Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] Najlepszy Tuning Cari
sniegu - 07-01-2012, 10:46
brak czerwonego podświetlenia:)
alvaro69 napisał/a: | najlepszy tuning to gleba,fajny kapec ,przyciemnione szybki (wszystkie z atestem) i oczywiscie wydeszek. mozesz wrzucic sobie strobo w lampki |
strobo???
Żarcik taki tak?
zawiechy nie obniżam bo czasami muszę w teren wjechać nad rzekę lub coś takiego.
wszystkich szyb nie przyciemnisz tylko tył bo stracisz dowód albo będziesz zdzierać folię przy panach funkcjonariuszach
racenty napisał/a: | Proponuje tak:
- fotele skóra z cari polift/volvo s40
- obszycie kierownicy skóra (w galu/cari polifcie jest fajna nie ta drewniana)
- carbon 3m na plastik zegarów<ten w środku>, oraz na konsole
- okrągłe lampy do jazdy dziennej w ori miejsce pod przeciwmgielne przednie
- końcówka wydechu jakaś logiczna
- sprężyny eibach -3cm
- silnik 2.0 150km z gala:P
To bym zrobił u siebie gdyby nie brak $$ |
1 musiałbym zmieniać sterownik poduszek bo mam 4 a w volvo bo te fotele wchodzą w grę miały poduchy mechanicznie uwalniane.
2 yyy i po co??? nie widzę sensu przynajmniej u Mnie
3 żadnych oklein carbon lub czegos takiego zalatuje Mi to wieś wagenem a tego nie przetrawię
4 myślałem nad tym i byłem już mocno zdecydowany ale w sumię mało jeżdżę a dwa jak to ktoś na forum napisał to na siłe odmładnianie auta.
5 jak najbardziej wchodzi w grę szeroka na 15 cm bron boże dwururka
6 nie kładę na ziemię bo muszę jechać czasami nad rzekę lub coś takiego
7 poważnie zastanawiam się nad 1.8 Cari MSX tylko trzeba to znaleźć
alvaro69 - 07-01-2012, 11:10
przyciemnisz wszyskie prócz szyby czołowej tylko delikatnie bo szybka musi miec 75% przepuszczalnosci swiatła . a moze jakis rost style?
Hugo - 07-01-2012, 11:31
sniegu napisał/a: | http://allegro.pl/mitsu-c...2036345086.html | Też jest fajna.
Saqu - 07-01-2012, 12:38
alvaro69 napisał/a: | przyciemnisz wszyskie prócz szyby czołowej tylko delikatnie bo szybka musi miec 75% przepuszczalnosci swiatła |
boczne przednie są fabryczne przyciemnione w takim stopniu, że jak byś nakleił nawet najlżejszą folię to i tak przekroczy normę, musiał byś totalnie białą szybę kupować i ją przyciemniać
szuwar - 07-01-2012, 22:59
jak dla mnie bomba, delikatnie i spektakularnie zarazem, nie przesadzone ....
patriotazz - 07-01-2012, 23:32
Niestety link nie działa.Powiem szczerze że przedni zderzaczek który mam jest nawet fajny bo nie jest ani zbyt niski i ani zbyt wulgarny, że tak ujme dodaje szyku ale gusta są różne:)
A propo Carismy MSX, jest do sprzedania pod Warszawą, czarna 97r. benzyna cena 6500zł
sniegu - 08-01-2012, 10:56
o takim body kicie rozmawiamy
tylko nurtuje mnie jedno pytanie 2 zdjęcie co jeżeli będzie trzeba kogoś scholować???
to ta dokładka może się połamać
patriotazz pokaż swój zderzak
patriotazz - 08-01-2012, 11:14
fajnie wygląda, no faktycznie mógłby być problem z holowaniem kogoś ale dla polaka nie ma rzeczy niemożliwych
Edit mkm: Poprawa fotki.
sniegu - 08-01-2012, 11:35
oj nie napewno nie taki zderzak ta oryginalna dokładka wchodzi w grę
patriotazz - 08-01-2012, 11:40
Ja swoją Cari kupiłem już z takim zderzakiem więc go nie ruszam ale jeśli miałbym oryginalny zderzak to równiez dokładka wchodziłaby w gre.Na tył zapewne nałoże dokładke tylko ale narazie jest po kolizji i niema wcale zderzaka:)
Saqu - 08-01-2012, 12:27
ta przednia dokładka w srebrnej cari wychodziła chyba jako ori w wersji msx
sniegu napisał/a: | co jeżeli będzie trzeba kogoś scholować??? |
peszunio
przednia dokładka też Ci ograniczy możliwość ciągania Twojej fury,
patriotazz - 08-01-2012, 12:33
czyli albo fajny wygląd z dokładkami i tylko laweta albo standard i śmigamy na lince, aby jak najrzadziej.
hessboll2 - 08-01-2012, 13:15
Panowie o czym wy rozmawiacie co ty robisz za holownik hehe jak masz taki body kit to jak ktos mowi stary zcholuj mnie!.. a ty na to nie no stary nie moge mam body kit kory mi to uniemozliwia hehehe niezła fazka ........ a dokładka great:) jak taka załozysz daj fotki:)
Saqu - 08-01-2012, 13:18
trzeba się na coś zdecydować, albo gleba i stajemy daleko od domu i jeździmy po woli po mieście omijając większość pułapek albo off-road i jedziemy wszędzie tak samo z dokładkami
misiek2410 - 08-01-2012, 14:14
ja mam podobny bodykit do tego srebnego i jeżdżę wszędzie tak samo... no nie licząc progów spowalniających im się niz raczej nie dzieje a przednia dokładka staje się problemem jak trzeba gdzieś zaparkować a pojawia się krawężnik wyższy niż 9cm z tym że ja mam lekko zglebione autko:)
|
|
|