Space Star Ogólne - prosze pomozcie
Anonymous - 20-09-2005, 07:20
A ja jak nie wiedziałem, tak nie wiem... Jeżyk, wymieniłeś szybkę, czy coś jeszcze? Wyjaśnijcie staremu człowiekowi
Matejko - 20-09-2005, 09:10
Fido__ napisał/a: | A ja jak nie wiedziałem, tak nie wiem... Jeżyk, wymieniłeś szybkę, czy coś jeszcze? Wyjaśnijcie staremu człowiekowi |
oj stary, moze trzeba okulary kupic mocniejsze - chromowane ramki na zegary
Moominek - 20-09-2005, 10:30
Matejko napisał/a: | Fido__ napisał/a: | A ja jak nie wiedziałem, tak nie wiem... Jeżyk, wymieniłeś szybkę, czy coś jeszcze? Wyjaśnijcie staremu człowiekowi |
oj stary, moze trzeba okulary kupic mocniejsze - chromowane ramki na zegary |
i zamknięte drzwi
Anonymous - 20-09-2005, 13:44
hehehe, no tak... zawsze byłem słaby z zagadek typu "Znajdź 10 różnic pomiędzy obrazkami"
Anonymous - 21-09-2005, 09:06
Fido__ napisał/a: | hehehe, no tak... zawsze byłem słaby z zagadek typu "Znajdź 10 różnic pomiędzy obrazkami" |
No wstyd drogi kolego
Ja tu sobie przez dwa tygodnie zyly wypruwalem coby dokonac wspanialego dziela upiekszenia mojego miska a tu taki afront i to od kogo od kolegi Fida To prawie tak jakby mi ktos kose w plecy zafundowal
A jesli chodzi o montaz.
Sprawa okazala sie bardzo prosta:
2 sruby wykrecic,
pociagnac calosc tablicy do siebie (schodzi caly "kapturek") choc troche mocniej trzyma sie przy kierownicy ale sa to tylko zapinki wiec bez strachu - mocniej pociagnac
potem kolejne 3 sruby i schodzi szybka
i jestesmy przy zegarach
Tak jak pisalem
demontaz z montazem i klejeniem ramek ca 45 min
Pozdrawiam
Anonymous - 13-12-2007, 13:32
Witam!
Troche czasu minelo od tej wymiany ale mam pytanie do Jezyka... gdzie kupiales te ramki? strasznie mi sie podobaja i chetnie zalozylbym je do mojego MSSa
z gory dzieki za pomoc pzdr!
|
|
|