To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Toycia Andrzej nowa podopieczna Wszyca :P

Wszyc - 02-12-2011, 20:55

Jako drugie lub trzecie auto jak już mi chodziło :P
rosomak1983 - 03-12-2011, 13:46

jak tak lubisz toyoty to lepiej cos takiego kup
http://otomoto.pl/toyota-...-C21604899.html

Wszyc - 03-12-2011, 14:30

nie no nie trzeba pewnie że bym wolał ale tanie wozidełko bym wolał jako drugie w które bym wielce nie inwestował po prostu żeby było :P

Toyotka na zimnym dość średnio odpala jak dla mnie długo trzeba kręcić więc siadam przed książką i próbuje zgłębić moją "czarną magie motoryzacji" (czyt. budowę i regulacje gaźnika) :)

I przy okazji założę zaraz konto kumplowi na MM właścicielowi Andrzeja :P

U nas motyw z Andrzejem dodatkowo jest jeszcze bardziej zabawny bo zaczął się na uczelni jak się jeszcze na pierwszym semestrze nikt nie znał to wołaliśmy do siebie wszyscy Andrzej :P i prowadzący jak kogoś pytał o imię to zawsze chórem z reszty grupy leciało "Andrzej!" :P

a co do Toyot ogólnie to moja ulubiona marka na świecie :mrgreen:

rosomak1983 - 03-12-2011, 15:44

Wszyc napisał/a:
Toyotka na zimnym dość średnio odpala jak dla mnie długo trzeba kręcić

mozliwe tez ze słaba kompresja. Mierzyliscie ja przed zakupem?
Albo rzeczywiscie gaznik. Ogolnie nie było nic chociaz na jednopunkcie :P :P :P

toyoty fajne ale jakos wiekszosc jest stylistyczna kupa... Mnie jakos nie pociagaja :P :P :P

Wszyc - 03-12-2011, 16:10

heh powód może być bardziej śmieszny :P kazałem koledze przełączać na benzynę przed zakończeniem jazdy :P by w gaźniku nie zostawało nic z LPG i zobaczymy :P czuję że to może być problem hehe :)
Zielu - 03-12-2011, 20:04

Wszyc napisał/a:
U nas motyw z Andrzejem dodatkowo jest jeszcze bardziej zabawny bo zaczął się na uczelni jak się jeszcze na pierwszym semestrze nikt nie znał to wołaliśmy do siebie wszyscy Andrzej :P i prowadzący jak kogoś pytał o imię to zawsze chórem z reszty grupy leciało "Andrzej!" :P

Z tego co widzę akcja "Andrzej" jest ogólnopolska i wszystkim znana :P

Wszyc - 05-12-2011, 00:15

Z Toyotką była książka sam naprawiam z tyłu jest parę zapisków poprzednich właścicieli

26.10.2005 Wymiana oleju i świec Olej Castrol GTX3 150tyś km równo to ostatnia wzmianka o wymianie oleju jest jeszcze poniżej zapis 184.450km ale nie napisane czy wtedy olej wymieniony czy co mam nadzieję że tak :D

W każdym bądź razie dostanie nowy olej pewnie w nowym roku :)

A tu fotka Andrzeja od dołu :)

Zielu - 05-12-2011, 00:41

Ładnie się Andrzej trzyma :)
baniak77 - 01-01-2012, 12:44

bardzo przyzwoity andrzej, mimo wieku trzyma się dobrze ;)
Wszyc - 02-01-2012, 23:05

Przez zimę ciężko będzie ze zrobieniem czego kol wiek przy niej i z fotkami tylko się olej wymieni pewnie bo kolega jeździ nią co dzień do roboty :P zacznie się robić cieplej to przerzuci się na motor to się trochę może przy Andrzeju zrobi trzymajcie kciuki za ciepłą zimę by sól nie zjadła nadkoli do wiosny :P
Krzyzak - 03-01-2012, 06:51

Wszyc napisał/a:
Przez zimę

no to działaj póki jest jesień jeszcze ;)

Wszyc - 28-01-2012, 18:52

Miałem znów przyjemność jechać Andrzejem ehh jak tam skrzynia biegów chodzi lepiej niż w nowych samochodach z fabryki :D miodzio :) Impreza STi 2008 wymięka jak dla mnie przy tym aucie :P

Ale cholera jechałem całą drogę na oślep bo nie mogłem znaleźć spryskiwaczy przedniej szyby xD machałem wszystkim na wszystkie strony i nie znalazłem xD

Marcin-Krak - 28-01-2012, 19:42

Trzeba było dolać płynu do spryskiwaczy :D
Wszyc - 28-01-2012, 19:59

nie no płyn był bo kolega jechał w jedną stronę i pryskał ja wracałem sam autem i już nie mogłem znaleźć przycisku pokrętła do tego :D do przod ani do tyłu ta od wycieraczek wajcha nie chodzi w ogóle :P

muszę się go spytać gdzie on to wyczaił :D

Maretzky85 - 29-01-2012, 14:38

Guzik w prawej manetce :P