Off Topic - urlop w Zakopanem
szpala85 - 15-02-2012, 18:20
i miejsce zarezerwowane dzięki fenix872, rzeczywiście wszystko bez problemowo załatwione nic tylko jechać
JCH, nie no Szklarska i Karpacz to jeszcze OK jak będziesz na górze to popatrz w dół , zobaczysz dziwną miejscowość opatulaną górami to właśnie "dziura"
fenix872 - 18-02-2012, 17:15
cieszę się że mogłem pomóc:) napisz jak Ci się podobało. pozdro
szpala85 - 26-02-2012, 16:36
wróciłem ...
Bardzo dziękuję za polecenie fenix872, miejsce naprawdę OK wszystko taj jak chciałem ,apartamencik 2 piętrowy nowocześnie wyposażony , do centrum blisko , do sklepu po piwko blisko i do jakiś jadłodalni też blisko .....
sam właściciel (młody człowiek) podjechał niebieską Subaru Imprezą z klatką w środku , wiedziałem że się dogadamy
ps. bardzo mi się podobało i najważniejsze że odpocząłem następnym razem jak będę tam jechał to wezmę ze sobą narty i moją gwiazdę nauczę jeździć na nartach bo stoków tam od zarypania
halbog - 26-02-2012, 20:34
szpala85 napisał/a: | bo stoków tam od zarypania | - jak to w górach, panie . To jak naładowałeś akumulatory, to teraz do ro...
Pozdrawiam
Bogdan
szpala85 - 26-02-2012, 20:47
szczerze ..... ..... tak mi się nie chce do roboty wracać .... ten tydzień urlopu naprawdę mnie rozbestwił .... szkoda że nie prędko to się powtórzy
halbog - 27-02-2012, 16:11
Planujemy urlop w Tatrach w drugiej połowie sierpnia. Już się nie mogę doczekać, jedziemy tam w trzy pary, tak, że jedni wędrują, a drudzy zajmują się pociechami, a drugiego dnia abarotno .
Pozdrawiam
Bogdan
Arktic - 04-03-2012, 11:16
Witam byłem w Zakopcu jakieś 3 lata temu w pensjonacie/hoteliku nie wiem jak to nazwać który nazywa się Tatra House ośrodek znajduje się w Zakopcu na krzeptówkach (to o ile dobrze pamietam osiedle) fajna atmosfera, dobre jedzenie ceny też nie były wygórowane ale byłem we wrześniu więc nie wie jak w sezonie.
link do strony: http://www.krzeptowki.pl/cennik_zakopane.html
Pozdrawiam.
p.s. Zapomniałem napisać ,że z okna (mieszkalem na samej górze) miałem przepiękny widok na Giewont i inne kamyczki
yalook - 05-03-2012, 14:31
Arktic napisał/a: | byłem we wrześniu więc nie wie jak w sezonie. | Wrzesień w Zakopanem to środek sezonu
akbi - 05-03-2012, 16:17
yalook napisał/a: | Wrzesień w Zakopanem to środek sezonu |
no nie zupełnie ... zdecydowanie nie jest to środek sezonu ...jest zdecydowanie puściej
halbog - 06-03-2012, 14:56
akbi napisał/a: | yalook napisał/a:
Wrzesień w Zakopanem to środek sezonu
no nie zupełnie ... zdecydowanie nie jest to środek sezonu ...jest zdecydowanie puściej | Już w drugiej połowie sierpnia robi się luźniej (na szlakach, a nie na Krupówkach ).
Pozdrawiam
Bogdan
Kosmowski - 14-01-2013, 00:08
W Tatry to tylko jechać w Tatry po stronie słowackiej. Mniej ludzi, spokojniej i naprawdę urokliwie. Tylko niestety trzeba płacić w Euro:)
michur_zyg - 28-01-2013, 13:20
Poszukaj sobie tu [URL=noclegi w zakopanem]http://www.e-wczasy.pl/noclegi,zakopane[/URL]. Pewnie znajdziesz coś ciekawego.
|
|
|