To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Galant z 2004 roku jest to możliwe???

wookash83 - 28-11-2011, 20:53

ten bordowy do przeróbki na VR4 ;) heh wyjątkowy model by był ;)
Juiceman - 29-11-2011, 12:44

Na forum Niemieckim znalazłem coś odnośnie zmian dot. galanta ( co Wy na to ? ) Niestety zdjęcia są niewidoczne piszę do moderatora aby to uaktualnił.

Modelu? Booth: 2005

Zmiany w porównaniu do pierwszego liftingu ...

- Całkowicie nowy przód nadwozia z ..

przedłużone maski
poprzedzone duży grill chrom
zmienione reflektory
Nowy przedni zderzak (część 2 kolory)

- Projektowanie panele na bokach (kontynuacja projektu z przodu fartuch)
- Nowe tylnego spoilera

Owczar - 29-11-2011, 15:12

Ale to nie na EU...
Tomek - 29-11-2011, 15:14

nie wiem o co to halo

Czaple napisali, że wg dowodu rejestracyjnego jest 2004, a nie wg VINu
a wiadomo w jaki sposob jest wpisywana data produkcji do dowodu w niemczech, szwajcu ..

Juiceman - 29-11-2011, 15:23

Owczar napisał/a:
Ale to nie na EU...

Ale nawet "zagramanicą" widziałeś zderzak w 2 kolorach ? Przecież taki wynalazek to tylko w L200 i Pajero ;>

fj_mike - 29-11-2011, 15:30

Cytat:
Samochód został wyprodukowany w 2004 roku i nie jest to data pierwszej rejestracji,produkcja 2004 i tak też jest w dowodzie.

tomek84, tym jednoznacznie sugerują, że auto zostało wyprodukowane w 2004r.

Tomek - 29-11-2011, 15:39

fj_mike napisał/a:
Cytat:
Samochód został wyprodukowany w 2004 roku i nie jest to data pierwszej rejestracji,produkcja 2004 i tak też jest w dowodzie.

tomek84, tym jednoznacznie sugerują, że auto zostało wyprodukowane w 2004r.

Kod:

ja w dowodzie mam 1 rej. 2001, produkcja 2001
a po VINie wychodzi 2000

jakbym wystawiał do sprzedaży to napisze:

Kod:

Samochód został wyprodukowany w 2001 roku i nie jest to data pierwszej rejestracji,produkcja 2001 i tak też jest w dowodzie.

[ Dodano: 29-11-2011, 15:43 ]
nie chce mi sie tam dzwonic, ale niech Rebelias zadzwoni i poprosi o VIN
wtedy się okaże co to za perła

fj_mike - 29-11-2011, 15:45

Chodzi mi o to, że umyślnie wprowadzają w błąd. Pomijając fakt nr VIN.
tomek84 napisał/a:
Samochód został wyprodukowany w 2001 roku i nie jest to data pierwszej rejestracji,produkcja 2001 i tak też jest w dowodzie.

Jak by napisać tak, to strzał w kolano:
Cytat:
Samochód został wyprodukowany w 2004 roku i nie jest to data pierwszej rejestracji,produkcja 2004 i tak też jest w dowodzie. Z nr VIN jest to rocznik 2003

:mrgreen:

Rebelias - 30-11-2011, 22:10

tomek84 napisał/a:
nie chce mi sie tam dzwonic, ale niech Rebelias zadzwoni i poprosi o VIN
wtedy się okaże co to za perła

Tomek jakby był w skórze to już bym go dawno obejrzał a może i kupił :P :P Mimo że bardzo ładny to nawet nie chce mi się dzwonic :P

Tomek - 30-11-2011, 22:24

Rebelias napisał/a:

Tomek jakby był w skórze to już bym go dawno obejrzał a może i kupił :P :P Mimo że bardzo ładny to nawet nie chce mi się dzwonic :P

Ty masz takie wymagania, że chyba nigdy nie znajdziesz :mrgreen: :mrgreen:
skóra rzecz nabyta, ja bym nie wybrzydzał
ale moim zdaniem cena zaporowa
za tyle oddałbym Ci mojego, jeszcze Ci pod dom zawiozę i zatankuje 2 baki do pełna

Anonymous - 30-11-2011, 22:29

Juiceman napisał/a:
Na forum Niemieckim znalazłem coś odnośnie zmian dot. galanta ( co Wy na to ? ) Niestety zdjęcia są niewidoczne piszę do moderatora aby to uaktualnił.

Modelu? Booth: 2005

Zmiany w porównaniu do pierwszego liftingu ...

- Całkowicie nowy przód nadwozia z ..

przedłużone maski
poprzedzone duży grill chrom
zmienione reflektory
Nowy przedni zderzak (część 2 kolory)

- Projektowanie panele na bokach (kontynuacja projektu z przodu fartuch)
- Nowe tylnego spoilera

Mówisz o wersji JDM 2.0 GDI? Choć akurat opis mi nie pasuje do Galantów po 2004 roku. ;)

tommyc1 - 01-12-2011, 10:10

Jak dla mnie, ten Szwajcar bardzo fajną ofertą jest, gdybym miał luźne 20tys to bym go już kupował :)
Rebelias - 01-12-2011, 18:01

tomek84 napisał/a:
Ty masz takie wymagania, że chyba nigdy nie znajdziesz :mrgreen: :mrgreen:

No wiesz chce kupić konkretny model żebym mógł sie nim cieszyć przez kilka lat za każdym razem jak siadam za kierownicą:) Także skóra musi być i jeszcze podgrzewana 8) A propo Twojego dawałem Ci propozycje odkupienia od Ciebie to nie bardzo chciałeś się go pozbywac :twisted:

gołąb - 02-12-2011, 07:35

Rebelias napisał/a:
No wiesz chce kupić konkretny model żebym mógł sie nim cieszyć przez kilka lat za każdym razem jak siadam za kierownicą:) Także skóra musi być i jeszcze podgrzewana

Jeśli to rocznik 2003 to nie wiem czy można jeszcze czegoś więcej chcieć...aby nim się cieszyć przez jeszcze kilka lat...
Fotele skórzane można kupić, wiązka i włączniki podgrzewania są, więc jaki problem...
W mojego za dużo zainwestowałem w pakiet startowy i za późno już na sprzedaż, bo jak bym miał do wyboru coś takiego z tego rocznika na dzień kiedy kupowałem swojego, to nawet bym się nie zastanawiał- tylko oczywiście dokładnie już go oglądał i przy ocenie pozytywnej dokładał te 6 tysi i wracał z uśmiechniętą mordą :mrgreen:

Tomek - 02-12-2011, 09:28

Rebelias napisał/a:
A propo Twojego dawałem Ci propozycje odkupienia od Ciebie to nie bardzo chciałeś się go pozbywac :twisted:

nadal nie chce, z prostej przyczyny: sprzedam i co dalej ??

[ Dodano: 02-12-2011, 11:12 ]
poza tym, mój ani automat, ani skóra

za to zanabyłem coś do auta, choć sam nie wiem czy wykorzystam