To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - 2,5v6

waldi-1 - 08-01-2012, 08:01

siatka jest , tylko ze cos jej nie widac, moze dlatego ze jest czarna i głęboko, w miejscu halogenoow tez jest , mysle gdzies dorwac zaslepki do halogenow od avanca te z podwujnymi halogenami okragłymi, ale narazie nigdzie nima, w miejsce wstawie okragłe dzienne i jakies fajne soczewkowe halogeny , bo te orginały to drogie jak edit, z tyłu zamontowałem tez fajna końcoweczke na tłumik, srodek zmieniam podswietlenie przyciskow na czerwone ale narazie w kilmatroniku mam bardzo słabe i musze gdzies kupic czerwone zarowki, bo diody daja ponktowo i na wyswietlaczu to jednak szpetnie wyglada, przydał by sie tez spojler na tylna klape, no ale narazie to jest kryzys i roboty staneły

Edit: Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem.

Tomek - 08-01-2012, 08:11

waldi-1 napisał/a:
, mysle gdzies dorwac zaslepki do halogenow od avanca te z podwujnymi halogenami okragłymi, ale narazie nigdzie nima

prędzie kupisz cały halogen

waldi-1 - 08-01-2012, 08:33

na aledrogo widziałem tylko jeden rodzaj halogenow do awanca, czyli ta jedna całosc za szkłem, zastanawia mnie czy one by pasowały do tego zderzaka z podwujnymi halogenami, bo tych halogenow z podwujnymi nigdzie niema
waldi-1 - 08-01-2012, 09:21

waldi-1 napisał/a:
na aledrogo widziałem tylko jeden rodzaj halogenow do awanca, czyli ta jedna całosc za szkłem, zastanawia mnie czy one by pasowały do tego zderzaka z podwujnymi halogenami, bo tych halogenow z podwujnymi nigdzie niema

mysle tez nad takim cosikiem

http://moto.allegro.pl/sh...item=2032324406

ciekaw tez jestem czy taki halogen by pasował w moj zderzak

http://moto.allegro.pl/ha...1989084236.html

ewentualnie ten

http://moto.allegro.pl/mi...1995919790.html

robertdg - 08-01-2012, 09:28

Żadne z powyższych halogenów nie będ± pasowac
Tomek - 08-01-2012, 10:05

waldi-1 napisał/a:

na aledrogo widziałem tylko jeden rodzaj halogenow do awanca, czyli ta jedna całosc za szkłem, zastanawia mnie czy one by pasowały do tego zderzaka z podwujnymi halogenami,

tak będ± pasować
zderzak się niczym nie różni, halogeny można zamiennie stosować
inna sprawa, że ceny takich halogenów powalaj±

te co pokazałe¶ nie będ± pasować wogóle, jeden od elegance, drugi od diesla

waldi-1 - 08-01-2012, 12:07

czyli jak rozumiem, do tego typu zderzaka pasuja tylko dwa rodzaje halogenow, podwujne i ten pojedyńczy, tylko od avanca?
Tomek - 08-01-2012, 12:44

waldi-1 napisał/a:
czyli jak rozumiem, do tego typu zderzaka pasuja tylko dwa rodzaje halogenow, podwujne i ten pojedyńczy, tylko od avanca?

dokładnie

waldi-1 - 08-01-2012, 13:20

no to teraz sa dwa sposoby na załatanie tych dziur po halogenach, pierwszy wyszukac gdzies takiego samegi i pożyczyc sobie halogenow, :mrgreen: drugi to wpadniecie na pomysł co w miejsce tych halogenow wstawić
sveno - 08-01-2012, 13:36

za samo wpadniecie na pomysł nr 1 powinienes dostac bana albo przynajmniej RB.... :(
waldi-1 - 08-01-2012, 13:43

no, niewiedziełem ze same pomysły zartobliwe sa karalne, karalne powinno byc to ze czeci do avanca sa tak drogie, to tak jakby lichwiarstwo
Tomek - 08-01-2012, 13:47

waldi-1 napisał/a:
karalne powinno byc to ze czeci do avanca sa tak drogie, to tak jakby lichwiarstwo

to jest wolny rynek
chyba nie muszę ci tłumaczyć na czym to polega

co do pomysłu pierwszego to na miasteczku studenckim s± do pożyczenia :mrgreen: :mrgreen:

sveno - 08-01-2012, 13:50

jakbys tam wstawił ktorakolwiek z emotek: :biggrin: :twisted: :lol: :D :) to byłoby potraktowane jako żart, ale też raczej słaby bo nikty z MM nie chciałby zeby jego auto zostało ograbione. Niezrozumielismy sie i tyle. Przepraszam. EOT
sveno - 08-01-2012, 14:00

tomek84 napisał/a:

co do pomysłu pierwszego to na miasteczku studenckim s± do pożyczenia :mrgreen: :mrgreen:
wiedziałem ze to napiszesz ;) ale spoko jakby co to wiem gdzie stoi avance z ktorego mozna pozyczyc tylny zderzak, dokładki błotnikow i maske z duzym garbem ;)
robertdg - 08-01-2012, 14:30

waldi-1 napisał/a:
karalne powinno byc to ze czeci do avanca sa tak drogie
To jest brutalna prawda, handlarze kupi± byle gówno i chca na tym zarobic, najlepiej kupić auto za 600zł i sprzedać sama maske za tyle :?

Co do "pożyczania" powinno być po arabsku, obci±ć ręke która kradła. Niejeden cięzko pracuje na swój dobytek, co innego być Robin Hoodem, a co innego okradać ziomali.