To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot w najbliższą sobotę

Marcin-Krak - 29-10-2011, 21:24

Jackall napisał/a:
Marcin nie narzeka ostatnio to ja muszę troszkę za niego po jojczyć :mrgreen:

Cóż za kalumnie pod mym adresem tu padają :P

sieegurd - 29-10-2011, 21:35

Fajnie tam macie na miejscu :) Ja dopiero koło południa doszedłem do siebie po wczorajszym spotkaniu firmowym :)
Tomek - 29-10-2011, 21:50

sieegurd napisał/a:
Fajnie tam macie na miejscu

no fajnie
niektórzy na spota mogliby na nogach przyjść (niektórzy nawet tak zrobili), a i tak miśkami zajechali

Mr V - 29-10-2011, 23:12

dzieki za fajnego spota i propozycje pizzerii. Pizza 1-sza klasa
Wojciech Bogacz - 30-10-2011, 00:22

A ja znowu przegapiłem kolejnego spota w KRK.... :( Muszę się postarać i na następny załapać heh. Jakieś plany może co i gdzie ? Możliwe, że ja miałbym propozycję :)
Jackall - 30-10-2011, 09:19

sieegurd napisał/a:
To bierz rodzinkę i przenoście się do KRK :mrgreen:
Wojciech Bogacz napisał/a:
Możliwe, że ja miałbym propozycję
Pisz śmiało jaka to propozycja :wink:
mkm - 30-10-2011, 09:58

Bardzo dobrze prawisz Jacku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wojciech Bogacz - 30-10-2011, 11:23

Jackall napisał/a:
Pisz śmiało jaka to propozycja

Noo - może coś w mojej okolicy ? Z krakowa jest 40km do mojego najbliższego miasteczka Miechów - jest kilka pizzerii czy innych lokali - można by się wkomponować. Jakby było ciepło to można by np. nawet w mojej miejscowości zorganizować spocik - trasa E77 przebiega akurat koło baru moich znajomych - jest tam duży parking - zacisznie jest bo w lesie - miejsca do siedzenia w środku jest na jakieś 15 osób - na zewnątrz jeszcze więcej :) Pizzy wprawdzie nie mają ale jakiś szaszłyk się znajdzie - a w razie czego można sobie zamówić i dowiozą hehe.

Mógłbym też ewentualnie zaproponować jakieś zwiedzanie okolicy bo tereny ciekawe (mnóstwo pagórków i krętych dróżek). Można by też np. w pobliskich Racłąwicach - miejscowość historyczna - w sumie tamte regiony znam słabiej ale na kopiec Kościuszki (heh - to nie kraków ale co tam...) możńa by się przespacerować...

Jakiś pomysł by się wyklarował jakby tak pomyśleć. Przy samej trasie E7 jest też zabytkowa karczma - również ze sporym parkingiem - też by można się tam ulokować - ogólnie miejsc sporo.

Pytanie tylko - czy na ostatnich spotach regionalnych to dużo osób w małymi dziećmi było ? Np bo trzeba patrzeć co by pociechy nie przemarzły bo zima idzie...

wojzi - 30-10-2011, 14:06

Pomysł super. Szaszłyki zamiast pizzy mogą być :D .

Co do dzieci - na rocznicowym 5, na Orawie 1, wczoraj 3. Więc zimową porą wchodzi w rachubę raczej siedzenie w budynku a nie zwiedzanie.

Ale kto powiedział, że w Twoich okolicach miałby być tylko jeden spot :P , :twisted:

No to kombinuj i jak coś by Ci wpadło do głowy to zapodawaj i będziemy organizować.

Mr V - 30-10-2011, 14:17

wojzi napisał/a:
Pomysł super. Szaszłyki zamiast pizzy mogą być :D .

Co do dzieci - na rocznicowym 5, na Orawie 1, wczoraj 3. Więc zimową porą wchodzi w rachubę raczej siedzenie w budynku a nie zwiedzanie.

Ale kto powiedział, że w Twoich okolicach miałby być tylko jeden spot :P , :twisted:

No to kombinuj i jak coś by Ci wpadło do głowy to zapodawaj i będziemy organizować.

e tam szaszłyki gotowe będziemy kupować. Ja wożę grila w bagażniku 24/7 to można wykorzystać :D

Rebelias - 30-10-2011, 15:06

Mr V napisał/a:
Ja wożę grila w bagażniku 24/7 to można wykorzystać :D

popieram :)

sieegurd - 30-10-2011, 21:17

Jackall napisał/a:
sieegurd napisał/a:
To bierz rodzinkę i przenoście się do KRK :mrgreen:

Wszystkie mosty spalone niestety :(

Mr V napisał/a:
e tam szaszłyki gotowe będziemy kupować. Ja wożę grila w bagażniku 24/7 to można wykorzystać

My z Elką robimy mistrzowskie :) Zasilamy każdy grill naszymi szaszłyczkami :)

Wojciech Bogacz - 30-10-2011, 21:59

No więc tak :)

Dziś nawet rozmawiałem z tymże moim znajomym właścicielem tego baru przy trasie E77 - chętnie przyjmie nawet i 20-25 osób - wprawdzie budynek mały i na jednym poziomie max 20 osób ale jest jeszcze drugi :)

Co do własnego jedzenia - kto wie - może i dałby sobie konkurencję trochę zrobić chociaż pojęcia nie mam jakby zareagował ;) Ogólnie w bardze są zapiekanki, hot-dogi, bigos, żurek, noga z kurczaka, szaszłyk, golonko i kilka innych dań gorących i co tam ogólnie w barach miewają - skromnie ale nam by zapewne wystarczyło heh.

Co do miejsca - oto ono: http://g.co/maps/sw724 - aha - właściciel też lubi nawet o samochodach pogadać więc chętnie by przyjął taką zakręconą gromadkę.

Ewentualnie zabytkowa karczma: http://g.co/maps/3ev4t - dosłownie 1,5 km dalej również przy trasie. Większy lokal, większe zaopatrzenie i raczej chore ceny heh.

Co do innych lokali musiałbym się rozeznać jeszcze jakby to wyglądało.

Ewentualnie mógłbym zapytać po lokalach w pobliskim Miechowie jakby to wyglądało - liczę, że byłoby 15 osób tak na start ale listę by się zrobiło w razie czego.

Jackall - 31-10-2011, 21:58

Mr V napisał/a:
Ja wożę grila w bagażniku 24/7 to można wykorzystać
W razie potrzeby mogę zabrać drugiego :wink:
sieegurd napisał/a:
Wszystkie mosty spalone niestety
Ponoć spalone mosty to najlepszy w życiu start :mrgreen:
sieegurd napisał/a:
Zasilamy każdy grill naszymi szaszłyczkami
To czemu jeszcze nie mieliśmy okazji spróbować? :P

Wojciech Bogacz miejsce na spota fajne, a co do dzieci to jak już spadnie śnieg to można na sankach z pagórków pośmigać ale w taką pogodę jak teraz to raczej tylko w jakimś budynku posiedzieć.

sieegurd - 31-10-2011, 22:15

Jackall napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Wszystkie mosty spalone niestety

Ponoć spalone mosty to najlepszy w życiu start

Na pewno nie u mnie :)

Jackall napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Zasilamy każdy grill naszymi szaszłyczkami

To czemu jeszcze nie mieliśmy okazji spróbować?

Bo jeszcze nie byliśmy z Wami na grillu :D