To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance Trzebiel 2000r opinia

kamil.ekonom - 13-01-2012, 11:37

Dla sprostowania dodam, że ten ktoś co napisał mi info w sprawie tego auta, podał, że poleca kupić u nich (chłopaków z Czapli), bo sam kupił, tylko odradzał ten konkretny egzemplarz...
draco09 - 13-01-2012, 13:37

kamil.ekonom napisał/a:
Dla sprostowania dodam, że ten ktoś co napisał mi info w sprawie tego auta, podał, że poleca kupić u nich (chłopaków z Czapli), bo sam kupił, tylko odradzał ten konkretny egzemplarz...

A chociaż konkretnie to argumentował?

galsport98 - 13-01-2012, 13:39

witam ... jestem jednym z wielu którzy kupili od "chłopaków z czapli" i jestem zadowolony GRUDZIEŃ 2011 !!! wczoraj gdy dzwoniłeś mateusz był za granicą po kolejnego gala i pewnie dlatego nie odbierał - wiem bo wczoraj ok. 12.00 byłem "przelotem" w czaplach ... kolega szklarz ma 100% racji ONI oprócz tego gala mają coś jeszcze co cię zainteresuje i możesz być pewny że wyjazd nie będzie chybiony... u nich nie kupisz okazyjnie ale Oni nawet w opisie aut to zaznaczają !!! ale na pewno znajdziesz gala w "niezłym" stanie po którego warto było przyjechać !!! ale wcześnie DZWOŃ i PYTAJ !!!...POWODZENIA
marcin152 - 13-01-2012, 13:42

Opinie odnośnie tego auta autorowi przesłałem ja. Czemu nie publicznie nie wiem po prostu wysłałem mu na priv. Intencji złych nie miałem wcale nie chciałem nikogo zniechęcać do zakupu. Byłem w czapli przed sylwestrem oglądać dwa gale, jeden srebrny drugi właśnie ten powyżej granatowy. Do granatowego wsiadł pierwszy mój Ojciec i po krótkiej jeździe stwierdził że idziemy oglądać tego drugiego. Powód ? Słabe hamulce pradwopodobnie klocki do wymiany, jedynka i wsteczny ciężko wchodziły, auto ściągało na prawą stronę, miejscami wychodziła rdza, nadkola do zrobienia, lewarek od skrzyni biegów nie odbijał. Także trochę trzeba do niego dołożyć. Ja kupiłem od nich innego i jestem zadowolony. Ogólnie kamil.ekonom uważam że warto do czapli jechać, bo wybór duży. Jak nie ten to zawsze możesz wybrać sobie innego :)
Anonymous - 13-01-2012, 14:41

marcin152, nie jestem pewien ale wydaje mi się że tamta sztuka którą oglądałeś to inne auto, chociaż by ze względu na cenę pamiętam że było w czaplach właśnie auto które z wyglądu identyczne ale cena dużo niższa.
marcin152 - 13-01-2012, 14:53

Nie to na bank to samo auto jestem tego pewien ponieważ interesował mnie Avance lub Sport w manualu to mieli dla mnie dwie sztuki srebrnego którego kupiłem i właśnie tego granatowego. Obydwa stały na allegro. A jak zajechałem do nich to granatowy był tylko jeden nie mieli na stanie innego w takim kolorze. Zresztą pamiętam że auto miało zadrapanie po prawej stronie z tylu na łączeniu zderzaka z karoserią i tam już wchodziła rdza. I jak się dokładnie przyjrzysz na zdjęciu widać właśnie taką mała rudą plamkę. Ledwo widoczna ale jest. Poza tym jestem w stanie poznać auto które oglądałem :)

[ Dodano: 13-01-2012, 14:55 ]
A co do ceny to w rozmowie telefonicznej za obydwa wołali mniej niż stoi na allegro

Anonymous - 13-01-2012, 15:20

marcin152, w takim razie trzeba było od razu pisać w temacie bo tak to taka konspira wyszła ;) :P P
marcin152 - 13-01-2012, 15:21

W sumie racja następnym razem się poprawie :)
robertdg - 13-01-2012, 20:09

W trzebielu czy w czaplach jezeli to jakaś różnica :P kupujesz auto na fakture, nawet zarejestrowane jeżeli sobie tego życzysz. Wystarczy zadzwonić i zapytać o takie rzeczy
pitbu77 - 14-01-2012, 16:43

marcin152, przyznaj się lepiej, że chciałeś tego Gala dla siebie :P i zrobiłeś mu złą opinię żeby zniechęcić kupującą konkurencję ;)
marcin152 - 14-01-2012, 17:20

pitbu77 jakbyś przeczytał dokładnie to co pisałem wyżej to zauważyłbyś że kupiłem od chłopaków z czapli innego galanta :)
pitbu77 - 14-01-2012, 19:08

marcin152, a na żartach się znasz? :P
draco09 - 14-01-2012, 22:10

kamil.ekonom gratuluję zakupu i refleksu ;-)
marcin152 - 15-01-2012, 11:01

pitbu77 Dobra ok przyznaję się :) Kupiłem jednego i spodobał mi się tak że teraz chce mieć dwa :D
kamil.ekonom - 15-01-2012, 11:44

Potwierdzam - kupiłem ten egzemplarz i póki co mogę spokojnie stwierdzić, że opłacało się jechać do chłopaków :thumbright: Szerszą opinię dodam po kilku miesiącach użytkowania :wink:

W każdym razie pierwsze wrażenie pozytywne, podejście do klienta bardzo dobre - ogólnie miło, można pogadać i herbaty się napić :P

Pozdrowienia dla chłopaków :)