[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A/W 2.5] Misiek nie odpala po wymianie ecu
Owczar - 21-12-2011, 00:07
No właśnie, czy na pewno są zwierane dobre piny?
Wiele osób myli bo patrzy od drugiej strony na kostkę.
Joanna_W8 - 23-12-2011, 17:44
Witam ponownie koledzy
Już działa
Wystarczyło podmienić wszystkie ECU włącznie z tym od immo i zapalił na dotyk teraz tylko wymiana 3 zamków ,bo teraz mam inny kluczyk do drzwi a inny do stacyjki,ale to już po świętach. Dziękuje Wam za pomoc!!!!!!
I ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ!!!!!! I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO!!!!!!!
Mr_Azathoth - 23-12-2011, 20:33
hej
Misiek padl (niechce zakladac podobnbego tematu misiek nie odpala).
Wczoraj jezdzil OK dzisiaj wyjechalem spod domu i obroty zaczely strasznie spadac, jak chodzil na biegu jalowym bylo okolo 1000, jak tylko dotknolem gaz spadly do zera i zgasl.
Na jedynce przejechalem kilkadziesiat metrow, zgasl i nie zapalil juz.
Aku sie troche rozladowal podpiety kablami z drugiego samochodu podladowal sie troche, w momencie wlaczenia zaplonu ladnie kreci ale nie zapala.
Tak jak by nie dostawal paliwa (paliwo jest w baku, nawet dolalem 5 mitrow z karnistra).
Co mam sprawdzic? Kiedys mialem podobny problem pomoglo wyczyszczenie silniczka krokowego, ale to bylo jakies pol roku temu.
A tu jest film zeby bylo ladniej wyjasnione:
FILM YT
I jeszcze jeden
LINK2
jutro rano odkrece znow krokowy i wyczyszcze kiedys pomoglo. Co jeszcze moge zrobic sprawdzic?
pepi - 27-12-2011, 11:06
Cześć
Joanna_W8 – nie wymrugasz nic. Musiałaś czegoś nie wymienić - ale to już i tak pozamiatane
Imo zablokowali ci ecu - miałem kiedys taki przypadek i ściągnięty zostali soft z tego poprzedniego ecu i wgrany na nowe
W 2 przypadku można się wpiąć i wyłączyć w ecu imo – i tez odpali
Musiałabyś zapytać w okolicy czy jest jakiś ktos kto zczyta ci soft ze starego ecu i wgra na nowe albo czy do tego co masz niech się podepnie i ci wyłączy imo
Pozdrawiam
|
|
|