Nasze Miśki - COLT C52 USA
jerzyk1 - 04-03-2012, 16:37
mkm napisał/a: | Jak chcesz halogeny to popatrzyłbym za ori atrapą z halogenami. |
a jak to wyglada?
co do zderzaka to z checia bym pozbyl sie przedniej rejestracji
mkm - 04-03-2012, 17:24
czubekxx - 04-03-2012, 18:18
atrapa już dawno sprzedana....też na taką polowałem:)
Zielu - 04-03-2012, 18:34
Zostań przy zderzaku USDM, jest naprawdę fajny. Gdzieś na allegro widziałem Lancera na części z oem dokładką, myślę że by idealnie pasowała jeśli chcesz już coś koniecznie zmieniać
jerzyk1 - 04-03-2012, 23:07
Zielu napisał/a: | Zostań przy zderzaku USDM, jest naprawdę fajny. Gdzieś na allegro widziałem Lancera na części z oem dokładką, myślę że by idealnie pasowała jeśli chcesz już coś koniecznie zmieniać |
Nie wiem jak takowa dokladka wyglada ale bede uwaznie szukac
Przod własnie nie za bardzo mi sie podoba i chce cos zmienic
Grill z halogenami znalazlem i chyba bede go wciagal bo podoba mi sie taki
mysle tez o przyciemnieniu kierunkow z przodu (tych w zderzaku)
jerzyk1 - 01-04-2012, 22:34
Colcik dostal nowe amory i sprezyny obnizajace na tyl, jak i alufelgi ENZO.
W najblizszych planach strzelenie kilku zdjec jakis ładnych i obnizenie przodu. Nie wykluczone ze obnizenie jeszcze tylu bo troche za wysoko jest
Na majówke zabieram sie za robienie el. szyb i lusterek, przyciemnie szyby z przodu i wrzuce glosniki w drzwi.
Foty
tutaj dobrze felge widac
jerzyk1 - 26-05-2013, 19:44
troche zapomniałem o temacie także troche aktualizacji:
zostało zrobione:
- wymieniny kompletny rozrzad i paski klinowe
- repraturki tylnych nadkoli
- wstawiony nowy wydech od katalizatora do końca
- Załozone obnizajace sprezyny -40mm
- Doszły alufelgi Alulline turbine (15cali na 7 szerokosci)-felgi wypiaskowalem i pomalowalem proszkowo
- w tym tygodniu przeprowadzilem mały remont lakierniczy, pozbywanie sie małych ognisk rdzy i malowanko
- przedni zderzak zostal wyszpachlowany i pomalowany- ktos musial mnie stuknac na parkingu bo aż rejestracja na ziemi sie znalazla
- dodana chromowana listwa w zderzaki i bocznye listwy
Aktualne fotki pstrykniete dzisiaj niestety pogoda nie sprzyjała
jak pogoda sie porawi to wybiore sie na jakaś sesje
czekam na wasze opinie
Drzemacz - 26-05-2013, 20:08
Piękny ten colt tylko ten znaczek transformersów kuje w oczy ja stawiam na oryginal.
Zdecydowanie dużym plusem jest ten felunek naprawde daje rade jako całość,
fajnie że nie straciłeś zapału do utrzymania colta w tak dobrym stanie bo o perełki trzeba dbać
jerzyk1 - 26-05-2013, 21:45
Drzemacz napisał/a: | Piękny ten colt tylko ten znaczek transformersów kuje w oczy ja stawiam na oryginal.
|
co do znaczka moj colt przez najomych ze wzgledu na pasy jest nazywany własnie transformersem a ze znaczek orginalny sie połamał to narazie mam taki
Drzemacz napisał/a: | fajnie że nie straciłeś zapału do utrzymania colta w tak dobrym stanie bo o perełki trzeba dbać
|
jest cichy plan by za rok colta zerejestrowac jako zabytek i wstawic do garazu i zrobic pełna renowacje auta.Ale wiadomo jak jest plany planami a czas pokaże jak bedzie
Hugo - 26-05-2013, 22:22
Ale cudeńko, nie chcesz sprzedać?
jerzyk1 - 05-06-2013, 15:16
Hugo napisał/a: | Ale cudeńko, nie chcesz sprzedać? |
Jak bym chciał go sprzedac to kupca juz mam a jest nim były właściciel
W piątek robie polerke lakieru na 2 albo 3 pasty- zobaczymy jak bedzie szło. W sobote o ile pogoda dopisze popstrykam kilka zdjec bo miejsce juz mam obczajone
jerzyk1 - 16-06-2013, 00:24
korzystajac z soboty i sprawnego aparatku strzeliłem kilka fotek
z ciekawostek dodam ze tylna rejestracja jest orginalna na ktorej colt przyjechal z ameryki
Roy - 18-06-2013, 12:34
Przyjemny colt.
Ciemne szyby + brak zdjęć wnętrza - czy masz syf, że nie pokażesz ?
jerzyk1 - 19-06-2013, 13:07
jakoś zawsze zapominam by zrobic foty wnetrza
poza tym wnetrze malo ciekawe jak narazie
jerzyk1 - 03-10-2013, 20:11
Mam problem .Zalozone jest nowe sprzeglo, nowy wysprzeglik i nowa pompa. Sprzegło odpowietrzone na 100%. Problem jest taki ze sprzeglo raz dziala raz nie. Jak wrzuce wsteczny i pedał mam wcisniety to auto i tak jedzie. Podejrzewam docisk ale zobaczylem ze wysprzeglik krzywo "siedzi". Czy to moze być przyczyna takiego dziwnego zachowania? Wrzucam foty jak to wyglada (zdjecia robione starym sprzegłem)
|
|
|