To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 Eleg. Zduń. W. 1999, prośba o opinię.

ent - 21-11-2011, 00:25

No właśnie nie, bo w ciągu dnia było to dla mnie oczywiste, a gdy się zorientowałem, że może to inaczej wyglądać było już za późno na wydzwanianie. Jutro o tym porozmawiamy. Zresztą wiem, że kolega sprzedający śledzi temat, więc sam mnie pewnie poinformuje. ;)

Jutro ma być na innych kołach, więc kwestia szumu się wyjaśni.

Był wymieniany dolny wahacz na przodzie, a jutro od rana ma zostać sprawdzona zbieżność, więc w tej kwestii też powinna być klarowność.

Sam trzymam kciuki za efekty.

fj_mike - 21-11-2011, 00:27

ent napisał/a:
Był wymieniany dolny wahacz na przodzie,

To może być przyczyną delikatnego ściągania. Kwestia korekty zbieżności.

bbandi - 21-11-2011, 14:15

Cytat:
Czy jeżeli auto nie jest zarejestrowane w Polsce tzn., że będę je 'kupował w Niemczech'? W sumie, to chyba nie tutaj powinienem kierować to pytanie.. :)

ent.

Takie kupowanie "na Niemca" podlega bardzo wysokiej karze grzywny chyba cos ok 5tys zł - jeżeli oczywiście wyjdzie na jaw, wiadomo że jest masa aut zarejestrowanych w ten sposób, urzędy mają jednak prawo nawet zadzwonic do poprzedniego właściciela auta np niemca i spytać z kim podpisywał umowę i wtedy wszystko wychodzi, są to skrajne przypadki ale są.

puszka5 - 23-11-2011, 12:48

Chłopie nie kupuj tej 2 litrówki !!!!!
Ja kupiłem i załowałem, dopiero zona rozbiła 2 litrówke i dopiero teraz jestem zadowolony :)
TYLKO 2,5 v6 :D :D Spala tylko troszke wiecej...polecam !!

Bercik76 - 23-11-2011, 18:39

Puszka dziwny jestes, zona rozbija ci 2 litry a ty sie cieszysz, mi jak by rozbila 0,7 bym byl zly :biggrin:
błyskawica76 - 23-11-2011, 23:32

hehe, to dobre :)
silversokol - 24-11-2011, 22:24

ent napisał/a:

Jutro ma być na innych kołach, więc kwestia szumu się wyjaśni.

Radze sprawdzic amorki, skoro opony szumią a ma być jutro na innych kolach to cos nie tak.
tzw.efekt wyząbkowanych opon, a co za tym idzie wywalone amorki.

puszka5 - 26-11-2011, 10:11

Bercik76 napisał/a:
Puszka dziwny jestes, zona rozbija ci 2 litry a ty sie cieszysz, mi jak by rozbila 0,7 bym byl zly :biggrin:

Kupiłem tego 2 litrowego Galanta równoczesnie ze znajomym, który kupił 2,5.
Byłem zadowolony, do czasu az sie przejechałem jego Galem ;) )
Dlatego jak zona zadzwoniła i powiedziała ze jest żle z Miśkiem od razu zapytałem czy nic sie nie stało jej i kolezance i czy to było z jej winy ??
Dwie odmowne odpowiedzi strasznie mnie ucieszyły :D
Była to okazja do zmiany ...;)