Zloty i Spoty - KONKURSY ZLOTOWE 2012
Misiek :) - 09-04-2012, 13:11
oki, Dart ma pierwszeństwo.
Proszę o uzupełnienie co potrzeba od organizatorów. Jeśli np tarcze i rzutki sami zapewniacie to można napisać że sami, a jeśli organizator ma zapewnić to musi być wyraźnie napisane.
Morfi - 09-04-2012, 13:23
Misiek , Zapewniamy chyba o to w tym chodziło. Że konkursami zajmuja sie w 100% regiony, prócz nagród
Misiek :) - 09-04-2012, 16:20
Miało nie być dyskusji
Tak, teoretycznie powinni zapewnić organizatorzy konkretnych konkursów. Jeśli są kłopotry to My jako organizatorzy zlotu możemy pomóc.
Sądzę, że np l200 do slalomu jaki był w tym roku nie zapewnilibyście, tylko był załatwiony z MMC
Dyplomy i nagrody zapewniam ja z ręki organizatorów. Z tego też powodu potrzebuje ilość zespołów (też do zaplanowania czasu i rozłożenia konkursów w czasoprzestrzenii) oraz abym wiedział ile jakich medali/wyróżnień przygotować
yaro1976 - 16-04-2012, 17:54
Łódzkie zgłasza taki konkurs :
- zadanie: slalom rowerem trzymając kierownicę jednorącz, w drugiej ręce kubek z płynem (woda, piwo, kto co lubi), kubek trzymany z boku kubka,
- wymagania: plac powiedzmy 20m szeroki na 2m, pachołki (lub inne przeszkody do omijania, mogą być puszki, kubki lub piękne hostessy), ochraniacze na piszczele, kask, rower mój,
- kryteria oceny wygranej: czas przejazdu jest mierzony + na starcie zaznaczany jest poziom płynu w kubku, za każdy rozlany cm dodawana sekunda do czasu, wygrywa najszybszy, podparcie się lub wylanie całego płynu = dziękujemy,
- obsługa: starter, czasowstrzymywacz, zapisujący - 3 osoby, jeżeli moi współmieszkańcy zlotowi się nie wykruszą to obsłużymy ten konkurs we własnym zakresie,
- medale: I, II, III miejsca medalowe, ewentualnie jakiś dyplom dla 1szej dziesiątki
Misiek :) - 01-05-2012, 22:05
Zamykam temat. Po weryfikacji konkursów przez reszte organizatorów powiadomię w niedługim terminie
[ Dodano: 01-05-2012, 22:21 ]
Następujące konkursy zakwalifikowały się do drugiego etapu
region śląski
- DART
- Kategoria kobiet i mężczyzn 6 medali
- indywidualnie
- 3m na 2m i ściana do powieszenia tablicy
Lubelskie
Lubelskie - konkurs z wykorzystaniem alko-gogli (trzeba wyjaśnić kilka spraw aby konkurs poszedł dalej)
Mazowieckie
myślę że rozpoznawanie części po omacku
Częstochowskie
-streetball (zespoły 3osobowe)
-konkurs rzutów osobistych panie i panowie.
Łódzkie zgłasza taki konkurs :
- zadanie: slalom rowerem trzymając kierownicę jednorącz, w drugiej ręce kubek z płynem (woda, piwo, kto co lubi), kubek trzymany z boku kubka,
- wymagania: plac powiedzmy 20m szeroki na 2m, pachołki (lub inne przeszkody do omijania, mogą być puszki, kubki lub piękne hostessy), ochraniacze na piszczele, kask, rower mój,
- kryteria oceny wygranej: czas przejazdu jest mierzony + na starcie zaznaczany jest poziom płynu w kubku, za każdy rozlany cm dodawana sekunda do czasu, wygrywa najszybszy, podparcie się lub wylanie całego płynu = dziękujemy,
- obsługa: starter, czasowstrzymywacz, zapisujący - 3 osoby, jeżeli moi współmieszkańcy zlotowi się nie wykruszą to obsłużymy ten konkurs we własnym zakresie,
- medale: I, II, III miejsca medalowe, ewentualnie jakiś dyplom dla 1szej dziesiątki
|
|
|