Małopolskie - Pierwszy spot w Nowym Roku
Wojciech Bogacz - 07-01-2012, 16:54
Jackall napisał/a: | ps. przyjedziesz Galantem? bo chciałbym na żywo zobaczyć E88A |
To zobaczysz
wojzi - 07-01-2012, 21:24
Wygląda na to, że razem z Wielkopolska rozpoczęliśmy sezon spotów.
Jak zwykle miło było się spotkać. Mam nadzieję, że następnym razem więcej nas da radę. Zwłaszcza, że Jackall proponował spotkanko jeszcze przed Wierhomlą.
Tomek - 07-01-2012, 21:33
Dziekuje wszystkim za miłe spotkanko.
Popieram - trzeba to powtórzyć
co do Wierchomli, to proponuje zajrzeć do tematu o Wierchomli w dziale Zloty-Spoty
już całkiem spora grupka się zebrała
Marcin-Krak - 07-01-2012, 21:47
Nudy były
Nikt nikomu nie schował anteny
Wojciech Bogacz - 07-01-2012, 22:14
Marcin-Krak napisał/a: | Nudy były
Nikt nikomu nie schował anteny |
Nowy chyba jestem w tym temacie bo nie mam pojęcia o co biega z tym chowaniem anteny Moje życzenie się jednak spełniło i spadł obfity śnieg... ciekawe ile jutro go zostanie.. Zamówcie mróz !!!
Marcin-Krak - 07-01-2012, 22:16
Wojtku, ja nie wiem co Ty jadłeś na tym spocie - ale tak szybko na Antarktydę raczej byś nie dotarł skąd i gdzie ten śnieg ?
Wojciech Bogacz - 09-01-2012, 00:05
Marcin-Krak napisał/a: | skąd i gdzie ten śnieg ? |
Gdzie - w zasadzie to zaczął się jakieś 40km od Krakowa - taki solidny - a skąd - pojęcia nie mam ale jakoś tak z boku zacinało
wojzi - 09-01-2012, 07:42
Krótkie sprawozdanie ze spota jest już na blogu: http://mojmisiek.blogspot...y-pierwsi.html. W wolnym czasie wrzucę jeszcze na stronę. Szkoda, że tym razem nikt nie robił zdjęć. W sumie E88 chyba, żeśmy jesze nie mieli na spotach.
Wojciech Bogacz - 09-01-2012, 15:55
wojzi napisał/a: | Szkoda, że tym razem nikt nie robił zdjęć |
To może się zaaranżować następnym razem - a jak chcecie E88A obejrzeć to nie ma sprawy ) Tylko więcej światła by się przydało - ale wtedy muszę autko lepiej umyć hehe
Jackall - 09-01-2012, 17:27
wojzi napisał/a: | Szkoda, że tym razem nikt nie robił zdjęć | Było już zbyt ciemno a i czasu miałem niewiele, jak bym się zabrał za zdjęcia to Aga by mnie dopiero prześwięciła
wojzi napisał/a: | W sumie E88 chyba, żeśmy jesze nie mieli na spotach. | Napewno 88 nie było za mojej kadencji, ba E5 ogólnie trudno trafić w klubie bo wszyscy się kochają w rekinach
Wojciech Bogacz napisał/a: | jak chcecie E88A obejrzeć to nie ma sprawy | Chcemy, chcemy
wojzi - 09-01-2012, 18:00
Jackall napisał/a: | Wojciech Bogacz napisał/a:
jak chcecie E88A obejrzeć to nie ma sprawy
Chcemy, chcemy |
Potwierdzam
Marcin-Krak - 09-01-2012, 19:56
Jackall napisał/a: | W sumie E88 chyba, żeśmy jesze nie mieli na spotach.
Napewno 88 nie było za mojej kadencji, ba E5 ogólnie trudno trafić w klubie bo wszyscy się kochają w rekinach |
Kiedyś z tego co pamiętam był
Ja tam rekinów nie kocham - wolę Toyoty, VW nawet BMW - ale przede wszystkim Mazdy
Kiedy następnego organizujemy spota ?
Rebelias - 09-01-2012, 20:50
Jak już o Mercach, BMW i VW zaczynacie tu wygadywać to znaczy że coś złego zaczeło się dziać na forum
wojzi - 09-01-2012, 20:54
Rebelias napisał/a: | Jak już o Mercach, BMW i VW zaczynacie tu wygadywać to znaczy że coś złego zaczeło się dziać na forum |
No żebym nie musiał interweniować
sieegurd - 09-01-2012, 21:34
wojzi napisał/a: | Rebelias napisał/a: | Jak już o Mercach, BMW i VW zaczynacie tu wygadywać to znaczy że coś złego zaczeło się dziać na forum |
No żebym nie musiał interweniować |
Powiało grozą
|
|
|