To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Stop idiocie drogowemu

Luk - 07-11-2011, 22:24

Obejrzałem jego filmy. Jezu, co za debil. Mam nadzieję, że zanim komuś zrobi krzywdę, to sam się rozwali :)
i9i - 07-11-2011, 23:22

To jakiś małolat co niedawno prawko zrobił, kupił auto i pokręcił się wkoło komina. Teraz nagrywa filmiki i udaje super drivera, zacząłem z nim konwersację na YT i zobaczymy co z tego wyjdzie.

BTW. Takie cwaniaczki są cwaniakami do pierwszego poważnego zdarzenia :twisted:

Owczar - 07-11-2011, 23:55

To jakiś gość ze wsi Złotokłos :) Zdobył swe ogromne umiejętności na wiejskich drogach, a teraz chce uczyć innych :)

[ Dodano: 08-11-2011, 00:07 ]
Mazda była nawet na sprzedaż: http://webcache.googleuse...l&ct=clnk&gl=pl

i9i - 08-11-2011, 00:30

Owczar napisał/a:
a teraz chce uczyć innych :)

i na siłę wciska innym swoje racje

fergul11 - 08-11-2011, 02:15

Ten "bohater" to wersja soft :!:
na jego temat powiedzieliście już prawie wszystko , ale moja córka uwielbia filmiki z za Buga ,wygrzebała taki , gdzie nasz kierowca to popierdółka przy tych "hardkorach"
http://www.youtube.com/watch?v=XasWNT_KVHs
Gdy przyjeżdżam do Polski i siadam za kierownicą ogarnia mnie lęk ,dopiero wtedy dostrzegam z jaka agresja jeździ się w Polsce , te próby przeskoczenia o dwa trzy auta do przodu ,a na następnych światłach stoimy znów razem .Jazda na zderzaku , gdzie nie ma możliwości manewru w przypadku nagłego hamowania auta z przodu(dostaje w Polsce zeza rozbieżnego , jedno oko na drogę , drugie w lusterku wstecznym) i najważniejsze ,jazda 20km/h więcej niż pozwala znak ograniczenia prędkości.
Te kilka lat tutaj nauczyło mnie pokory i respektowania zasad , bo tak jeżdżą wszyscy ,w styczniu zapłaciłem mandat (pierwszy tu) za prędkość na motorway , wolno było 120km/h ja miałem 136km/h -werdykt 80€ i 2pkt karne .
Tyle że w irl. punktów można mieć max 12 i wiszą na koncie 3 lata !!!
Jak to mówił mój profesor wiele lat temu :mrgreen:
технологии в России высок, но отсутствие культуры, a żonę miał Rosjankę

Krzyzak - 08-11-2011, 06:36

fergul11 napisał/a:
Gdy przyjeżdżam do Polski i siadam za kierownicą ogarnia mnie lęk

to normalne - też tak mam
po 2 tyg. wszystko wraca do normy
tzn. nadal się boję (mieszkam na Kaszubach a to najgorsi kierowcy w PL - bliżej im do tych ruskich niż tego gościa z filmu), ale już nie robi to na mnie takiego wrażenia...

mystek - 08-11-2011, 10:21

Oglądałem większość filmów gościa, o którym mowa w pierwszym poście tego tematu i nawet nie raz kłóciłem się z nim w komentarzach! I powiem tylko tyle, że to jedyny kanał na YT, który mam w ignorowanych, bo po prostu gość uważa, że jest świetnym kierowcą i tak każdy powinien jeździć i brać z niego przykład.

Krzyż na drogę...

Owczar - 08-11-2011, 10:45

Gość gdzieś pisał o przejściach z policja. Filmów już nie nagrywa, więc może pożegnał się z prawkiem ;)
fergul11 - 08-11-2011, 10:58

mystek napisał/a:
jest świetnym kierowcą i tak każdy powinien jeździć i brać z niego przykład.

pewnie trafi kiedyś na podobnie świetnego kierowce tak jak on i jak wtedy udowodnia sobie kto miał racje , chyba że nie będzie już komu udowadniać (czego nikomu nie życzę)
http://www.youtube.com/watch?v=19drb-7vrJY
http://www.youtube.com/wa...Mhta0gUxZo&NR=1

krzychu - 08-11-2011, 11:23

Gość jest dobry, nie dziwne, że zainteresowała się nim w końcu policja...
robertdg - 08-11-2011, 17:44

Wygląda na wiecznie zabieganego i cierpiącego na brak czasu człowieka, na drodze zachpowuje się dośc dynamicznie, ma to swoje plusy i minusy, niektóre sytuacje są warte refleksji, jednakże w większości kierowca reprezentuje przerośnięty egoizm "wypad z drogi bo król jedzie" :?
cns80 - 10-11-2011, 15:24

Oglądałem większość filmików tego czuba, ale wypowiadałem się tylko o tym pierwszy Oliwii.
Krzyzak napisał/a:
mieszkam na Kaszubach a to najgorsi kierowcy w PL
Ze statystyk wynika że najgorsze jest Lubelskie, a najlepsze warmińsko-mazurskie :)
romero - 11-11-2011, 06:57

cns80 napisał/a:
Ze statystyk wynika że najgorsze jest Lubelskie, a najlepsze warmińsko-mazurskie

Ja z doświadczenia na pierwszym miejscu postawił bym Radom jednak.
Bez urazy.Pozdrawiam RADOMMITSUMANIAKÓW.

i9i - 11-11-2011, 07:31

Po tablicach rejestracyjnych bym stwierdził, że to jednak warszawka jeździ najgorzej i mieszkańcy większych miast (PZ, DW, KR, LU, EL, WA-WZ itp.) ale nie oszukujmy się lwia część tych aut to auta leasingowe i firmowe, także dyskusja o miejscu rejestracji i zachowaniu kierowcy nie ma sensu. Natomiast, takim baranom jak autor tych filmików powinni dawać dożywotni zakaz poruszania się pojazdami mechanicznymi, gdyż jest to typ człowieka nieedukowalnego, nie potrafi przyznać się do błędu i zawsze ma rację i robi wszystko idealnie. EGO to ma że masakra a krytyki nie uznaje.
Krzyzak - 11-11-2011, 13:11

cns80 napisał/a:
Ze statystyk wynika że najgorsze jest Lubelskie

jeszcze raz - zapraszam na Kaszuby - zmienisz zdanie ;)
rejestracje GKA, GKC i GWE = śmierć w oczach
jak był Brzucho, to jeszcze GTC dorzucił :)