Nasze Mi¶ki - 2,5v6
waldi-1 - 08-01-2012, 08:01
siatka jest , tylko ze cos jej nie widac, moze dlatego ze jest czarna i głęboko, w miejscu halogenoow tez jest , mysle gdzies dorwac zaslepki do halogenow od avanca te z podwujnymi halogenami okragłymi, ale narazie nigdzie nima, w miejsce wstawie okragłe dzienne i jakies fajne soczewkowe halogeny , bo te orginały to drogie jak edit, z tyłu zamontowałem tez fajna końcoweczke na tłumik, srodek zmieniam podswietlenie przyciskow na czerwone ale narazie w kilmatroniku mam bardzo słabe i musze gdzies kupic czerwone zarowki, bo diody daja ponktowo i na wyswietlaczu to jednak szpetnie wyglada, przydał by sie tez spojler na tylna klape, no ale narazie to jest kryzys i roboty staneły
Edit: Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem.
Tomek - 08-01-2012, 08:11
waldi-1 napisał/a: | , mysle gdzies dorwac zaslepki do halogenow od avanca te z podwujnymi halogenami okragłymi, ale narazie nigdzie nima |
prędzie kupisz cały halogen
waldi-1 - 08-01-2012, 08:33
na aledrogo widziałem tylko jeden rodzaj halogenow do awanca, czyli ta jedna całosc za szkłem, zastanawia mnie czy one by pasowały do tego zderzaka z podwujnymi halogenami, bo tych halogenow z podwujnymi nigdzie niema
waldi-1 - 08-01-2012, 09:21
waldi-1 napisał/a: | na aledrogo widziałem tylko jeden rodzaj halogenow do awanca, czyli ta jedna całosc za szkłem, zastanawia mnie czy one by pasowały do tego zderzaka z podwujnymi halogenami, bo tych halogenow z podwujnymi nigdzie niema |
mysle tez nad takim cosikiem
http://moto.allegro.pl/sh...item=2032324406
ciekaw tez jestem czy taki halogen by pasował w moj zderzak
http://moto.allegro.pl/ha...1989084236.html
ewentualnie ten
http://moto.allegro.pl/mi...1995919790.html
robertdg - 08-01-2012, 09:28
Żadne z powyższych halogenów nie będ± pasowac
Tomek - 08-01-2012, 10:05
waldi-1 napisał/a: |
na aledrogo widziałem tylko jeden rodzaj halogenow do awanca, czyli ta jedna całosc za szkłem, zastanawia mnie czy one by pasowały do tego zderzaka z podwujnymi halogenami, |
tak będ± pasować
zderzak się niczym nie różni, halogeny można zamiennie stosować
inna sprawa, że ceny takich halogenów powalaj±
te co pokazałe¶ nie będ± pasować wogóle, jeden od elegance, drugi od diesla
waldi-1 - 08-01-2012, 12:07
czyli jak rozumiem, do tego typu zderzaka pasuja tylko dwa rodzaje halogenow, podwujne i ten pojedyńczy, tylko od avanca?
Tomek - 08-01-2012, 12:44
waldi-1 napisał/a: | czyli jak rozumiem, do tego typu zderzaka pasuja tylko dwa rodzaje halogenow, podwujne i ten pojedyńczy, tylko od avanca? |
dokładnie
waldi-1 - 08-01-2012, 13:20
no to teraz sa dwa sposoby na załatanie tych dziur po halogenach, pierwszy wyszukac gdzies takiego samegi i pożyczyc sobie halogenow, drugi to wpadniecie na pomysł co w miejsce tych halogenow wstawić
sveno - 08-01-2012, 13:36
za samo wpadniecie na pomysł nr 1 powinienes dostac bana albo przynajmniej RB....
waldi-1 - 08-01-2012, 13:43
no, niewiedziełem ze same pomysły zartobliwe sa karalne, karalne powinno byc to ze czeci do avanca sa tak drogie, to tak jakby lichwiarstwo
Tomek - 08-01-2012, 13:47
waldi-1 napisał/a: | karalne powinno byc to ze czeci do avanca sa tak drogie, to tak jakby lichwiarstwo |
to jest wolny rynek
chyba nie muszę ci tłumaczyć na czym to polega
co do pomysłu pierwszego to na miasteczku studenckim s± do pożyczenia
sveno - 08-01-2012, 13:50
jakbys tam wstawił ktorakolwiek z emotek: to byłoby potraktowane jako żart, ale też raczej słaby bo nikty z MM nie chciałby zeby jego auto zostało ograbione. Niezrozumielismy sie i tyle. Przepraszam. EOT
sveno - 08-01-2012, 14:00
tomek84 napisał/a: |
co do pomysłu pierwszego to na miasteczku studenckim s± do pożyczenia | wiedziałem ze to napiszesz ale spoko jakby co to wiem gdzie stoi avance z ktorego mozna pozyczyc tylny zderzak, dokładki błotnikow i maske z duzym garbem
robertdg - 08-01-2012, 14:30
waldi-1 napisał/a: | karalne powinno byc to ze czeci do avanca sa tak drogie | To jest brutalna prawda, handlarze kupi± byle gówno i chca na tym zarobic, najlepiej kupić auto za 600zł i sprzedać sama maske za tyle
Co do "pożyczania" powinno być po arabsku, obci±ć ręke która kradła. Niejeden cięzko pracuje na swój dobytek, co innego być Robin Hoodem, a co innego okradać ziomali.
|
|
|