-2011, 08:42

kordiank2 napisał/a:
...do zwycięskiej licytacji (jako dodatkowy fant) dorzucam akrylowy dziki portret dakarowskiego lancera mrx09 (format A4 w antyramie 30x40cm - do odebrania na najbliższym zlocie 2012)

Widzę w tym deklarację własnoręcznego wręczenia... mam nadzieję :D
:thumbright:
:wav:

Anonymous - 09-11-2011, 10:20

pamar napisał/a:
Widzę w tym deklarację własnoręcznego wręczenia... mam nadzieję :D

NO nie ma innej opcji :D