Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 Eleg. Zduń. W. 1999, prośba o opinię.
ent - 21-11-2011, 00:25
No właśnie nie, bo w ciągu dnia było to dla mnie oczywiste, a gdy się zorientowałem, że może to inaczej wyglądać było już za późno na wydzwanianie. Jutro o tym porozmawiamy. Zresztą wiem, że kolega sprzedający śledzi temat, więc sam mnie pewnie poinformuje.
Jutro ma być na innych kołach, więc kwestia szumu się wyjaśni.
Był wymieniany dolny wahacz na przodzie, a jutro od rana ma zostać sprawdzona zbieżność, więc w tej kwestii też powinna być klarowność.
Sam trzymam kciuki za efekty.
fj_mike - 21-11-2011, 00:27
ent napisał/a: | Był wymieniany dolny wahacz na przodzie, |
To może być przyczyną delikatnego ściągania. Kwestia korekty zbieżności.
bbandi - 21-11-2011, 14:15
Cytat: | Czy jeżeli auto nie jest zarejestrowane w Polsce tzn., że będę je 'kupował w Niemczech'? W sumie, to chyba nie tutaj powinienem kierować to pytanie..
ent. |
Takie kupowanie "na Niemca" podlega bardzo wysokiej karze grzywny chyba cos ok 5tys zł - jeżeli oczywiście wyjdzie na jaw, wiadomo że jest masa aut zarejestrowanych w ten sposób, urzędy mają jednak prawo nawet zadzwonic do poprzedniego właściciela auta np niemca i spytać z kim podpisywał umowę i wtedy wszystko wychodzi, są to skrajne przypadki ale są.
puszka5 - 23-11-2011, 12:48
Chłopie nie kupuj tej 2 litrówki !!!!!
Ja kupiłem i załowałem, dopiero zona rozbiła 2 litrówke i dopiero teraz jestem zadowolony
TYLKO 2,5 v6 Spala tylko troszke wiecej...polecam !!
Bercik76 - 23-11-2011, 18:39
Puszka dziwny jestes, zona rozbija ci 2 litry a ty sie cieszysz, mi jak by rozbila 0,7 bym byl zly
błyskawica76 - 23-11-2011, 23:32
hehe, to dobre
silversokol - 24-11-2011, 22:24
ent napisał/a: |
Jutro ma być na innych kołach, więc kwestia szumu się wyjaśni.
|
Radze sprawdzic amorki, skoro opony szumią a ma być jutro na innych kolach to cos nie tak.
tzw.efekt wyząbkowanych opon, a co za tym idzie wywalone amorki.
puszka5 - 26-11-2011, 10:11
Bercik76 napisał/a: | Puszka dziwny jestes, zona rozbija ci 2 litry a ty sie cieszysz, mi jak by rozbila 0,7 bym byl zly |
Kupiłem tego 2 litrowego Galanta równoczesnie ze znajomym, który kupił 2,5.
Byłem zadowolony, do czasu az sie przejechałem jego Galem )
Dlatego jak zona zadzwoniła i powiedziała ze jest żle z Miśkiem od razu zapytałem czy nic sie nie stało jej i kolezance i czy to było z jej winy ??
Dwie odmowne odpowiedzi strasznie mnie ucieszyły
Była to okazja do zmiany ...;)
|
|
|